• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor durumdayım nolur yargılamadan fikirlerinizi söyleyin nolur

lavinya123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
12
0
36
25
Sevgilimle yumurtlama dönemimde ilişki yaşadık ama tam ilişkiye girmedik bakireyim penisi çok az girdi boşalma da olmadı ilişkiden 2 hafta sonra tam günümde adet oldum ama bu ay 3 gün gecikti hamile olabilir miyim nolur yardım edin

Sevgilimle yumurtlama dönemimde ilişki yaşadık ama tam ilişkiye girmedik bakireyim penisi çok az girdi boşalma da olmadı ilişkiden 2 hafta sonra tam günümde adet oldum ama bu ay 3 gün gecikti hamile olabilir miyim nolur yardım edin
Nolur birileri birşey yazsın

Anlamadım ilişki yaşadığın ay adet oldun sonraki ay iliski yaşamadın ama adetin mi gecikti?

Evet abla o ay ilişkiden 2 hafta sonra günümde oldum ama bu ay 3 gün gecikti

E o zaman hamile nasıl olacaksın adet olmuşsun zaten :)
Muhtemelen stresten hava değişiminden filan gecikmiştir.
Yine de test yap için rahat etsin.
Bir daha da tam birleşme olmamasına ya da boşalma olmamasına güvenip korunmamazlik etme. Hatta bence hiç bu sularda gezme

E o zaman hamile nasıl olacaksın adet olmuşsun zaten :)
Muhtemelen stresten hava değişiminden filan gecikmiştir.
Yine de test yap için rahat etsin.
Bir daha da tam birleşme olmamasına ya da boşalma olmamasına güvenip korunmamazlik etme. Hatta bence hiç bu sularda gezme
Abla gerçekten mi bilmiyorum ilk aydan sonra belli olanlarda varmış ya öyle değildir demi

Yanı eger sen boyle hamıle kaldıysan( kı ınsallah kalmamıssındır bırdaha boyle bısey yapmazsın) ben sevısmeyı bırakırım arkadas hamıle kalmak o kadar kolay degıl bosalma bıle olmamıs kı tam bırlesme bıle olmamıs ustune adet olmussun aradan ay gecmıs. Yumurtlama gunlerını bılecek kadar akıllısın ama korunmuyosun bence bunu bı dusun canım

Adet olmuşsun ne hamileliği olabilir ki ?
Yargılamak bana düşmez ama madem bukadar tedirginsin bir daha böyle bir riski göze alma lütfen !
Canına yazık...ihtmal söz konusu olsa bile doğacak çocuga günah....

Hamile değilsiniz... ama bence tamamen ilişkiye girin ve korunun zira bütün bedeninizi görmüş teninize değmiş tam anlamıyla ilişki olmamış die kendinizi bir başkasına bakireym die sunmanız çok daha haince geldi bana... sizin bedeniniz ne isterseniz yaşarsınız... hamilelik kolay değil korkmayın

Hamile degilsinizdirde bu kadr korktunuza gore sevgilinize pek guvenmiyosuz sanirim yada gebe kalmaktan korkuouz aileniz acisindan en guzeli bu kadr yakinlasmayin

Hala sarı ve beyaz akıntım devam ediyor adetim gelmedi hala çok korkuyorum bu akıntı neden

Back