Pcoluyum ve bende zor veriyorum 5 kilo versem yine alıyorum su içsem yarıyor.
Akdeniz diyeti ile devam etseydim çok daha fazla kilo verebilirdim ama biraz verince hemen saldım .. hangi tahliller yaptırdınız bilmiyorum fakat tiroid kontrolü yapın , diyet yaparken mutlaka d vitamini kullanın magnezyum kullanın omega 3 kullanın güçten düşmemek adına ve d vitamini insülin direncine çok iyi geliyor. Sadece 3-4 gün ekmek ve şeker hamur. Gibi şeyler yemeseniz hemen kırarsınız direncinizi ben çok zor direnci kıran biriyim eğer imkanınız varsa doktorunuza matofin veya glifor ilacını sorun normalde ilaç önermek zararlıdır ama bu insülin direncine bağlıysa mutlaka kullanın direnci kırarsanız bu ilaç size yardım edecektir iştah kapatıyor ilk bi kaç hafta yan etki yaşatıyor mide bulantısı gaz felan ama sonra geçiyor.
Ben size diyet önerisi yapayım :
Sabah kalktın canım 1 bardak limonlu su içiyorsun
Sabah kahvaltı 11:00
1 yumurta bir tutam maydonoz 3 dal nane 10 zeytin yarım salatalık ( yumurta varsa peynir olmasın) yumurtayı 1 tane olmak şartıyla arada bir tereyağında kırabilirsin ekmek yok:)
Peynir sadece tuzsuz lor peyniri olsun.
Kahvaltı yapmak istemiyorsan o gün kendine bir içecek hazırlayabilirsin bu senin kahvaltın olucak. 1 bardak kefir 3 dal nane 1tane salatalık ve blendrdan geçiriyoruz. Bu da kahvaltı alternatifi .
Öğlen saat 13:00 gibi Türk kahvesi içine şeker yerine tarçın koy veya filtre kahve düz şeker süt yok.
Akşam üstü saat 15:00
Bitki çayı yeşil çay veya kiraz sapı çayı (şekersiz)
Ve akşam yemeği en geç saat 18:00 bitmiş olmalı. Püf nokta erken akşam yemeğini yemek geç yersek yağ depolarız.
Akşam yemeği hafta da en az 2 kez balık 2 kez et veya köfte olmalı. Yanına herzaman bol sirkeli marul salatası olsun.
Hafta da 1 gün
Sebze yemeği de taze fasülye veya semizotu yemeği olsun. ( salçasız) mide asiti yüzünden şişkinlik yapabilir domates.
Hafta da 3 gün detoks çorba.
Kabak olabilir içine maydonoz felan koyabilirsin.
Ve son olarak saat 20:00 bitki çayı tekrar
Yatana kadar çay su serbest onun dışında bir fındık bile ağzına atma ve hızlıca kilo verdiğini anlayacaksın. Bence bir diyetisyenle yola çık motive açısından daha kontrollü olur ama okadar para vermeye gerek yok ve bu tarifim diyetisyenden taraf yazılan bir diyet kafama göre asla vermedim sana. Yazık Günah onca paraya ve insan iradeli olursa yapar
inanıyorum ben sende inan ben küçük elbiselerimi çıkardım ayna da hep kapanana kadar mücadele ettim hayal ettim yarısına geldim daha yolum var ara ara bıraktığım için depresyona gir çık oldu.. ama toparlicağız inşallah