- 26 Ağustos 2011
- 1.840
- 493
-
- Konu Sahibi Akuamarin10
ne kadara verirsin cnm...fiat?
aslında hoş ayakkabı ama benim tarzım değil.bir de nerede giyeceğim.fiyat da çok uygun bence
kanaatimce 50 tl pahalı olmuş eminönünde bu tarz ayakkabılardan 30 tlye aldım
ÇOK TEMİZ..GÜMÜŞİ RENTE,SADE VE ŞIK BAYANLARIN TERCİH EDEBİLECEĞİ BİR AYAKKABI...NİŞANIMDA SEVEREK SADECE BİR KEZ GİYDİM O DA EVDE..SIFIRINDAN FARKSIZDIR TOKALIDIR 37 NUMARA.KÜÇÜK GELDİĞİ İÇİN SATIYORUM..SEVEREK ALMIŞTIM AMA ACELEYLE NUMARAYI YANLIŞ ANLMIŞIMRESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİDİR..HİÇ BİR YERİNDE DEFORME YOKTUR...OLDUKÇA UCUZ BİR FİYATTAN VERİYORUM kaçırmayın.ANKARADA OTURANLARA ELDEN TESLİM YAPILABİLİR..İLGİLENENLER YADA SORU SORMAK İSTEYENLER ÖZEL MESAJ ATABİLİR...Eki Görüntüle 443827 Eki Görüntüle 443828 Eki Görüntüle 443829
kusura bakmayın ama cook eski model ve hoş olmayan bi ayakkabı bu ayakkabı 20 lira bile etmez
ki istanbulda 50 liraya daha modern ve istediğin model ayakkabılar var
bence siz onu parayla satmaya calışmak yerine bi yakınınıza hediye edebilirsiniz
ben gayet makul bir fiyat önerdim..kimine göre ucuzdur kimine pahalı...bu sizin fikriniz ve size göre öyle olabilir saygı duyarım,ayrıca ben bunu nişanımda giymiştim lütfen siz de biraz saygılı olunuz.. zeka pırıltısı fışkıran tavsiyelerinizi kendinize saklayınız...istanbulda istediğinizi, istediğiniz fiyata alabilirsiniz size ne istanbulu ne de fiyatları soran var. burda yorum yapma zahmetine girmeseydiniz keşke..
her türlü eleştiri ve yorum ancak saygı çerçevesinde yapılır kişilerin akıl değil fikir vermeye hakkı vardır ancak...burası paylaşım, yorum sitesi diye her düşündüğünüzü ,her ağzına geleni buraya yazma hakkını vermez size..önce bunun bir ayrımını yapın..kaldı ki burda da zekanız size ele veriyor zeki geçndiğniz halde:) ne yazıkki beni tanımadığınız halde bir iki cümleyle yine hakaretlerinize devam etmişsiniz..sizin yaptığınız akıl vermek,ki bence sizin buna ihtiyacınız herkesten çok.. .yok eğer bu tavsiyeydi dicekseniz kelimelerinizi de ona göre seçeceksiniz.neyse gerçekten zaman kaybısınız size mutlu günler..buraya bir konu acıyorsanız her türlü yoruma ve eleştiriye acık olmanız gerekir cok yanlıs bi tavır içerisindesiniz, ve ben dilediğim konuya yorum yapma hakkına sahibim..
madem nişanınızda giydiniz ve sizin için özel o zaman satma düşüncelerine kapılyayıp hatıra olarak saklayın.
düşünceme saygı duydugunuzdan bahsetmişsiniz ve bi alt satırda saygısızlık yapıyorsun, nasıl bir ruh hali içindesiniz anlam veremedim.
zekamı herkesle paylaşmayı seviyorum zira sizin gibi yaşı büyümüş beyni gelişmemiş insanlara faydası dokunuyor..
her türlü eleştiri ve yorum ancak saygı çerçevesinde yapılır kişilerin akıl değil fikir vermeye hakkı vardır ancak...burası paylaşım, yorum sitesi diye her düşündüğünüzü ,her ağzına geleni buraya yazma hakkını vermez size..önce bunun bir ayrımını yapın..kaldı ki burda da zekanız size ele veriyor zeki geçndiğniz halde:) ne yazıkki beni tanımadığınız halde bir iki cümleyle yine hakaretlerinize devam etmişsiniz..sizin yaptığınız akıl vermek,ki bence sizin buna ihtiyacınız herkesten çok.. .yok eğer bu tavsiyeydi dicekseniz kelimelerinizi de ona göre seçeceksiniz.neyse gerçekten zaman kaybısınız size mutlu günler..
antalya'da hiç satılmayacak bi model arka sokaklarda 10tlye falan satılıyor kolilerin içinde bence fiyatta bu kadar abartma ihtiyacı olan birisine ver