• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok zor esinin senin sevgine inanmamasi....

Zara78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
407
1
118
sevgili arkadaslarim esimle 13 senedir evliyim 2 oglum var yasim 33 esimin 39...mutluyuz cok sukur...ama esimin böyle takintilari var...bana hep sen beni sevmiyosun der...mesela bir giyimi hosuma gitmez bu buna uymamis yakismamis derim..tabi beni sevmedigin icin guzel gormuyosun beni der...insan svdigini cuvalla bile begenir der.oysaki ben bunu defalarca sessizce cok guzel anlatmisimdir kendisine ..ben seni sevmesem senin is cantani hazirlamam ..yemekten sonra agzina ufak ta olsa tatli vermem..gec gelince nerde kaldin diye aramam...kac sefer buna benzer daha cok sey örnek verdim...birdaha duymak istemiyorum diye cok sözünü aldim ve inandim...ara ara tekrarlamasina ragmen takmadim yani...bugün yine oldu öyle bir olay ve biz cokkkkkkkkkk kavga ettik artik firladi begnim...mutfakta duruyodum kahve yapmak icin yanima geldi göbegine vurdum sakadan, sevmedigin nekadar belli beni dedi..ben kafayi yedim...öyle dedigi an iceri gecip oturdu..ben ise yanina gidip sen neden tipki sivrisinek gibi gelip lafi batirip cikiyosun yine dedim..neden yine bu kelimeyi son zamanlarda ski ski kullanmaktasin dedim...ama bagiriyorum nasil..kendisi ise cok sessiz halde gazete okumakta güya....insan esine kiyarmi ya dedim su anki sinirime bak dedim sen ise cok sakinsin dedim bu lafinin recetesini neden ben ödiyeyim dedim...ben sinirleniyosam sende sinileneceksin dedim..biz 13 senelik evliyiz dedim yasin 40 olmus dedim biz nisan dönemi yasamiyoruz dedim bizim sevgimiz bir hal hatir bile sormaktir dedim..ben sevgimi kac kisiye bölmem gerek sen biliyomusun dedim...bagir bagir geberdimmm....masanin uzerinde mumluk vardi onu atinca yere bu ayaga kalkti ve uzerime yurudu..el kol hareketi yapti ..o an zaten ben cikiyodum disari ve ciktimda...sabah saat 10 da oldu bu olay ve su an saat aksamin 9u hala gelmdi eve...kendisine dedim hatta sen gercekten rahatsizsin dedim gel piskoloja gidelim anlatalim dedim sende anlat bende anlatayim dedim..böyle sevgi dilenilmezki dedim..... buda bir nevi siddet arkadaslar piskolojik siddet yani....ne bu ya sev sev sev..hic yanliz oturmak istemez koltukta hep yaninda olacam..araba surer eli elimde olacakmis..hep hep hep ama ya.beni bunaltiyor bukadarda olmazki..varmi aranizda böyle bir olay yasayan...nedir bu adamdaki hal ?? offffffffffffffffffffffff ..cok uzgunum yaaa

kendisine güvenı cok olmayabılır, siz fiziken de ondan daha üstünsenız komplekse girmiş de olabılır belki bılıncaltında... sevmeseydiniz evlenmezdıniz en önemlisi, ama siz de mumlugu yere atmak falan, fazla tepki vermıssınız bence... sevginizi biraz daha açığa vurmaya belli etmeye calışın, normalde pek gösteremeyenlerdensenız... biraz daha ilgi istiyor olabilir...

sevgili asli 85 cvb in icin tsklr...düsünüyorum bende fiziksel olarak kiyaslamami yapiyor acaba diye ..ben 45 kilo zayfladim ..illaki tipim olsun giyimim olsun degistim...kendisi senelerdir ayni fizikte kilolu binevi..oysaki ben onun görünüsüne hic laf etmemki onu komplekse sokayim...ama o kendi kendini komplekse sokuyor...sen beni begenmiyon sevmiyon diye...o lafi duyunca ben cok sinirleniyorum ama yaa elimde degil.....ben simdi onun kompleksini kazanmasi icin oturup hep ilgi sevgimi göstercem...benim öyle cokk zamanim olan biri degilimki..ev is 2 cocuk birde calisiyorum o kadar zorki benim yasantimda..hadi evde otursam butun gun rahat davranirim..kendisinin hayati pek rahat..sakinligiyle hic kendini uzmez..takmaz birseyi kafaya..offff

