• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım :(

Ben bekarken bir güzellik merkezine gidiyordum,gögüste ve bacakta sıkılaşmayı garanti ediyorlardı.bir alete bağlanıyorsun göğsüne ordan kabloyla elektrik titreşim veriyorlardı ,bunu bir araştır çok oldu ben ayrıntı hatırlamıuorum,ben yarım bırakmıştım o yüzden sonucu hakkında bişi yazamıyacağım
Ameliyata alternatif olur ve sporla beraber daha hızlı sonuç alırsın
Göğüs liftingini diyorsunuz heralde onu araştırdım baya hoşuma gitti aslında işe yarıyorsa bi nebzede olsa gidebilirim

Keşke sporla verseydiniz kilolarınızı o zaman sarkmalar olmazdı. Bir arkadaşım 60 kilo verdi, resmen içinden başka bir insan çıktı ama kız taş gibiydi, sarkmamak için deli gibi spor yaptı. Bence spora yazılın uzman birilerinden destek alın sizi çalıştırsınlar.
zaten kiloyu nasıl bilinçsizce aldıysam verme konusunda da ilk zamanarda bilinçsizdim. şuan bilinçli bir şekilde spor yapıyorum ama tabi iş işten geçti :(

geçen gün bi bayanın bi kaç sene önce paylaştığı gögüsteki çatlaklardan kurtulmak için çiğ sütün kaymagı iyi geliyo yengemin 8 10 senelik çatlaklarında bile işe yaradı yazıyordu. ben deniycem olumlu veya olumsuz sana yazarım inşallah olumlu olur bende çok şikayetçiyim 51 kilo olmama ragmen ergenlikteki kilo alıp verişim yüznden bende de çok çatlak var :KK43:
çok iyi olur sonucunu yazarsanız. sizden haber beklerim buradan :)

ben aynı hareketi plates bandı ile yapıyorum yeni başladım gerçi umarım faydası olur :)
Yaptikca gerginlesr bn ikinci dogumumu yatptim haliyle gogste deforme olyo birden kilo alip vermyle alakali kendmde yapyrm faydasi olyor gerci emzryrm hala devmli yapamyrm.sen hergun yap kollrini yana acma hareketide yap su sisesi fln al elne varsa damblda olur bak gor nasil diklesyo hic uzulme sennki kilo vermnden saglm gogslrn hemn toparlnr

aslında baya uzun bir dönem bu yaşadıklarım... ailemin kendisi aşırı kilolu. ben çocukken inanılmaz zayıf biriydim ancak ergenlik ve ailemin bilinçsiz beslenme alışkanlığı sonucu 100 küsürlü rakamları gördüm... yaklaşık üç sene bu kiloda kaldım.. bütün vücudum çatladı.. kollarımda bile çatlak var.. ama ben 20li yaşlarımda azmettim ve 40 kilo verdim eskiden 56 beden giyerken şuan 38-40 beden giyiyorum.. ama tabi avantajları kadar dezavantajlarıda oldu. oncelikle çok hassas bir tenim olduğu için bacak içlerimde göbeğimde deforme oldu. en kötüsüde göğüslerim... 95 olan göğüslerim şuan 80 dolguluda boş. ve en kötüsü görüntüsü... derim inanılmaz sarktı...şuan nişanlıyım ve dört ay sonra evlenicem. ama bu aralar iyice psikolojim bozuldu. düğün tarihim yaklaştıkça ağlıyorum. böyle bir şeyi nişanlıma söyleyemem... bu süre içerisinde denemediğim şey kalmadı ve estetiği hem maddi sebeplerden hemde manevi sebeplerden düşünmüyorum. ne yapmalıyım nişanlıma söylemeli miyim. ne olur akıl verin insan böyle zamanlarda akıl danışmaya çok ihtiyacı oluyor :KK43:
canım azminden dolayı seni tebrik ederim gerçekten çok zor bir şeyin üstesinden gelmişsin. bunu başaran biri olarak böyle kendine küsmemelisin sen azimli birisin ve bunu da nasıl başaracağını aslında biliyorsun. fakat bence evlenme zamanın yaklaştığı için fazla stres yapmışsın olur öyle şeyler.bence hergün düzenli göğüs kaslarını çalıştıracak egzersizleri yaparsan epey düzelir görüntü. eğer düzenli spor yapmayacağını düşünüyorsan spor salonuna yazıl bence . kasların gelişmesi için ağırlık çalışman gerekebilir. şöyle düşün erkekler göğüs kası yaptıklarında normale göre daha büyük ve sert göğüse sahip oluyorlar senin göğüslerinde sertleşecek.bende programlı bir şekilde spora başlamalısın

