• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Zayıf Görünüyorum

arkadaşlar bende 1.60 boy 50 kiloyum.başta eşim olmak üzere çevremin çok zayıfsın biraz kilo al demesinden bıktım usandım artık..sanki kilo almak çok kolayda ben almıyormuşum gibi.diyetisyene gittim ideal kilondasın diyor.bi 55 kilo olsam yeterdi inşallah hepimiz kilo alırız.

bende bi 3 kilo kadar almak istiyorum ama nerdeeee. yıllardır başaramadım gitti. bende bu iştah daha doğrusu iştahsızlık oldukça.... :24:

baştan beri konuyu okuduğum kadarıyla en vahim benim 1.75 boy 49 kilo :(
bebek büskivisi diyetini buldum diğer konulardan ona başladım şimdi her akşam bebekbüskivisi bal ve süt karıştırıyorum
bakalım 1 ayda 4 kilo garanti :) demişler kıslar yapıyorum bende:) denemediğim yöntem kalmadıki zaten :)

Ben de 1.62 boyundayım. Bundan iki ay öncesine kadar 45 kiloydum. Şu an 49 kiloyum. Öyle özel bir şey yapmadım. Önceden yediğimin üç katını yiyorum sadece, hepsi bu. :) Ama hala yanaklarım istediğim kadar dolgun değil. Birkaç kilo daha almak istiyorum, umarım o zaman yanaklarım da istediğim kıvama gelir. :)

exixiz canım devam et bırakma sakın. bende bır yerlerden duyup başlamıştım ve gayet güzel ilerlemeler vardı. ama 10 15 gun kadar devam ettım ve bıraktım. oysa devam ettıgım sureece hem iştahım açılmıştı hmde her goren yuzune gozune renk gelmıs maşallah dıyıp durmaya başlamıstı. ama işlerim yogunlasınca pestıl gıbı oldum gozum hıcbır seyı gormeden dırek uyumak ıstegıyle yataga atıyorum kendımı.. onumuzdekı hafta yenıden baslamayı dusunuyorum.

bakalım şimdilik devam ama dediğin gibi yok yorgun olunca hemen uyumak isteği herşeyden baskın geliyor
sanırım oda zayıflıktan ama tam gaz devam :) farkı görücem zaten burdan yazarım teşekkürler...

bebek büskivisi diyetini buldum diğer konulardan ona başladım şimdi her akşam bebekbüskivisi bal ve süt karıştırıyorum
bakalım 1 ayda 4 kilo garanti :) demişler kıslar yapıyorum bende:) denemediğim yöntem kalmadıki zaten :)

hehe bunu bende yapıyorum canım bazı geceler yorgunluktan eriniyorum tabi :))

bende 21 yaşında 1.70 boyunda 50 kiloyum vitamin hapları kullanıyorum yan etkisiz doktorum verdi inanılmaz iştahımı açıyor ama kilo aldımmı son zamanlarda bilmiyorum .. bi kaç sene öncesi 65 kiloya kadar çıktım ve ramazan ayında onunla birlikte bazı sebeplerden dolayı tam on kilo verdim daha sonra kilom 55,57,59 arası gezdi ve şimdi yine ramazan ayıyla bilikte nişan stresiyle 50 kiloya düştüm hiçbir kıyafetim olmuyo artıkk nasıl kilo alırım bilmiyorum yazın düğünüm olacak bir an önce 58 kilo olmam lazım ama stres beni dahada zayıflatıyor :((

Bunu bende denemiştim bi ara ama işe yaramadı :( boyum 1.60 kilomda 45ti burun ameliyatından sonra 40 kiloya düştüm ne yapıcam bilmiyorumm bende kilo almak istiyorum yaaaa :(

Bunu bende denemiştim bi ara ama işe yaramadı :( boyum 1.60 kilomda 45ti burun ameliyatından sonra 40 kiloya düştüm ne yapıcam bilmiyorumm bende kilo almak istiyorum yaaaa :(

bence dr kontrolunde vitamin ilaci yada ne biliyim besin takviyesi yapabilirsin, GNC nin besin takviyesiyle ilgili urunu var, dene istersen

Hanımlar bende 1.63 boyundayım ve 48 iloyum artık kilo al demelerinden bıktım balık yağı içtim faydasını görmedim :( ne yapmalıyım sizce ???

Ben de hayatım boyunca hep çok zayıf oldum, sürekli aile içinde "tüysiklet" diye dalga geçildi. Özellikle lisedeyken kendime giyecek pantolon bulamıyordum, bacaklarım resmen çırpı gibiydi. Lise 2. sınıftayken bir karaciğer rahatsızlığı geçirdim ve 43 kiloya düştüm (bu arada boyum 1.65). Ondan sonra kilo almak iyice zorlaştı.

