• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok zor bi durumdayım sizce aldatıldım mı ?

ecearya123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
31
5
86
İstanbul
Öncelikle herkese meraba. Benim 2 senelik bi ilişkim var. İlişkimizin 6. ayında gereksiz bi kıskançlık yüzünden sevgilimden ayrıldım. Sırf inadımız yüzünden 2 ay ayrı kaldık ve ayrılalı daha 1 ay olmuşken sevgilim gidip başka biriyle çıktı. Benim 17 yaşıma kadar hiç ilişkim olmamıştı hayatıma giren ilk erkek oydu yani. İlk olduğu için olsa gerek çok bağlandım ona başka biriyle olduğunu bile bile vazgeçmedim hep bekledim. Çünkü onun beni sevdiğini biliyodum ayrıyken bi şekilde facebook şifresini çözdüm ondan habersiz facesine girip 2 ay boyunca takip ettim onu başka biriyle çıktığı halde arkadaşlarına hep benden bahsediyodu beni soruyodu beni unutamadığını ne kadar çok sevdiğini felan anlatıyodu. 2 ay ayrı kaldıktan sonra bana geri döndü barışmak istedi. Başka biriyle çıktığını kabul etti ama sevmiyodum o kızı dedi ben o kızı sevsem sana geri dönmezdim onunla çıktığımda bile hep aklımda sen vardın dedi affettim. Şu son 2 aya kadar ilişkimiz çok güzel gidiyodu ama biz ayrıyken çıktığı o kızla öpüştüğünü ve çok özür dileyerek söylüyorum göğsünü ellediğini öğrendim :( oysaki bana elini bile tutmadım demişti. O kıza dokunmasından geçtim bu zamana kadar bunu benden gizlemesi :( neden yalan söyledin dedim seni tekrar kaybetmekten korktum söylersem beni yine bırakacaktın dedi karşımda defalarca ağladı ayrıldım saatlerce geldi kapımda bekledi bi hata yaptım aptallık ettim affet dedi. Beni gerçekten sevdiğini biliyorum sevgisinden bi an olsun şüphe etmedim bütün ailesi akrabaları arkadaşları beni biliyo ailesiyle tanıştırdı yüzük takmak istedi ama kabul etmedim çünkü o kıza dokunduğunu öğrendiğimden beri içimde acayip bi soğukluk var. Buluştuk konuştuk karşımda hüngür hüngür ağladı sarıldım dayanamayıp barıştım. Onu çok seviyorum ve hayatıma giren ilk erkeğin sonum olmasını istiyorum ama o yaptığı şey hiç aklımdan çıkmıyor. En ufak bi yakınlaşmamızda midem bulanıyo tiksiniyorum o kıza dokunduğu ellerle bana dokunmasını o kızı öptüğü dudaklarla beni öpmesini istemiyorum. Ayrılıyorum olmuyo barışıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Sizcede bu aldatılma sayılır mı ? Çevremdeki insanlar sonuçta seninle ayrıyken olmuş bunları yapmayan erkek mi kaldı bu kadar takma diyolar ama ben çok takıyorum bu durum canımı çok yakıyo aklıma geldikçe ağlıyorum ona karşı eskisi gibi olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Nolur bana bi akıl verin :(

aldatma sayılmaz, çünkü ayrıymışsınız o dönem. ondan biraz zaman iste, bi süre uzak kalın. bu konuyu kafanda halledebilirsen tekrar başlayın, ama halledemezsen boşuna kendini de onu da yıpratma.

İlk konu ilk mesaj cevabım ALDATILMIŞSIN boşver onu hem nasıl artık miden kabul edecek. Tiksinmeyecek misin hep aklına gelecek nasıl dokundu orasına burasına filan diye.

onu sevse seni anlatırmıydı onunla beraberken.aldatılan o kız olmuş sen degıl o kızı öperken yada öptukten sonra senı dusunmekten vazgecmısmı hayır.aldatılma degıl yalan soyleme var ortada o da senı tanıdıgı ıcın kaldıramaz ayrılır benden kaldıramam dıye..ki söylemese söylemeyebilirdi egerkı suan beraberken o kızla oyle bısey yaptıgını duyarsan sanı cani gönulden ayrıl derım ama bı sans daha ver.zamanla sevgısını gosterdıkce sana bu yasadıgın sey sende kapancak

Takilacagin sey seni aldatmis olmasi degil (ki ayri kaldiginiz surede bence seni aldatmis sayilmaz)- sana yalan soylemesi..

