Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar sanırım aranızda en zayıfı benim 18 yaşındayım 1.72 boy ve 40 kilo! ne yapsam olmuyo kilo almak istiyorum önerileriniz yazarsanız sevinirim
ben de senin yaşındayken çok zayıftım canım. akşam 8 den sonra yemek yemek çok sağlıklı olmasa da kilo aldırıyor. ayrıca beyaz ekmek de baya kilo aldırıyor. hah bir de esas bombayı söyleyeyim sana :) et cici bebe ler yok mu bisküvi. ondan alıyorsun. akşam sekizden sonra veya yatmana yakın sütle ezip bir güzel yiyorsun. ben bu şekilde kilo almıştım. o kadar zayıftım ki safinaz dı lakabım. şimdi iyiyim. 30 yaşıma geldim :). dediklerimi yaparsan kilo alırsın. ancak kan tahlili de yaptır. bazı insanlar yese de çok kilo alamıyor bünyeden kaynaklı. ama senin kilon çok çok az. bünyeden olsa bile yine de kilo alabilirsin gibime geliyor.
Mrvcndn kilo almak icin bol bol hamur isi ye bi de tatlılar sutlusu serbetli Fındıklı fıstıkli cevizli ye yemeklerine de annen tereyağı koysun hem lezzetli hem kilo aldırıyor sonra sonucu söylersin insallah
merhaba kızlar sanırım aranızda en zayıfı benim 18 yaşındayım 1.72 boy ve 40 kilo! ne yapsam olmuyo kilo almak istiyorum önerileriniz yazarsanız sevinirim
canım düzenli beslenmeden spor yapmadan ve düzenli uyumadan asla kilo alamazsın ben burda yazmıştım kilo almak için konularda vardır bi oku 10 yıllık deneyim ve önerilerim diye. ben 23 oldum 3 haftadır spor yapıyorumda aldım. kesnlikle sağlıksız yöntemlere başvurma bak bi sağlıkçı olarak diyorum çok ama çok pişman olursun. kalp damar kolestrol herşey çıkıyor sonra gelde bak hastanelere yazık dersin bu insanlar nasıl böyle olmuş. yemek yiyip uyumuşlar hep. herkes bişey söylüyor ama bir hemşire olarak söylüyorum aman sakın. git bi uzmana danış. diyetisyende sana aynı şeyi diyecek. düzenli beslenme düzenli spor düzenli uyku. hem iştahın açılır hem piskolojin düzelir hem dinç olursun
canım gördüklerime yazıyorum hep bak bende zayıftım pekmez ve bebek maması yememi söylüyordu herkes netten ve çevremden çok araştırdım ama bunlar benim kilo vermeme sebep oldu tatlı oldukları için yemek yiyemiyordum çok uzun süre tok tutuyordu çünkü, birde çok sivilce çıkarmıştı bende.Peki nasıl mı kilo aldım ?Rezene çayını şekersiz içerek.inan öyle acıktırıyorki bu çay nasıl bilinmemiş olmamasına şaşırıyorum özelliklerini araştırdığınızda iştah açıcı özelliğini görürsünüz çok popüler değil ama inanılmaz etkili.sabah şekerli syah çay asla içmiyorum hatta hiçbir zaman çay yada kahve içmiyorum şekersiz rezene çayını iç bi kaç gün sonra açlıktan nevrinin döndüğünü göreceksin 2 tabak yiyorsan 4 tabak yiyecek 2 saat sonrada deli gibi acıkacaksın yine
ben çocukken ebru gündeş mesela çıtı pıtı bir kadındı, sonra bir kilo aldı (hiç yakışmadı o ayrı).
gereksiz şeyleri hatırlama özelliğim var maalesef ve şöyle kilo aldığını hatırlıyorum;
gece uykusundan uyandırıp 2-3 gibi, mantı yediriyorlarmış, yiyor geri yatıyor. bu şekilde kilo almış. 2-3 gibi kalk kilo aldırıcı yiyecekler ye sonra hop geri yat.
bence cici bebe bi süre sonra bıkkınlık veriyor. öncelikle sorunu çözün eğer iştahınız olmadığı için yiyemiyorsanız (benim öyle olduğu için ) iştah açıcı alın.ben aktarlardan bombamax diye bi iştah açıcı aldım her gün sütle karıştırıp içiyorum bi oturuşta bi ekmeğe yakın yiyorum öğünlerimi arttırdım . süper iştah açıyor yalnız . ama bence doktor kontrolünde kilo alın.sorun bulunur ve çözülür kansızlık veya bağırsak parazitleri varsa vs..