• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım :(

Ağırlık çalışın çok hızlı sıkılaştırır. Göğüs için olan hareketler çok etkili oluyor.
Azmederseniz 4 ayda toparlarsiniz inş.
Yalnız devamlı yapmalısınız. Evlendikten sonra da bırakmayın.
Spor şart.

dediğim gibi daha çnce kendisiyle diğer deforme olan bölgelerim hakkında konuştuğumda tepkisi çok sakindi. böyle bir durumun olabileceğini söyledi. ama ne biliyim göğüs çok daha özel bir bölge kadın için o yüzden çok kasıyorum kendimi...
Peki başka birinden örnek veriyormuş gibi sorsan. Falanca evlenecekmiş ama göğüsleri sarkıkmış erkekler dert eder mi gibi?
Bu falanca da eşinin tanıdığı bir arkadaşın olmasın ama.

Peki başka birinden örnek veriyormuş gibi sorsan. Falanca evlenecekmiş ama göğüsleri sarkıkmış erkekler dert eder mi gibi?
Bu falanca da eşinin tanıdığı bir arkadaşın olmasın ama.
aslında mantıklı hiç aklıma gelmemişti bu durum.. böyle yapabilirim öneriniz için çok sağolun :)

Ağırlık çalışın çok hızlı sıkılaştırır. Göğüs için olan hareketler çok etkili oluyor.
Azmederseniz 4 ayda toparlarsiniz inş.
Yalnız devamlı yapmalısınız. Evlendikten sonra da bırakmayın.
Spor şart.
kesinlikle zaten kilo verdikten sonra sürekli spor yapmaya çalışıyorum. bırakmaya da niyetim yok inş:)

Siz soylemeseniz belkide nisanliniz farketmez benimde vucudumda çok çatlak var evlendikten sonra eşim hiç farketmedi hatta ben bi defa dedim catlagim var diye yoooo hani nerde çatlaklar dedi sanırım benimki catlagin ne oldugunuda bilmiyor :))

göğüs sarkması ameliyatsız düzelmez. çok ciddi bir kilo vermişsin öncelikle tebrik ederim canım ama bu konuyu nişanlına aç ve benim fikrim eğer çok rahatsızsan basit bir ameliyatla toparlattır çünkü çok sarkık anladığım kadarıyla. yine de sen bilirsin olmadı doğumdan sonra toparlatırsın biraz bekleyip

Siz soylemeseniz belkide nisanliniz farketmez benimde vucudumda çok çatlak var evlendikten sonra eşim hiç farketmedi hatta ben bi defa dedim catlagim var diye yoooo hani nerde çatlaklar dedi sanırım benimki catlagin ne oldugunuda bilmiyor :))
:) yani vücüdumda beni rahatsız eden pek çok olduğu için aslında çatlaklarımı hiç sorun etmiyorum hatta göbeğim bile benim için sorun değil göüğslerim bi nebze düzelsin yeter :)

göğüs sarkması ameliyatsız düzelmez. çok ciddi bir kilo vermişsin öncelikle tebrik ederim canım ama bu konuyu nişanlına aç ve benim fikrim eğer çok rahatsızsan basit bir ameliyatla toparlattır çünkü çok sarkık anladığım kadarıyla. yine de sen bilirsin olmadı doğumdan sonra toparlatırsın biraz bekleyip
ameliyatı hep son seçenek olarak düşünüyorum.. gerçekten zorunluluk halinde. şuanda evliliğe çok az bir zaman kaldı ve böyle birşeyi ve estetiği söylersem hem ondan hemde ailemden tepki almaktan korkuyorum..

4 ayda spor yapsan varyaa of diyorum taş gibi olursun :) Hem göğüslerin hemde sarkan her yerin düzgünleşir burada bir sürü görsel paylaşım yapıyorlar benim sana önerim Jillian Michaels 30 day shred 1 ayda incelirsin.Sıkılaşır ve toparlanır her yerin.
25 dakika sürüyor zaten 25 dakikada dışarıda yürüsen...Yediklerinede biraz dikkat etsen dahada taş olrsun :)

aslında baya uzun bir dönem bu yaşadıklarım... ailemin kendisi aşırı kilolu. ben çocukken inanılmaz zayıf biriydim ancak ergenlik ve ailemin bilinçsiz beslenme alışkanlığı sonucu 100 küsürlü rakamları gördüm... yaklaşık üç sene bu kiloda kaldım.. bütün vücudum çatladı.. kollarımda bile çatlak var.. ama ben 20li yaşlarımda azmettim ve 40 kilo verdim eskiden 56 beden giyerken şuan 38-40 beden giyiyorum.. ama tabi avantajları kadar dezavantajlarıda oldu. oncelikle çok hassas bir tenim olduğu için bacak içlerimde göbeğimde deforme oldu. en kötüsüde göğüslerim... 95 olan göğüslerim şuan 80 dolguluda boş. ve en kötüsü görüntüsü... derim inanılmaz sarktı...şuan nişanlıyım ve dört ay sonra evlenicem. ama bu aralar iyice psikolojim bozuldu. düğün tarihim yaklaştıkça ağlıyorum. böyle bir şeyi nişanlıma söyleyemem... bu süre içerisinde denemediğim şey kalmadı ve estetiği hem maddi sebeplerden hemde manevi sebeplerden düşünmüyorum. ne yapmalıyım nişanlıma söylemeli miyim. ne olur akıl verin insan böyle zamanlarda akıl danışmaya çok ihtiyacı oluyor :KK43:
Eline bi ten corap al bi elini yukarida tut cekme hareketi yap sürekli.gögus diklestrmye birebir.gögus sarkmyr zaten sorun gôgus kaslrinda faydasini görürsn eger yaparsan