özellikle göğüslerim için belli hareketleri yapıyorum ama yinede gözle görülür değişiklik olmuyor... bazen çok fazla umutsuzluğa kapılıyorum.. sevdiğim insana karşı soğukluk oluşuyo sırf bu düşünce yüzünden...
ağırlıkla çalış daha etkili olur. biraz eski ama ben 5 sene önce nancy marmarot - göğüs ve sırt kaslarını güçlendiren egzersiz programını yapıyordum 45 dk sürüyor. onda ağırlık yok ama benim göğüslerimin şekli falan çok güzelleşmişti o zaman. tavsiye ederim ama ağırlıkla yap bence

Bu yüzden ayrılık mı olur sıkma canını sen kendiine güven konuşma bence zaten söylemişsin bölge bölge rapor mu verecen onun vücudu dört dörtlükmü sanki boşver.... Güzel günlerinin tadını çıkar takma bu saçma şeyleri kafana baktın zonra çok problem yapıyo evlendikten sonra estetik olursun eğer bi açıklama yaparsan aadamın aklına ve gözüne sokacan resmen ayranım budur içsende olur içmesende sen kendine güven

Rezene falan icin cilek kiraz ve orman meyveleri ye masaj yap goguslerine buyutmeye bak. Ici dolarsa sarkiklik da azalir. Duvarda yarim şinav cek. Iki elini gogus hizanda meditasyon yapar gibi birlestir itekle birak itekle birak. Bol su ic

Sevdıgın ınsan sen sısmankende yanındaydı.. Dıs goruntune bakarak senın yanında oldugunu dusunmuyorum.. Benımde vucudumda bır suru catlak var.. Ama ben onlarla barısıgım.. Sende kendını sev.. Bu arada solaryuma gıdebılrısın catlak goruntusunu barız azaltıyor.. Arkadasımdan biliyorum.. Vucudunun sıkılasması ıcın se spor sart.. bunlar halledılemeyecek seyler degıl.. Kendını sev..

Ne güzel kilolar vermişsin, maşAllah sana. Sıkı bir egzersiz programıyla biraz da olsa toparlarsın vücudunu.

Yalnız nişanlın yani evlenip bir ömrü birlikte geçireceğin insanla bu durumu rahat konuşamıyor olmana takıldım. Siz flört dönemini aşıp evlilik için ilk adımı çoktan atmışsınız. Şuan her şeyi rahatlıkla konuşuyor olmanız gerekiyor.

Belki de canının sıkıntısının büyük ölçüde azalması için nişanlının desteğine v
e seni her halinde seveceğini bilmene ihtiyacın vardır? Bence nişanlınla konuşmalısın. Böylelikle hem senin yükün hafifler hem de nişanlın da onunla kusurlarını bile paylaştığını görüp mutlu olur. Sonra da birlikte bir çözüm yolu ararsınız.

Dert paylaştıkça azalır, mutluluk ise paylaştıkça çoğalır. İşin özü ve güzelliği paylaşmaktır unutmayın. Siz bir ömrü paylaşmaya kadar vermişken böyle bi durumu kendinize yük etmeyin.

Rezene falan icin cilek kiraz ve orman meyveleri ye masaj yap goguslerine buyutmeye bak. Ici dolarsa sarkiklik da azalir. Duvarda yarim şinav cek. Iki elini gogus hizanda meditasyon yapar gibi birlestir itekle birak itekle birak. Bol su ic
Rezene içiyorum düzenli olarak. onun dışında bana portakal yağını tavsiye ettiler ama uygulamaya çalışıyorum.

Ne güzel kilolar vermişsin, maşAllah sana. Sıkı bir egzersiz programıyla biraz da olsa toparlarsın vücudunu.

Yalnız nişanlın yani evlenip bir ömrü birlikte geçireceğin insanla bu durumu rahat konuşamıyor olmana takıldım. Siz flört dönemini aşıp evlilik için ilk adımı çoktan atmışsınız. Şuan her şeyi rahatlıkla konuşuyor olmanız gerekiyor.

Belki de canının sıkıntısının büyük ölçüde azalması için nişanlının desteğine v
e seni her halinde seveceğini bilmene ihtiyacın vardır? Bence nişanlınla konuşmalısın. Böylelikle hem senin yükün hafifler hem de nişanlın da onunla kusurlarını bile paylaştığını görüp mutlu olur. Sonra da birlikte bir çözüm yolu ararsınız.

Dert paylaştıkça azalır, mutluluk ise paylaştıkça çoğalır. İşin özü ve güzelliği paylaşmaktır unutmayın. Siz bir ömrü paylaşmaya kadar vermişken böyle bi durumu kendinize yük etmeyin.
Aslında göbeğimdeki ve bacaklarımdaki deformeden bahsettim. Ama ne biliyim göğüsler daha önemli gibi. diğer bölgelerim için gayet anlayışlıydı. umarım bu konuda da anlayışlı olur.

Back
X