- 21 Nisan 2018
- 8.149
- 30.231
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Sesiz en az geldiği odada uyut ya da taşın başka çözüm gelmedi aklımaEvim caminin hemen yanında olmamasına rağmen o kadar yüksek sesle ezan okunuyor ki her defasında bebeğim uykudan ağlayarak uyanıyor. Havalar ısınmaya başladı ancak ben kapı pencere açamıyorum. Balkonun pimapenini dahi kapattım daha az ses gelsin diye ama bu çözüm değil ki. Havalar çok ısınınca ne yapacağım onu düşünüyorum. Daha önce yaşadığım yerlerde hiç bu kadar yüksek sesle ezan okunduğunu duymadım ben. Ne yapabilirim bilmiyorum var mı tavsiyeleriniz?
[/QUOTE]Alıştırın efendim bebeginizi yüksek sese.sonra çıt çıkinca uyanacak bi cocuk olcak.Benim besigim twnin yanindaymiş.Simdi her sesde uyurum.Zorluk cekmem.Bizim de ewimiz caminin yanında hiçte yuksek ses olmuyor.Belki siz cok taktiniz bu durumu
Taşınmayı düşünüyorum artık son çareSesiz en az geldiği odada uyut ya da taşın başka çözüm gelmedi aklıma
Ezan sesinden şikayetçi oldugumu nereden çıkardınız? Ben çok yüksek sesle okunmasından bahsediyorum sadece. Bunda çekinecek ne var?alışır efendim en azından yüksek sesle müziğe sıçramıyor. bunu yazarken hiç çekinmediniz mi merak ettim? en kötü ihtimal ezan sesinden şikayetçi olmak yerine bebeğiniz aşırı aşırı rahatsız olsa (ki bence alışır) serçe parmağınız kadar pamuğu bebe yağına batırıp kulaklarına koyun asla içeri kaçmaz merak etmeyin
Maşallah. Dediginiz gibi birden yüksek bir ses duyunca korkuyor. Ya taşınmak ya klima çare olacak bize deBenim küçük oğlum da öyleydi. Nice serin havalarda klima açıyordum cam acamadigim için. Her ezan okunduğunda açıklama yapıyordum. Zamanla alıştı. Ezanın sesinden çok sanırım sesin kimden geldiğini anlamadığı için korkuyorlar. 30 aylık şuan. Geçen hafta cumaya bile gitti babasıyla.
Kaç aylık bebeğiniz?Maşallah. Dediginiz gibi birden yüksek bir ses duyunca korkuyor. Ya taşınmak ya klima çare olacak bize de
ezan sesinden gayet de şikayetçisiniz? aynı durumda olsam ezanın sesini kıstırmaktan başka basit çareler arardım burada konu açmak yerine.Ezan sesinden şikayetçi oldugumu nereden çıkardınız? Ben çok yüksek sesle okunmasından bahsediyorum sadece. Bunda çekinecek ne var?
Teşekkür ederim.Googleladim , ses sisteminde sorun varsa muftuluge basvurabiliyormussunuz , onlar duzeltiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?