• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Zayıf Görünüyorum

serapakel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
205
4
46
İzmir
kızlar ben 18 yaşındayım 1.58 boy ve 42 kg ağırlıktayım. 85-65-88 ölçülerim. Ama benimle aynı boy ve kiloda bir arkadasım var ama benden kat kat daha iri gösteriyor. Onun yanındayken kardeşi gibi görünüyorum :/. Kilo da alamıyorum direk göbeğe gittiği için korkuyorum :(. Ne yapacağım ben bu işi hiç anlamadım :( bacaklarım ve kollarım incecik :(

aşagı yukarı aynı sayılırız ölçu olrak.ben 21 yasındayım we hala aynı kılodayım:) ve hala kılo almaya calısıyorum.. olmuyo olmuyo olmuyo! bızdekı sans mı desem genetık mı desem mıymıntılığımızdan mı desem bılmıyorum ama umarım cozum buluruz.

aaaahh nerelere gidiym beeennn öleyim ben o zamaann
canım ben 167 boyunda 43 kilodayım.bu boya bu kilo düşünebiliyo musun!!!berbat ötesi yani.senin ölçülerinde bile değilim.kat kat giyinerek o ölçülere ancak gelebiliyorum.
boyuna göre normal geldi bana.gencecik çıtı pıtı bişeysindir sen.dert etme bu kadar.
senden daha vahim durumda olanlar var inan:'((((

:( olgun görünebilmek için başka şeyler yapıyorum. Kıyafetlerimi buna göre seçiyorum. Biri gelip benimle konusmasa 13-14 yaşında oldugumu sanır :(. Bu çok sinir bozucu bir durum. Gerçekten takıntı oldu artık :(. 4-5 kilocuk daha istiyorum ama istediğim yere gitmiyor işte. keklik06 keşke neden böyle oldugumuzu anlayabilsem :(.

aşagı yukarı aynı sayılırız ölçu olrak.ben 21 yasındayım we hala aynı kılodayım:) ve hala kılo almaya calısıyorum.. olmuyo olmuyo olmuyo! bızdekı sans mı desem genetık mı desem mıymıntılığımızdan mı desem bılmıyorum ama umarım cozum buluruz.

whisper90 vejeteryan beslenmeyi denedin mi. Tuhaf görünüyor ama ekmeğe çok yükleniyorsun öyle olunca. et insanı çabuk tıkayan bir şey yemek yerken. Ben bir kase brokoli salatası ile bir ekmek yediğimi bilirim. makarna hariç. İhtiyaç fazlası enerji alındıgına inanıyorum bu tip beslenmede. Tabi iştahlı bir insansanız ki ben öyleyim. Çok çok ve sık sık yerim =) mekik çekerek kilonun göbekte toplanmamasını sağlıyorum. Koluma ve bacağıma git kiloooooooooo =))))

42kilo o boya göre normal değildir
ama valla ben kilo alamıyorum diyenlere inanmıyorum
eminim azacık yiyosundur
sakın çok yiyorum filan deme eminim sana öyle geliyodur
bi insanın çok yiyip de kilo almaması imkansız bişi
yani kıssadan hisse yemek ye

biz spor yaparak kilo verdigimiz gibi siz de spor yaparak kilo alacaksiniz baska yolu yok :10:
hem vucudun durusu degisiyor duzgunlesiyor kas yapisi gelistikce, tabi agirlik kaldirmaktan bahsetmiyorum yanlis anlasilmasin :9:

:( olgun görünebilmek için başka şeyler yapıyorum. Kıyafetlerimi buna göre seçiyorum. Biri gelip benimle konusmasa 13-14 yaşında oldugumu sanır :(. Bu çok sinir bozucu bir durum. Gerçekten takıntı oldu artık :(. 4-5 kilocuk daha istiyorum ama istediğim yere gitmiyor işte. keklik06 keşke neden böyle oldugumuzu anlayabilsem :(.

şurda zayflığımdan dolayı edindiğim takıntıları yazsam sayfalar sürer.neden böyle olduğunu bilmiyorum tek bildiğim şey hiç bi zaman bunu başaramıycam sanırım.kalınlaşmam
imkansız gibi geliyo.kendimi bu şekilde de kabul edemiyorum off offf......tartıda bi 50yi görsem ölsem de gam yemem o derece

42kilo o boya göre normal değildir
ama valla ben kilo alamıyorum diyenlere inanmıyorum
eminim azacık yiyosundur
sakın çok yiyorum filan deme eminim sana öyle geliyodur
bi insanın çok yiyip de kilo almaması imkansız bişi
yani kıssadan hisse yemek ye

:( inanmalısın çok sık acıkırım ve tıkabasa yerim. gece kalkıp da yerim. Nereye gidiyor onca şey bilmiyorum ki çevrem de söylüyor bunu bana. Beni tanıyan kimse yemek ye biraz demiyor :(. Koşuşturmacalı bir hayatım var ama herkesinki kadar. Aşırı bir çabam yok. Sanırım doktor yardımı almam uygun olacak :(

şurda zayflığımdan dolayı edindiğim takıntıları yazsam sayfalar sürer.neden böyle olduğunu bilmiyorum tek bildiğim şey hiç bi zaman bunu başaramıycam sanırım.kalınlaşmam
imkansız gibi geliyo.kendimi bu şekilde de kabul edemiyorum off offf......tartıda bi 50yi görsem ölsem de gam yemem o derece

senin iştahın nasıl kesik mi:(.

biz spor yaparak kilo verdigimiz gibi siz de spor yaparak kilo alacaksiniz baska yolu yok :10:
hem vucudun durusu degisiyor duzgunlesiyor kas yapisi gelistikce, tabi agirlik kaldirmaktan bahsetmiyorum yanlis anlasilmasin :9:

düzensiz olarak yürüyüş yaparım =) tabi ki haklısın ama keşke zaman ayırabilsem. Evin içinde bir kaç hareket yapıyorum sadece.

