çok zarif nişan ayakkabımı satıyorum 50 tl!!

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
ÇOK TEMİZ..GÜMÜŞİ RENTE,SADE VE ŞIK BAYANLARIN TERCİH EDEBİLECEĞİ BİR AYAKKABI...NİŞANIMDA SEVEREK SADECE BİR KEZ GİYDİM O DA EVDE..SIFIRINDAN FARKSIZDIR TOKALIDIR 37 NUMARA.KÜÇÜK GELDİĞİ İÇİN SATIYORUM..SEVEREK ALMIŞTIM AMA ACELEYLE NUMARAYI YANLIŞ ANLMIŞIMRESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİDİR..HİÇ BİR YERİNDE DEFORME YOKTUR...OLDUKÇA UCUZ BİR FİYATTAN VERİYORUM kaçırmayın.ANKARADA OTURANLARA ELDEN TESLİM YAPILABİLİR..İLGİLENENLER YADA SORU SORMAK İSTEYENLER ÖZEL MESAJ ATABİLİR...

Son düzenleme:
aslında hoş ayakkabı ama benim tarzım değil.bir de nerede giyeceğim.fiyat da çok uygun bence

aslında hoş ayakkabı ama benim tarzım değil.bir de nerede giyeceğim.fiyat da çok uygun bence

canım ben bunu nişanımda giymiştim çok abartı istemedim evde olacağı için o nedenle yemeklerde gecelerde rahatlıkla giyilebilir zaten fiyatını da baya düşürdüm bu fiyata zor yani sadece bir kez evde giydim

ha bu arada kotun altına bile giyilebilir tokalı olduğu için çok şık ve şeker duruyor bacakar daha ince gözüküyor sanki

arkadaşlar fiyatı düşürdüm almak isteyenler irtibata geçebilirler.ankara içi elden teslim 40 tl olur en son, düşünenler için..

kusura bakmayın ama cook eski model ve hoş olmayan bi ayakkabı bu ayakkabı 20 lira bile etmez
ki istanbulda 50 liraya daha modern ve istediğin model ayakkabılar var
bence siz onu parayla satmaya calışmak yerine bi yakınınıza hediye edebilirsiniz

ben gayet makul bir fiyat önerdim..kimine göre ucuzdur kimine pahalı...bu sizin fikriniz ve size göre öyle olabilir saygı duyarım,ayrıca ben bunu nişanımda giymiştim lütfen siz de biraz saygılı olunuz.. zeka pırıltısı fışkıran tavsiyelerinizi kendinize saklayınız...istanbulda istediğinizi, istediğiniz fiyata alabilirsiniz size ne istanbulu ne de fiyatları soran var. burda yorum yapma zahmetine girmeseydiniz keşke..

buraya bir konu acıyorsanız her türlü yoruma ve eleştiriye acık olmanız gerekir cok yanlıs bi tavır içerisindesiniz, ve ben dilediğim konuya yorum yapma hakkına sahibim..
madem nişanınızda giydiniz ve sizin için özel o zaman satma düşüncelerine kapılyayıp hatıra olarak saklayın.
düşünceme saygı duydugunuzdan bahsetmişsiniz ve bi alt satırda saygısızlık yapıyorsun, nasıl bir ruh hali içindesiniz anlam veremedim.
zekamı herkesle paylaşmayı seviyorum zira sizin gibi yaşı büyümüş beyni gelişmemiş insanlara faydası dokunuyor..

Son düzenleme:
her türlü eleştiri ve yorum ancak saygı çerçevesinde yapılır kişilerin akıl değil fikir vermeye hakkı vardır ancak...burası paylaşım, yorum sitesi diye her düşündüğünüzü ,her ağzına geleni buraya yazma hakkını vermez size..önce bunun bir ayrımını yapın..kaldı ki burda da zekanız size ele veriyor zeki geçndiğniz halde:) ne yazıkki beni tanımadığınız halde bir iki cümleyle yine hakaretlerinize devam etmişsiniz..sizin yaptığınız akıl vermek,ki bence sizin buna ihtiyacınız herkesten çok.. .yok eğer bu tavsiyeydi dicekseniz kelimelerinizi de ona göre seçeceksiniz.neyse gerçekten zaman kaybısınız size mutlu günler..

yazdıklarınıza gülüyorum
cünkü ben gayet sayglı bir yorum yapmıstım fakat siz saygısızca ve aşağılayıcı bi yorumda bulundunuz
ben her ağzıma geleni yazmıyorum gayet mantıklı ve makul bi yorumda bulundum.
ya kendinizi kaf dağında görüyorsunuz yada yazdıklarını unutucak kadar balık hafızsına sahipsiniz
zaman kaybı olduğumu düşünüyorsanız saygısız ve terbiyesizce yorum yapmayacaktınız,
kaldıki ben sadece fikrimi belirten bi yorumda bulundum akıl vermek gibi bi amacım olamaz hele size hiç olamaz at gözlüklerinizle bakmaya söylediklerinizi unutmaya ve saygısızlığınıza devam edin cünkü algı kapasiteniz bu kadar....
iyi aksamlar dilerim...

Son düzenleme:
denizim_85 bence söylediğin fiyat ederi değil.kemeraltında 15-20 tl ye satılıyor.bu fiyatla satılabileceğini düşünmüyorum.iyi günler..

antalya'da hiç satılmayacak bi model arka sokaklarda 10tlye falan satılıyor kolilerin içinde bence fiyatta bu kadar abartma ihtiyacı olan birisine ver

antalya'da hiç satılmayacak bi model arka sokaklarda 10tlye falan satılıyor kolilerin içinde bence fiyatta bu kadar abartma ihtiyacı olan birisine ver

arkadaşlar ilanı uzun zaman önce vermiştim ama silemiyorum ama halen ilgili olanlar için cevapladım fiyatıda yüksek değil aslında sıfır ayakkabı 40 demiştim o kadar yüksek değil fiyatı hatta ucuz bulanlar bile oldu, neyse herkesin görüşü farklı tabi..teşkler.

5 tl veririm ancak oda sıfırına DDDDDDDDD

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…