Ben bekarken bir güzellik merkezine gidiyordum,gögüste ve bacakta sıkılaşmayı garanti ediyorlardı.bir alete bağlanıyorsun göğsüne ordan kabloyla elektrik titreşim veriyorlardı ,bunu bir araştır çok oldu ben ayrıntı hatırlamıuorum,ben yarım bırakmıştım o yüzden sonucu hakkında bişi yazamıyacağım
Ameliyata alternatif olur ve sporla beraber daha hızlı sonuç alırsın

Sevginin böyle şeylerle bitebileceğini düşünmüyorum sen kendin için sıkılasmalisin herşeyden önce. Oda imkansız değil. Çok güzel fiziğinde olsa ilerde bozulmayacagi ne malum. Neler var Allah yeterki sağlık versin. Bence ameliyata bu kadar uzak bakma. Eğer çok rahatsız oluyorsan. Ayrıca bunca evlenenlerin hepsinin göğsü dimdik mi. Sen sporunu yap ve kendine güven ten uyumunuz varsa gerisini o halleder

aslında baya uzun bir dönem bu yaşadıklarım... ailemin kendisi aşırı kilolu. ben çocukken inanılmaz zayıf biriydim ancak ergenlik ve ailemin bilinçsiz beslenme alışkanlığı sonucu 100 küsürlü rakamları gördüm... yaklaşık üç sene bu kiloda kaldım.. bütün vücudum çatladı.. kollarımda bile çatlak var.. ama ben 20li yaşlarımda azmettim ve 40 kilo verdim eskiden 56 beden giyerken şuan 38-40 beden giyiyorum.. ama tabi avantajları kadar dezavantajlarıda oldu. oncelikle çok hassas bir tenim olduğu için bacak içlerimde göbeğimde deforme oldu. en kötüsüde göğüslerim... 95 olan göğüslerim şuan 80 dolguluda boş. ve en kötüsü görüntüsü... derim inanılmaz sarktı...şuan nişanlıyım ve dört ay sonra evlenicem. ama bu aralar iyice psikolojim bozuldu. düğün tarihim yaklaştıkça ağlıyorum. böyle bir şeyi nişanlıma söyleyemem... bu süre içerisinde denemediğim şey kalmadı ve estetiği hem maddi sebeplerden hemde manevi sebeplerden düşünmüyorum. ne yapmalıyım nişanlıma söylemeli miyim. ne olur akıl verin insan böyle zamanlarda akıl danışmaya çok ihtiyacı oluyor :KK43:

Keşke sporla verseydiniz kilolarınızı o zaman sarkmalar olmazdı. Bir arkadaşım 60 kilo verdi, resmen içinden başka bir insan çıktı ama kız taş gibiydi, sarkmamak için deli gibi spor yaptı. Bence spora yazılın uzman birilerinden destek alın sizi çalıştırsınlar.

spor yapıyorum yıllardır hemde. zaten vücüdumla alakalı çatlak görünüm dışında pek bi sorun kalmadı en büyük sorunum göğüslerim :KK43: ne yapacağımı bilmiyorum...

geçen gün bi bayanın bi kaç sene önce paylaştığı gögüsteki çatlaklardan kurtulmak için çiğ sütün kaymagı iyi geliyo yengemin 8 10 senelik çatlaklarında bile işe yaradı yazıyordu. ben deniycem olumlu veya olumsuz sana yazarım inşallah olumlu olur bende çok şikayetçiyim 51 kilo olmama ragmen ergenlikteki kilo alıp verişim yüznden bende de çok çatlak var :(

4 ayda spor yapsan varyaa of diyorum taş gibi olursun :) Hem göğüslerin hemde sarkan her yerin düzgünleşir burada bir sürü görsel paylaşım yapıyorlar benim sana önerim Jillian Michaels 30 day shred 1 ayda incelirsin.Sıkılaşır ve toparlanır her yerin.
25 dakika sürüyor zaten 25 dakikada dışarıda yürüsen...Yediklerinede biraz dikkat etsen dahada taş olrsun :)
Çok teşekkürler bu programı uygulamaya başlıycam inşallah :)

Back
X