sevgili arkadaslarim esimle 13 senedir evliyim 2 oglum var yasim 33 esimin 39...mutluyuz cok sukur...ama esimin böyle takintilari var...bana hep sen beni sevmiyosun der...mesela bir giyimi hosuma gitmez bu buna uymamis yakismamis derim..tabi beni sevmedigin icin guzel gormuyosun beni der...insan svdigini cuvalla bile begenir der.oysaki ben bunu defalarca sessizce cok guzel anlatmisimdir kendisine ..ben seni sevmesem senin is cantani hazirlamam ..yemekten sonra agzina ufak ta olsa tatli vermem..gec gelince nerde kaldin diye aramam...kac sefer buna benzer daha cok sey örnek verdim...birdaha duymak istemiyorum diye cok sözünü aldim ve inandim...ara ara tekrarlamasina ragmen takmadim yani...bugün yine oldu öyle bir olay ve biz cokkkkkkkkkk kavga ettik artik firladi begnim...mutfakta duruyodum kahve yapmak icin yanima geldi göbegine vurdum sakadan, sevmedigin nekadar belli beni dedi..ben kafayi yedim...öyle dedigi an iceri gecip oturdu..ben ise yanina gidip sen neden tipki sivrisinek gibi gelip lafi batirip cikiyosun yine dedim..neden yine bu kelimeyi son zamanlarda ski ski kullanmaktasin dedim...ama bagiriyorum nasil..kendisi ise cok sessiz halde gazete okumakta güya....insan esine kiyarmi ya dedim su anki sinirime bak dedim sen ise cok sakinsin dedim bu lafinin recetesini neden ben ödiyeyim dedim...ben sinirleniyosam sende sinileneceksin dedim..biz 13 senelik evliyiz dedim yasin 40 olmus dedim biz nisan dönemi yasamiyoruz dedim bizim sevgimiz bir hal hatir bile sormaktir dedim..ben sevgimi kac kisiye bölmem gerek sen biliyomusun dedim...bagir bagir geberdimmm....masanin uzerinde mumluk vardi onu atinca yere bu ayaga kalkti ve uzerime yurudu..el kol hareketi yapti ..o an zaten ben cikiyodum disari ve ciktimda...sabah saat 10 da oldu bu olay ve su an saat aksamin 9u hala gelmdi eve...kendisine dedim hatta sen gercekten rahatsizsin dedim gel piskoloja gidelim anlatalim dedim sende anlat bende anlatayim dedim..böyle sevgi dilenilmezki dedim..... buda bir nevi siddet arkadaslar piskolojik siddet yani....ne bu ya sev sev sev..hic yanliz oturmak istemez koltukta hep yaninda olacam..araba surer eli elimde olacakmis..hep hep hep ama ya.beni bunaltiyor bukadarda olmazki..varmi aranizda böyle bir olay yasayan...nedir bu adamdaki hal ?? offffffffffffffffffffffff ..cok uzgunum yaaa