- Konu Sahibi ecearya123
Öncelikle herkese meraba. Benim 2 senelik bi ilişkim var. İlişkimizin 6. ayında gereksiz bi kıskançlık yüzünden sevgilimden ayrıldım. Sırf inadımız yüzünden 2 ay ayrı kaldık ve ayrılalı daha 1 ay olmuşken sevgilim gidip başka biriyle çıktı. Benim 17 yaşıma kadar hiç ilişkim olmamıştı hayatıma giren ilk erkek oydu yani. İlk olduğu için olsa gerek çok bağlandım ona başka biriyle olduğunu bile bile vazgeçmedim hep bekledim. Çünkü onun beni sevdiğini biliyodum ayrıyken bi şekilde facebook şifresini çözdüm ondan habersiz facesine girip 2 ay boyunca takip ettim onu başka biriyle çıktığı halde arkadaşlarına hep benden bahsediyodu beni soruyodu beni unutamadığını ne kadar çok sevdiğini felan anlatıyodu. 2 ay ayrı kaldıktan sonra bana geri döndü barışmak istedi. Başka biriyle çıktığını kabul etti ama sevmiyodum o kızı dedi ben o kızı sevsem sana geri dönmezdim onunla çıktığımda bile hep aklımda sen vardın dedi affettim. Şu son 2 aya kadar ilişkimiz çok güzel gidiyodu ama biz ayrıyken çıktığı o kızla öpüştüğünü ve çok özür dileyerek söylüyorum göğsünü ellediğini öğrendim oysaki bana elini bile tutmadım demişti. O kıza dokunmasından geçtim bu zamana kadar bunu benden gizlemesi neden yalan söyledin dedim seni tekrar kaybetmekten korktum söylersem beni yine bırakacaktın dedi karşımda defalarca ağladı ayrıldım saatlerce geldi kapımda bekledi bi hata yaptım aptallık ettim affet dedi. Beni gerçekten sevdiğini biliyorum sevgisinden bi an olsun şüphe etmedim bütün ailesi akrabaları arkadaşları beni biliyo ailesiyle tanıştırdı yüzük takmak istedi ama kabul etmedim çünkü o kıza dokunduğunu öğrendiğimden beri içimde acayip bi soğukluk var. Buluştuk konuştuk karşımda hüngür hüngür ağladı sarıldım dayanamayıp barıştım. Onu çok seviyorum ve hayatıma giren ilk erkeğin sonum olmasını istiyorum ama o yaptığı şey hiç aklımdan çıkmıyor. En ufak bi yakınlaşmamızda midem bulanıyo tiksiniyorum o kıza dokunduğu ellerle bana dokunmasını o kızı öptüğü dudaklarla beni öpmesini istemiyorum. Ayrılıyorum olmuyo barışıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Sizcede bu aldatılma sayılır mı ? Çevremdeki insanlar sonuçta seninle ayrıyken olmuş bunları yapmayan erkek mi kaldı bu kadar takma diyolar ama ben çok takıyorum bu durum canımı çok yakıyo aklıma geldikçe ağlıyorum ona karşı eskisi gibi olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Nolur bana bi akıl verin