İlk konu ilk mesaj cevabım ALDATILMIŞSIN boşver onu hem nasıl artık miden kabul edecek. Tiksinmeyecek misin hep aklına gelecek nasıl dokundu orasına burasına filan diye.

keşke boşvermek o kadar kolay olsa..

onu sevse seni anlatırmıydı onunla beraberken.aldatılan o kız olmuş sen degıl o kızı öperken yada öptukten sonra senı dusunmekten vazgecmısmı hayır.aldatılma degıl yalan soyleme var ortada o da senı tanıdıgı ıcın kaldıramaz ayrılır benden kaldıramam dıye..ki söylemese söylemeyebilirdi egerkı suan beraberken o kızla oyle bısey yaptıgını duyarsan sanı cani gönulden ayrıl derım ama bı sans daha ver.zamanla sevgısını gosterdıkce sana bu yasadıgın sey sende kapancak

o kızla bi daha asla bişey olmayacağını biliyorum o konuda içim rahat 1 senedir kızla hiç konuşmuyolar görüşmüyolar çünkü. ve de o kızla çıktığı için çok pişman bi daha aynı şeyi yapacağını sanmıyorum ama işte bu yaptığını unutamıyorum ben. inşallah dediğin gibi olur inşallah zamanla kapanır bu yara

Benim de başıma buna benzer bir şey geldi ayrıldım olmadı barıştım olmadı bir türlü hazmedemedim seni öyle iyi anlıyorum ki.
Ona da dar ettim dünyayı kendime de bana sarıldı ona da mı böyle sarıldın dedim öyle üzüldü, isyan etti ki ama elimde değildi düşündükçe, kafamda detayları canlandırdıkça çıldırıyordum çocuğa hiçbir şey yokken çatıyordum. Sonra başka sebeplerden bitti ama bitince rahatladım devamlı içimde bununla yaşayamazdım atlatamıyordum çünkü.

Benim de başıma buna benzer bir şey geldi ayrıldım olmadı barıştım olmadı bir türlü hazmedemedim seni öyle iyi anlıyorum ki.
Ona da dar ettim dünyayı kendime de bana sarıldı ona da mı böyle sarıldın dedim öyle üzüldü, isyan etti ki ama elimde değildi düşündükçe, kafamda detayları canlandırdıkça çıldırıyordum çocuğa hiçbir şey yokken çatıyordum. Sonra başka sebeplerden bitti ama bitince rahatladım devamlı içimde bununla yaşayamazdım atlatamıyordum çünkü.

aynen canım bende aynı herşeyde o kızın konusunu açıyorum ortada hiç bişey yokken bile birden bişey oluyo yine o kız geliyo aklıma durduk yere ona çatıyorum tersliyorum ne dese azarlıyorum o da sıkıldı artık gına geldi bu konudan diyo. ama elimde değil ayrılınca özlüyorum onsuzluğa dayanamıyorum barışıncada mutlu olamıyorum ne yapacağımı şaşırdım artık..

başka yardımcı olucak akıl vericek kimse yok mu ya :( fikirlerinize çok ihtiyacım var..

başka yardımcı olucak akıl vericek kimse yok mu ya :( fikirlerinize çok ihtiyacım var..

yaşın kaç tam olarak bilmiyorum. ama bence o konuyu o kadar büyütme. senden ayrıyken ne yapıyorsa yapsın. sonuçta sana gelmiş mi ? seni sevdiğini söylemiş mi ? yeter. ayrıca sana yalan söylemesi olarak onu algılama çünkü erkekler için kusura bakma ama elleme olayları olagan şeylerdir. senin ne kadar katı olduğunu bildiği ve kendi içinde önemli olmadığı için söylememiştir. eğer aklında başka soru işaretleri var sa devam etme.