sevgili asli 85 cvb in icin tsklr...düsünüyorum bende fiziksel olarak kiyaslamami yapiyor acaba diye ..ben 45 kilo zayfladim ..illaki tipim olsun giyimim olsun degistim...kendisi senelerdir ayni fizikte kilolu binevi..oysaki ben onun görünüsüne hic laf etmemki onu komplekse sokayim...ama o kendi kendini komplekse sokuyor...sen beni begenmiyon sevmiyon diye...o lafi duyunca ben cok sinirleniyorum ama yaa elimde degil.....ben simdi onun kompleksini kazanmasi icin oturup hep ilgi sevgimi göstercem...benim öyle cokk zamanim olan biri degilimki..ev is 2 cocuk birde calisiyorum o kadar zorki benim yasantimda..hadi evde otursam butun gun rahat davranirim..kendisinin hayati pek rahat..sakinligiyle hic kendini uzmez..takmaz birseyi kafaya..offff

maşallah iyi kilo vermişsin canım. onun da kilo takıntısı var demek, kıyaslamış senle kendisini, çünkü göbeğine hafif vurunca alınmış, kompleksli kişiler alıngan olur genelde, kendimden biliyorum:) valla sen de dikkat etmelisin biraz daha, huzurun için mecbur fedakarlık etmelisin, rahat biriyse genel olarak kilo vermeye de yanaşmayacaktır, o yüzden en azından kilosu konusunda biraz daha dikkatli davranacaksın, tek sorunun bu olsun, adam seni sevdikten sonra arada çekeceksin mecbur ne yapacaksın:)

maşallah iyi kilo vermişsin canım. onun da kilo takıntısı var demek, kıyaslamış senle kendisini, çünkü göbeğine hafif vurunca alınmış, kompleksli kişiler alıngan olur genelde, kendimden biliyorum:) valla sen de dikkat etmelisin biraz daha, huzurun için mecbur fedakarlık etmelisin, rahat biriyse genel olarak kilo vermeye de yanaşmayacaktır, o yüzden en azından kilosu konusunda biraz daha dikkatli davranacaksın, tek sorunun bu olsun, adam seni sevdikten sonra arada çekeceksin mecbur ne yapacaksın:)

bencede takintili...demekki kilolu kisi hassas oluyor öylemi....ben zaten kilo verdikten sonra basladi bu adam böyle laflara...off off...ama oda ugrassin sebep arasin baksin okusun bak ben nasil geldim buraya yaziyorum oda yazsin ..erkekler kulubude olsun :)) kilo versin desin bu kadin zayifladi bende zayifliyim desin..kendi hayatini mahvediyor ama hep böyle yapmakla...birdaha duyayim dedim yine ayni tantanayi yasatacam dedim...ha bide ayril o zaman seni sevmedigimi dusunuyosan dedim...

arkadaşım kusura bakmayın ama ne olursa olsun verdiğiniz tepki çok ağır olmuş.bağırmak,yere bir şey fırlatmak falan,sanki siz erkeksiniz,eşiniz kadın.siz biliyor olmalısınız ,basit sebeplerden dayak yiyip oturan bir sürü okumuş ya da okumamış hemcinslerimiz var.eşiniz ilk etapta sessizce oturup size cvp bile vermemiş.siz daha da sinirlenip olayı abartmışsınız.lütfen halinize şükredin ve eşinizin çok fena kusurları yoksa, bunu da alttan almaya çaba gösterin.emin olun sizin yerinizde olmak isteyebilecek,eşinden bir ilgi,bir teselli dilenen binlerce kadın var.eşiniz size çok düşkün demek ki hepsi bu.ama sanki siz eşinizle aynı duyguları paylaşmıyor gibisiniz.verdiğiniz cevaplar erkeklerin kullandıkları cümleler gibi çok enteresan.demek ki böyle de olabiliyor.hep erkekler kadınları üzecek değil öyle ya..

Son düzenleme:
Back