Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar benim boyum 1.60 ve kilom 44, 5 haftalık hamileyim. Zayıf olduğum için sürekli kilo al bu kilo bebek için zararlı denilip duruluyor. Aranızda çok zayıf olup da hamile kalan var mı?
Arkadaşlar benim boyum 1.60 ve kilom 44, 5 haftalık hamileyim. Zayıf olduğum için sürekli kilo al bu kilo bebek için zararlı denilip duruluyor. Aranızda çok zayıf olup da hamile kalan var mı?
İçim rahatladı gerçekten , kemiklerim sayılır halde ama herhangi bir sağlık problemim vs. vitamin eksikliğim yok zaten, umarım sağlıkla geçiririm bu dönemi
İçim rahatladı gerçekten , kemiklerim sayılır halde ama herhangi bir sağlık problemim vs. vitamin eksikliğim yok zaten, umarım sağlıkla geçiririm bu dönemi
Senin kilonla bebişin hiç alakasi yok senin vitaminlerinle alakası var, hiç dinleme kimseyi benim de boyum 1.69 kilom ilk gebelikte 52 53 falandi bana da diyorlardı uflesek ucarsin böyle çocuk iyi mi olur zart zurt, gayette iyi doğurdum, son iki ayda acayipte kilo aldım
Ne alaka yahu.. ben 168 boy 47 kilo ile hamile kaldım sonra benim iştah bir açıldı 18 kilo aldım hamilelikte. Bebeğim de yanaklı göbekli bir bebiş olarak doğdu. Zayıf olmak her zaman avantajdır tam tersi
Boyumuz ayni kilom 49 ile gebe kaldım. Ömür boyu zayıf biriydim zaten. İlk 3 ay bulantidan bi sey yiyemedim 4. Aydan itibaren bulantilar gitti iştah arttı fakat gebelik sekeri ve erken doğum tehdidim başladı. Bunlar zayiflikla alakalı değil bu arada. Neyse ben herseyi saatinde ve ölçülü perhiz ile beslendim. Gebelik süresinde bi çok olumsuz durumla da karsilastim. Stres hat safhada idi. 34+1 de erken doğum yaptım. Doğuma 7.5 kilo ile girdim. Koca 34 haftada 7 buçuk kilo aldım. Marifet diye anlatmiyorum bu arada. Kızım 2085 gr. 43 cm Doğdu. Gerisi plasenta su vs. Gelelim asıl mevzuya çevremde her gören kedi yavrusu doğuracaksin ye ye diye her taraftan saldirdilar anlatsam da hiç kimse anlamadı. Kızım düşük kilo ve erken doğdu ve buna rağmen çok çabuk toparladı ve persentil tablosunu çok kısa zamanda yakaladı. Sizin var olan kilonuz alacağınız kilo bebeğin doğum kilosu asla ama asla etken degil. Aynı dönem gebe olduğumuz arkadaşım 23 kilo aldı bebeği 3 kilo doğdu. Sağlıklı dengeli beslenin gebeliğin keyfini çıkartın