"Çevremdeki insanlar sonuçta seninle ayrıyken olmuş bunları yapmayan erkek mi kaldı bu kadar takma diyolar"
Şunu söyleyenlere Allah aşkına benim yerime bi tokat atıver.. Acayip sinirleniyorum şu sözü söyleyene..
Şimdiki kızlarda baya bir azdı kaba tabirle o zaman sende yap bunları yapmayan kız mı kaldı de çık işin içinden madem öyle bir mantık var.. Çoğunluk nasılsa hepsi öyle olmak zorunda değil..
Bence sevgilin seni aldatmamış ayrıymışsınız ama için rahat devam ette diyemem.. Ya hadi bi anlık boşboğazlık ettin çıkma teklif ettin diyelim ne öpüşüp bide o dediğin şeyi yapıyorki?
Sürekli aklında ben vardım diyorsunda bu haltları yerkende mi seni düşünüyordu acaba ?
Soğudum bana dokunmasını istemiyorum demişsin sonuna kadar haklısın.. Benimde başıma aynı şey gelse bende tiksinirdim.. Tabi yine sen bilirsin ama yaptıkları normal değil bana göre..

bence senin yaşın biraz küçük sanırım o sebeple böyle biraz fazla hassas düşünüyorsun.bence sevgilin seni aldatmamış ve seni çok seviyor.bir çok insan böyle bi sevgi için çırpınıp duruyor ama elde edemiyorlar.bence gel sen boşver ne kendini üz ne de çocuğu uzatma artık meseleyi zaten dersini de almıştır o..bi daha dişi sinege yan gözle bakamaz :1:

yaşım 19. yaşım küçük olduğu için mi bu kadar hassas düşünüyorum bilmiyorum ama böyle bişeyi kabullenmek çok zor geliyo bana. o yüzden sizinle paylaşmak fikirlerinizi almak istedim çoğunuz benden büyüksünüzdür benden daha mantıklı düşünebilirsiniz ben artık sağlıklı düşünemiyorum ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. ben aptallık edipte küçük bi sebepten dolayı bırakmasaydım onu o da o kıza gitmezdi resmen kendi ellerimle başkasına ittim onu.. şimdi ayrılmak istiyorum yapamıyorum ama bi kaç ay sonra yine pişman olursam :(

Senden ayrıyken yaşadığı şeyler için ona aldattı damgası vuramazsın. Aldatmış olması için seni ve o kızı aynı anda idare etmesi gerekirdi.
Değer yargılarına saygı duyuyorum ama her insan hata yapar.
Karşısındaki kız istekliyse kendini tutamamıştır.
Ama unutamam bunu diyorsan onada kendinede hayatı zindan etmemeni öneririm.
Ayrılmak kolay değil ama bi süre ayrı kalıp düşünün derim.
Helede yalan söylemiş olmasını..

Siz ayrıyken olmuş bir olay. O zaman herkes sevgilisine desin benden öncekine de mi böyle dokundun, bunu dedin vs vs paranoyak olur insan. Zaten o kızla ne amaçla çıktığı belli, sevmemiş, buna da eminsin. İçini kemiriyor hadi anladım da üzerinden ne kadar vakit geçti merak ettim, hala uzatmanın hiç bir faydası yok ikinize de. O zaman ayrıl zehir edeceğine. Ama bence bu aranıza giecek bir konu değil. Senden saklamasına taksan daha haklısın derdim.

Siz ayrıyken olmuş bir olay. O zaman herkes sevgilisine desin benden öncekine de mi böyle dokundun, bunu dedin vs vs paranoyak olur insan. Zaten o kızla ne amaçla çıktığı belli, sevmemiş, buna da eminsin. İçini kemiriyor hadi anladım da üzerinden ne kadar vakit geçti merak ettim, hala uzatmanın hiç bir faydası yok ikinize de. O zaman ayrıl zehir edeceğine. Ama bence bu aranıza giecek bir konu değil. Senden saklamasına taksan daha haklısın derdim.

