Cok zor yemek yiyor

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
944
429
53
19aylik oğlum var malesef çok zor yemek yiyor mama sandalyesine oturmuyor kendini ittiriyor ayaklarıyla yerde oturup yediriyorum onda da kalkıp gidiyor yada onune oyalancak birseyler koyuyorum oyalancaktan kastım tuz dolu kap cay dolu kap yani oturup oyuncaklar dalmiyor ancak döküp dagitacagi şeyler yada mecburen telefondan cizgifilm falan acıyorum tatli kaşığıyla yediriyorum düşünün o kasık 6-7kez ağzına gidiyor dudak ucuyla alıyor tane tane bazen yiyor yalan yok ama mesela bugün sinirden ağladım artık taneli şeyleri bir parça yiyor ama corba falan zor yiyor ne yaparım ne yediririm şaşırdım aç kalsın yer diyemiyorum memeye sarılıyor hemen emmek istiyor cozum arıyorum lütfen fikir verin

Memeyi azaltıp mama sandalyesine kemerleri ile sabitleyip eline verseniz döke saça yemez mi acaba

Serbest bırakın.kendinizi kasmayın.siz kasıp yedirmeye çalıştıkça onda ters teper.elbet çocuk açıkacaktır ve sizin vermekte olduğunuzu yemek zorunda kalacaktır.mideleri küçük çok yedirmeye çalışmayın.onlar.doyunca.kendini geri çekiyor.
Memeyi daha çok psikolojik rahatlama ve sizinle temas için istiyor.doymak için değil.
Elinizden geldiğinde sabah çorbaya ekmek doğrayın.acikinca yedirmeye çalışın 6-7 tatlı kaşığı iyi bir miktar.az değil yani.kendinizi üzmeyin.bizim cocuklar aç kalmaz.ac kalan başka ülkede kiler...
Akşamları da siz aile yemeğinde hepberaber yerken mutlaka görsün.onun önüne birkaç yiyebileceği birşey koyun.siz zorlamayın.dedigim gibi 19 aylık çocuk açsa yer.ac değilse uzak durur.memeyi de şekerleme ve rahatlama için kullanir

Serbest zaten mama dediği zaman eline birseyler veririm mutlaka ama bir iki issirirk sadece anca yer 6-7 kasik değil keşke okadar yese kendi kendine 1 kasik 6-7kez ağzına gidiyor bitmiyor o 1 kasiktaki yiyecek kahvaltiyida yemeğinde ikimiz beraber yiyoruz genelde aslinda sabah uyanınca aç biliyorum ama yemiyor emmek istiyor yemek ortasında emmek istiyor yani tabiki emerek doymaz ama o acikincada onunla gecistirmeye calisiyor

Maalesef benimkj de oyle jstahsiz cocuk cook zor
Çok zor gerçekten sinirlerim bozuluyor artık ne yapacağımı ne yiyecek yiyecekmi diye düşünmekten özene özene yaptığımı yememesinden çok yoruldum bir çocuk yemek sevmez anlarımda tahin pekmez bal falanda mı sevmez ya çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…