- 26 Ağustos 2011
- 1.840
- 493
- Konu Sahibi Akuamarin10
sırasıyla istanbul,izmir ve antalya:)ilginç tesadüf doğrusu:)bakalım başka illerden de burada şu fiyata, şurda bu fiyata die aşağılayıcı küçümseyici açıklamalar gelcekmi..ayıp arkadaşlar ayıp... herkes bulunduğun ilin şartlarına göre yorum yapmış ...arkadaşlar ben tartışma adı altında bir başlık açmadım dikkat ederseniz..ayakkabımı beğenenler yada beğenmeyenler yada ayakkabımılarımı satayımmı hediyemi edeyim de değil topiğin adı....siz diğer topiklerle karıştırdınız anlaşılan..ihtiyacı olan ,ilgisini çeken,ayakkabıyı beğenen yada almak isteyen arkadaş zaten gelir beni bulur buraya da yazar,msj atar ,düşünen arkadaşlar için resimlerini paylaştım ve açıklama yaptım..siz neden ısrarla satmayın die hırpalayıp duruyosunuz kendinizi inanın anlamadım:)ne kadar ilgilendiniz konumla içinize amma oturmuş gören de sizi iylikik meleği sanır.ayrıca satarım satmam hediye ederim etmem,orası benim bileceğim iş..ama konuşmaya devam edeceksiniz buyrun konuşun her kafadan bir ses çıkarsa sayfalar dolar sadece elimize bişey geçmez...:)artık o yüzden lüzumsuz konuşmayın lüzumsuz arkadaşlara...