üzerinden 1 sene geçti nerdeyse ama ben yeni öğrendim. bu zamana kadar benden saklamasını da sorun ediyorum tabi ama o kıza dokunmuş olması daha çok yakıyo canımı

Öncelikle sana sunu söyliyim çogu kisi ayrıyken yapmıs takma diyor ama bu ayrılık senden sonra olan ve senı severken yapılan buyuk bi hata bence ayrılmıs olmak bunu haklı göstermez. Seven ınsan böyle bişeyi zaten yapamaz. ama sonucta erkektir pisman olmus , bu zamana kadar da senı kaybetmemek icin saklamıs diyebilirim ama duruma bakılırsa sende bayagı bu durumdan dolayı sogumussun ki bir kere soguma girdiyse bu hıc unutulmaz ve hep senın pesinden gelir unuttum desende olmaz ıcınde kalır. simdi ayrılamıyorum desende en ufak bi olayda bunuda unutamadıgın ıcın hemen bır bahane bulup ayrılıcanı dusunuyorum :ssz:

Öncelikle herkese meraba. Benim 2 senelik bi ilişkim var. İlişkimizin 6. ayında gereksiz bi kıskançlık yüzünden sevgilimden ayrıldım. Sırf inadımız yüzünden 2 ay ayrı kaldık ve ayrılalı daha 1 ay olmuşken sevgilim gidip başka biriyle çıktı. Benim 17 yaşıma kadar hiç ilişkim olmamıştı hayatıma giren ilk erkek oydu yani. İlk olduğu için olsa gerek çok bağlandım ona başka biriyle olduğunu bile bile vazgeçmedim hep bekledim. Çünkü onun beni sevdiğini biliyodum ayrıyken bi şekilde facebook şifresini çözdüm ondan habersiz facesine girip 2 ay boyunca takip ettim onu başka biriyle çıktığı halde arkadaşlarına hep benden bahsediyodu beni soruyodu beni unutamadığını ne kadar çok sevdiğini felan anlatıyodu. 2 ay ayrı kaldıktan sonra bana geri döndü barışmak istedi. Başka biriyle çıktığını kabul etti ama sevmiyodum o kızı dedi ben o kızı sevsem sana geri dönmezdim onunla çıktığımda bile hep aklımda sen vardın dedi affettim. Şu son 2 aya kadar ilişkimiz çok güzel gidiyodu ama biz ayrıyken çıktığı o kızla öpüştüğünü ve çok özür dileyerek söylüyorum göğsünü ellediğini öğrendim :( oysaki bana elini bile tutmadım demişti. O kıza dokunmasından geçtim bu zamana kadar bunu benden gizlemesi :( neden yalan söyledin dedim seni tekrar kaybetmekten korktum söylersem beni yine bırakacaktın dedi karşımda defalarca ağladı ayrıldım saatlerce geldi kapımda bekledi bi hata yaptım aptallık ettim affet dedi. Beni gerçekten sevdiğini biliyorum sevgisinden bi an olsun şüphe etmedim bütün ailesi akrabaları arkadaşları beni biliyo ailesiyle tanıştırdı yüzük takmak istedi ama kabul etmedim çünkü o kıza dokunduğunu öğrendiğimden beri içimde acayip bi soğukluk var. Buluştuk konuştuk karşımda hüngür hüngür ağladı sarıldım dayanamayıp barıştım. Onu çok seviyorum ve hayatıma giren ilk erkeğin sonum olmasını istiyorum ama o yaptığı şey hiç aklımdan çıkmıyor. En ufak bi yakınlaşmamızda midem bulanıyo tiksiniyorum o kıza dokunduğu ellerle bana dokunmasını o kızı öptüğü dudaklarla beni öpmesini istemiyorum. Ayrılıyorum olmuyo barışıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Sizcede bu aldatma sayılır mı ? Çevremdeki insanlar sonuçta seninle ayrıyken olmuş bunları yapmayan erkek mi kaldı bu kadar takma diyolar ama ben çok takıyorum bu durum canımı çok yakıyo aklıma geldikçe ağlıyorum ona karşı eskisi gibi olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Nolur bana bi akıl verin :(

facebook şifresini nasıl çözdünüz benim yakın arkadaşımın başına da böyle bir durum geldi de öğrenmesi gereken şeyler var?

facebook şifresini nasıl çözdünüz benim yakın arkadaşımın başına da böyle bir durum geldi de öğrenmesi gereken şeyler var?

koyabileceği bütün şifreleri tek tek denedim 2-3 gün uğraştım aklıma gelen ne varsa hepsini yazdım şifreye en sonunda da tuttu işte :))

Back