- 12 Eylül 2017
- 561
- 537
- 103
- Konu Sahibi Less-is-More
Bunu uzmanlar yapmanizi onerseydi buyuk bir keyifle cocuguma bilmem ne egitimi veriyorum diye havali havali soyleyerek dolanacaktiniz¿
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çare ararken sizlerden de fikir almanın neresi kötü? Niye olayı ezan sesinden rahatsız olmuşum gibi saptirmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamıyorumezan sesinden gayet de şikayetçisiniz? aynı durumda olsam ezanın sesini kıstırmaktan başka basit çareler arardım burada konu açmak yerine.
Teşekkürler bu aklıma gelmemişti denerimrahatsız olmakta haklısınız. aynısını geçen yaz kardeşimde yaşadık. sanki evin içinde okunuyor gibiydi ve aşırı rahatsız olup sonrasında çok fazla ağlıyordu. babam bimere şikayette bulundu,bizimle birlikte 10a yakın komşu daha şikayette bulundu sanırım çözüldü olay.
müftülükten de çözülebilir sanırım ama babam zamanı olmadığı için direkt bimere yazmıştı diye hatırlıyorum.
okey siz haklısınızÇare ararken sizlerden de fikir almanın neresi kötü? Niye olayı ezan sesinden rahatsız olmuşum gibi saptirmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamıyorum
Haklı haksız aramıyorum kendimi anlatmaya çalışıyorum sadece. Neden ezan sesinden rahatsız olayım. Olsam bu ülkede isim ne? Ama ses ayarında bence bir sorun var. Demek istediğim bu sadeceokey siz haklısınız
anlıyorum sizi ama bir tepki alacağınızı tahmin edebilirdiniz mesajınızda şunlara da yer verseydiniz “yanlış anlaşılmasın rahatsız olmuyorum bebeğim olmasa mevzusu dahi olmaz ama korkuyor sıçrıyor basit yoldan çaresi var mıdır? yok ise imamla konuşabilirim”Haklı haksız aramıyorum kendimi anlatmaya çalışıyorum sadece. Neden ezan sesinden rahatsız olayım. Olsam bu ülkede isim ne? Ama ses ayarında bence bir sorun var. Demek istediğim bu sadece
SekizKaç aylık bebeğiniz?
isterseniz ezan hiç okunmasın 7. yy’da değiliz internette saatler yazıyor kılmak isteyen kalkar kılarburalar karisir diyorum
Valla ben yetiskinim ama sabah ezani bazen beni bile uyandiriyor. Kulagima yastigi bastirsam da kar etmiyor. Kaldi ki bu bir bebek, urkmesi normal. Bana sorarsaniz genel olarak ezan sesi cok yuksek. Camiye gidecek olanlar zaten ibadet saatlerini takip ediyor. Kimsenin kolunda saat olmadigi 7. yyda yasamiyoruz artik. Bence ezanin sesi genel olarak biraz indirilmeli.