çok zor bir derdim var :(

lale1313

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
24
2
Merhaba arkadaşlar derdim erkek arkadaşım şöyle anlatiyim , gecen yıl benden hoslanan bir arkadaşım vardı ben onu reddettim ve reddedildikten sonra cok değişti karakter olsun dıs görünüş olsun . Bu yıl yolda gördüm ve ondan cok hoslandım. Cocuk meslegi dolayısıyla gelecek planı yapamyo surekli yurtdısında falan neyse cıkmaya basladık ilgisi çok değil fazla görüsemedik falan . sonra görstk bana fazla yakın olmak ıstedı ben reddettım buda bozuldu . Beni sevdiğini biliyorum ama biz haftada bir görüsyruz oda o zaman cok samimi olmak istyo onuda anlyrum ama bende ciddi ilişki inanıyım ters geldi. neyse ondan sonra tartıstık ve hiç konusmadık . Bi yere gittik bugun ve anlaşamıyoruz falan dedi veda gibi ve hiç konusmadık ayrıldık sanırım. neyse ama ben onu seviyorum ve unutmak istemiyorum ne yapmam gerek (

Haftada bir gördüğünüz adamın sevgisinden nasıl eminsiniz?
Benim yazdıklarınızdan tek çıkardığım adam türlü bahanelerle haftada bir araya sizi sıkıştırmış,evlilik fikrine hiç girmemeniz için en baştan önleminide almış.

tüm problemli ilişkilerin ortak sorunu

Sevgisinden eminim nedir ya
Komik olmayın bu kadar
Sevgisinden eminseniz reddetmeyin
Reddediyosaniz sevginizden emin olmayin
Ayy sacmaladim sizin sevgi konusunda soylediginiz kadar

Cokta zor bir dert degilmis aslinda.

Cozumu basit: az bucuk mantikla bu insanin aslinda yanlis kisi oldugunu hemen cozersiniz.

Istedigini ona ver de.. onda sonra gör emin olduğun sevgiyi!
Ya siz yazdıklarınızı okumuyor musunuz? Ufak çocuk bile okusa anlar niyetinin ne olduğunun bunun.

Farkli dünyalarin insanlarisiniz anlasilan. Bazi insanlar sevdiklerine dokunmak isterler.

Sevgilinizin derdi cinsellikmis. Bakti istedigi olmadi tabi ayrilir. Sevse boyle mi olurdu hic
Bosversene daha iyi olmuş . Boylelerini hatırlamak kendine hakaret olur. Sevinmelisin kendini belli ettiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…