Çok yüksek crp

Annemde vardı ve evet alındı. Halsizlik yoegunluk ateş titreme şikayetleriyle götürdük bir de sürekli yeşil su kusuyordu hemen ameliyata aldılar ,taş doluydu.
Annemde yeşil kusma falan yoktu ama ateş titreme oldu işte gittik acile billrubin amilaz falan hepsi referanstaydı zaten ilk yeşil alana gittik sonra soğuk algınlığı falan yok diyince bizi sarı alana yönlendirdiler sebebine bakılsın diye kan idrar bakıldı doktor baya güler yüzlüydü sağolsun hattaha korkulacak kötü bir şey yok ablacım dedi ama genel cerrahide çok fazla tüp kan alındı ve baya birsürü değere bakılmış normal geldi hepsi birde kaka tahlili alıp tarama yaptılar falan anlarlardı herhalde ya bilemiyorum ananem ve teyzemin safra kesesi alındı ananem pankreatit oldu kanalı tıkamış safra kesesi çamurlaşmıştı 3 ay yoğun bakımda yattı kan değerleri çok bozuk demişlerdi direkt

Bunca tahlille bir sorun olsa görürdu doktorlar. Enfesiyonun etkisi ya da kullandigi antibiyotiklerin yan etkisi olabilir. İlaçların içindeki kağıtta yazar ,baktınız mı ?

Bunca tahlille bir sorun olsa görürdu doktorlar. Enfesiyonun etkisi ya da kullandigi antibiyotiklerin yan etkisi olabilir. İlaçların içindeki kağıtta yazar ,baktınız mı ?
Bakmadım aslında ve bu sıra çok fazla ilaç kullandı bir de ben sürekli beyaz dut kurusu kaynatıp içirdim zerdaçallar falan antibiyotikle bir baya ek takviye yaptık bütün doktorların söylediği şey idrar yollarında enfeksiyon olduğu zaten bu ateş titreme geçti iyileşti ondan 2 gün sonra mide bulantısı midede sancı oldu bir anda tekrar acile işte kan gazlarına falan kadar bakmışlar kum döküyosun demişler idrarda yanma da oluyo ama böbrekleri sırtı ağrımıyo karnının üstünde midede vardı sancı bütün bunlardan 1 ay önce tekrar bi mide yanmasından acile gitmişti yine kan tahlili almışlardı yine kanı temizdi ayakta direkt batın grafisi de çekilmiş hattaha o zaman baya doktora gitti ve sürekli tahlil yapıldı ben gerçekten çok paniğim en son bi covid olduğunda böyle hastalanmıştı bir de şimdi hattaha covid mi oldum acaba bile dedi ama covid şuan böyle ağır geçmiyor başı bile zonkluyordu ağıryordu çok kulağı filan da insan korkuyo

Çok yoğun bir ay geçirmiş. Kullandığı ilaçlardan sizin verdiginiz takviyelerden de olabilir . siz korkutmayin kendinizi kötü bir durum olsa ortaya çıkardı bir doktordan biri farkederdi. çok geçmiş olsun.

Çok teşekkürler vallaha artık buradan çıkmaz oldum 24 yaşındayım panik hastası oldum resmen ama bu sitede herkes çok yardımcı oluyor sağolun

Nasil oldu anneniz cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…