Üniversite 2'ye kadar hiç kilo alamadım. Aynı sene özel hayatımdaki problemlerden ötürü depresyon geçirdim. İlk başta 1 hafta kadar yemek yiyemedim, boğazımdan geçmiyordu, su içebiliyordum sadece. Bu yüzden kilom 41'e düştü. Çok üzücü zamanlardı. Daha sonra doktora gittim ve 1 yıl kadar antidepresan kullandım. Ondan sonra resmen hayatım değişti.. Öncelikle kilo almaya başladım, artık kendime güvenim de yerine geliyordu, kendimi iyi hissettikçe hayatım da düzene girdi. Ilaçlar tabi ki iştahımı açtı, bu inkar edilemez ancak kilo almanın sadece yemek yememekle alakası olmadığını da o zaman anladım; yaşam tarzı, psikoloji vs de çok önemli etkenler. Yemek yeme problemim kendime güvenimin gelmeye başlamasıyla düzeldi.

Depresyondan sonra ancak 5 sene içinde kendimi iyi hissettiğim kiloya ulaştım, şu an 49-50 olarak gidip geliyorum ama vücudum oturduğu için daha altına inmiyor. Bazılarına hala biraz zayıf gelebilir ama kendimi çok çok sağlıklı, dinç ve daha güzel hissediyorum. Sizin kendinizi nasıl gördüğünüz başkalarınınkinden çok daha önemli, sakın çok zayıfsın vs diye başınızın etini yiyenlere kulak asmayın. Kendinizi mutlu hissettiğiniz kiloda olun.

Ayrıca sağlıksız yağlı yiyeceklere abanarak kilo almaya çalışmayın. Örneğin ben gün içinde meyva, arada galeta, akşam muhakkak sebze yemeği, salata, sık sık balık, tahıllı kahverengi ekmek, beyaz pirinç pilavı yerine bulgur pilavı, bitki çayları (hazır olanlardan değil) kahvaltıda ceviz ve muhakkak kaliteli zeytinyağı tüketiyorum. Kızartma kesinlikle yememeye çalışıyorum. Kısacası Akdeniz mutfağı denebilir. Bunlar kilo aldırır demiyorum, ancak sağlıklı beslenerek kilo almak en iyisi diye düşünüyorum (ilaç kullanmak durumunda olanlar hariç tabi ki) Yemek yeme alışkanlıklarımı değiştirmek hem kilomu düzeltti hem de vücudumu dinçleştirdi. Bunun yanında fiziksel aktivite de çok önemli, egzersiz sadece kilo vermesi gerekenlerin yapması gereken birşey değil. Egzersiz iştahı açarken vücudu da dinçleştirip sıkılaştırıyor.

Kısacası, kısa sürekli besin takviyelerinden ziyade sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinmeye çalışın. Besin takviyelerini kullanmayın demiyorum ama sadece onlara güvenmeyin. Ben de zamanında kullandım GNC'den vs tabletler ama hiçbir işe yaramadı. Hayat boyu devam edecek bir beslenme düzeni, egzersiz yapmak, stresten uzak durmak daha önemli. Birazcık da sabır gerekli tabi=)

Herkese sevgiler:nazar:

Sporla kilo verildiği gibi kiloda alınıyor.. sanırım en sağlıklısı bu..diyet yapanlar yediklerinden kısıp spora yükleniyor.. sizde daha fazla yiyip spora yükleneceksiniz =) Böylece göbek de oluşmaz.. kalın kol ve bacaklarada kavuşabilirsiniz..

canım bnm boyumda kısa 1.57 fln bnmle aynı boyda olan bi arkadaşım var oda benden uzun ve iri duruyordu ama o 52 kilo bense 40 tım azim ettim.kk yı araştırmaya başladım bişi bulmadım en sonnda bi alışkanlık edindim işten 5 çıkıyorm yemek hazırlıyorm yemeği yedikten sonra şekerleme yapmaya başladım bir iki derken alışkanlık yaptı bende ve her akşam yemeğinden sonra 2 saate yakın uyuyordum ve kalktıntan sonra açlık hissediyosun doğal olrak daha sonra yatarkende yeme alışkanlığım olmaya başladı ve bir ayda sanırım 48 oldum ve gözle görülecek şekilde kilo aldım. sonuç olarak akşam yemeğinin üzerine uyaman gerek hiç bişey kullanma sadece ye ve uyu okadar :=))

Back