- 13 Mayıs 2017
- 12
- 0
- 36
- 25
- Konu Sahibi lavinya123
-
Nolur birileri birşey yazsınSevgilimle yumurtlama dönemimde ilişki yaşadık ama tam ilişkiye girmedik bakireyim penisi çok az girdi boşalma da olmadı ilişkiden 2 hafta sonra tam günümde adet oldum ama bu ay 3 gün gecikti hamile olabilir miyim nolur yardım edin
Evet abla o ay ilişkiden 2 hafta sonra günümde oldum ama bu ay 3 gün geciktiAnlamadım ilişki yaşadığın ay adet oldun sonraki ay iliski yaşamadın ama adetin mi gecikti?
Ama dediğim gibi tam ilişki olmadı ve boşalma da olmadıAnlamadım ilişki yaşadığın ay adet oldun sonraki ay iliski yaşamadın ama adetin mi gecikti?
Evet abla o ay ilişkiden 2 hafta sonra günümde oldum ama bu ay 3 gün gecikti
Abla gerçekten mi bilmiyorum ilk aydan sonra belli olanlarda varmış ya öyle değildir demiE o zaman hamile nasıl olacaksın adet olmuşsun zaten :)
Muhtemelen stresten hava değişiminden filan gecikmiştir.
Yine de test yap için rahat etsin.
Bir daha da tam birleşme olmamasına ya da boşalma olmamasına güvenip korunmamazlik etme. Hatta bence hiç bu sularda gezme
Hala sarı ve beyaz akıntım devam ediyor adetim gelmedi hala çok korkuyorum bu akıntı nedenSevgilimle yumurtlama dönemimde ilişki yaşadık ama tam ilişkiye girmedik bakireyim penisi çok az girdi boşalma da olmadı ilişkiden 2 hafta sonra tam günümde adet oldum ama bu ay 3 gün gecikti hamile olabilir miyim nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?