:( inanmalısın çok sık acıkırım ve tıkabasa yerim. gece kalkıp da yerim. Nereye gidiyor onca şey bilmiyorum ki çevrem de söylüyor bunu bana. Beni tanıyan kimse yemek ye biraz demiyor :(. Koşuşturmacalı bir hayatım var ama herkesinki kadar. Aşırı bir çabam yok. Sanırım doktor yardımı almam uygun olacak :(

valla doktora git bi dahiliyeye görün
tiroid hormonlarına baktır, hipertiroidi olabilir.
sinirlilik, ishal, sıcak olması, terleme vs gibi sıkıntıların var mı?
adetlerin düzenli mi

valla doktora git bi dahiliyeye görün
tiroid hormonlarına baktır, hipertiroidi olabilir.
sinirlilik, ishal, sıcak olması, terleme vs gibi sıkıntıların var mı?
adetlerin düzenli mi

görüneceğim ama dediğin şikayetler bende yok. Bu arada ben hiç anne sütü içmemişim annem hasta oldugu için.

bende kilo almak isteyenlerdenim.üstelik doğum yaptım amayine bir gram kilo yok. hamile kaldığımkilonunda altına indim.etrafımdakiler emzirme döneminde kilo alırsın dediler ama ne mümkün kızım14 aylık ve ben tığ gibiyim, bende bacaklarım ve yüzüm kilo alsın istiyorum. o kadar şey denedim ki olmuyor olmyor. ne duydysam yaptım yok yok yok. ben ne zaman kilo alcam yaaaaaa. kızımda çok zayıf.onada yemek yedirmek okadar zor ki. offffffffff kuzumda,anneside ve burdaki arkadaşlarda kilolara kavuşsaaaaaaakkk. bir dirhem et lütfennnnnnnnbizide bullllll

bende kilo almak isteyenlerdenim.üstelik doğum yaptım amayine bir gram kilo yok. hamile kaldığımkilonunda altına indim.etrafımdakiler emzirme döneminde kilo alırsın dediler ama ne mümkün kızım14 aylık ve ben tığ gibiyim, bende bacaklarım ve yüzüm kilo alsın istiyorum. o kadar şey denedim ki olmuyor olmyor. ne duydysam yaptım yok yok yok. ben ne zaman kilo alcam yaaaaaa. kızımda çok zayıf.onada yemek yedirmek okadar zor ki. offffffffff kuzumda,anneside ve burdaki arkadaşlarda kilolara kavuşsaaaaaaakkk. bir dirhem et lütfennnnnnnnbizide bullllll

boşver yaa ne gerek var kiloya ben 1.66 boyundayım 47 kiloyum 2 ay öncede doğum yaptım hamilelikte 5 kilo aldım 7 kilo geri verdim. doktora gittim oda aynen boşver ne yapcan kiloyu herşey normal dedi hamileliğinde. millet vermeye çalışır siz almaya. ben birde iri kemikliyim çokta zayıf durmuyor yani görenler özeniyor boyutunda bi zayıflık benimki. boşver zamanında annemde 45den yukarısını görmemiş ama şimdi 70den aşağısını görmüyor:)) hepimizin sonu o yani şimdi tadını çıkart sonra annem gibi dersin ben bu hallere düşecek kadın mıydım diye:))

bende birkaç ay öncesine kadar 50 kiloydum, boyum 1/68. ama benim mide rahatsızlığım vardı (gastrit) sürekli midem bulanırdı kusardım. doğru düzgün yemek yiyemezdim. şu 1 senedir Allaha çok şükür gayet iyiyim..:nazar: ve midem düzelmeye başlayınca baktım ki kilo almaya başladım. çünkü her şeyi yiyebiliyorum, midem bulanmıyor artık... şuan 54 kiloyum. daha almak istemiyorum. zaten istediğim sadece 3-4 kiloydu.

size tavsiyem yemeklerde tıka basa doyurmayın karnınızı.. biraz aç bırakın kendinizi ki karnınız acıksın.. böyle yapınca daha az ve daha sık yemek yemeye başlayacaksınız. :56:

Son düzenleme:
kesinlikle spor yaparak kilo alman lazım senin.

spor yaparak nasıl alcaz kiloyu anlatırmısın. bende bu aralar spora yazılmayı düşünüyorum.gerçekten faydası varmı. bacaklarımın kilo almasını istiyorum. şöyle giydiğim şeyler cuk diye otursun istiyorum.nasıl olcak bu iş.

aaaahh nerelere gidiym beeennn öleyim ben o zamaann
canım ben 167 boyunda 43 kilodayım.bu boya bu kilo düşünebiliyo musun!!!berbat ötesi yani.senin ölçülerinde bile değilim.kat kat giyinerek o ölçülere ancak gelebiliyorum.
boyuna göre normal geldi bana.gencecik çıtı pıtı bişeysindir sen.dert etme bu kadar.
senden daha vahim durumda olanlar var inan:'((((

Ben de siz gibiyim:(:( Lisede eteğimin altında bacaklarım çırpı gibi diye kat kat corap giyiyordum:) o geldi aklıma :10:

her şey bir yana birde insanlar üflesem uçarsın aman sen rüzgarda sokaga cıkma gıbı seyler soluolar ya işte o zaman agzımdan cıkacaklara engel olmayasım gelıo bazen:)

Back