Çok yüksek crp

bellassm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
46
3
24
Geçen Hafta Annem Bir Anda sıtma ateş şikayetleri yaşamaya başladı ama ne grip ne öksürük vardı çok hafif boğaz ağrısı oldu o da hemen geçti ama ateş devam etti acile gittik doktor idrar yollarında enfeksiyon var ciğerler de dolu dedi crp 152 di sonra antibiyotik verdi 5 gün sonra anca ateşlenmeleri geçti o 5. Günde makat kanaması için genel cerraha randevumuz vardı hemoroid çıktı çok şükür ama önlem amaçlı dışkıda gizli kan testi ve genel kan değerlerine bakmak için kan tahlili yaptılar tahliller temiz ve tüm değerleri normal çıktı çok şükür hemoroidleri varmış zaten ama kanlarına önlem amaçlı bakıldı ve sonuçlar güzel geldi iyileşti derken 2 gün sonrasında mide bulantısı midede sancı üst karında sancı şikayetiyle acile gittiler yine bu sefer farklı sorun yine kan idrar bakmışlar kum döküyorsun demişler idrar yollarında enfeksiyon varmış bende günlerdir araştırıyorum idrar yolu hastalıkları gerçekten o kadar mide bulantısı yapıyor mu safra taşı pankreatit mi dedik ama ne sarılık var ne kan değerlerinde bozuluk bide arada böyle ağzına acı su da geliyo Yani 1 haftada 2 kez acile kan verdi 1 kez de genel cerrahta kan verdi ve genel cerrahta çok tüp kan alındı değerleri referanstaydı şu an crp si 152 değil düştü baya zaten işe de gidiyo ama korkuyorum yine de

Geçen Hafta Annem Bir Anda sıtma ateş şikayetleri yaşamaya başladı ama ne grip ne öksürük vardı çok hafif boğaz ağrısı oldu o da hemen geçti ama ateş devam etti acile gittik doktor idrar yollarında enfeksiyon var ciğerler de dolu dedi crp 152 di sonra antibiyotik verdi 5 gün sonra anca ateşlenmeleri geçti o 5. Günde makat kanaması için genel cerraha randevumuz vardı hemoroid çıktı çok şükür ama önlem amaçlı dışkıda gizli kan testi ve genel kan değerlerine bakmak için kan tahlili yaptılar tahliller temiz ve tüm değerleri normal çıktı çok şükür hemoroidleri varmış zaten ama kanlarına önlem amaçlı bakıldı ve sonuçlar güzel geldi iyileşti derken 2 gün sonrasında mide bulantısı midede sancı üst karında sancı şikayetiyle acile gittiler yine bu sefer farklı sorun yine kan idrar bakmışlar kum döküyorsun demişler idrar yollarında enfeksiyon varmış bende günlerdir araştırıyorum idrar yolu hastalıkları gerçekten o kadar mide bulantısı yapıyor mu safra taşı pankreatit mi dedik ama ne sarılık var ne kan değerlerinde bozuluk bide arada böyle ağzına acı su da geliyo Yani 1 haftada 2 kez acile kan verdi 1 kez de genel cerrahta kan verdi ve genel cerrahta çok tüp kan alındı değerleri referanstaydı şu an crp si 152 değil düştü baya zaten işe de gidiyo ama korkuyorum yine de
Idrar yolu enfeksiyonu evet siddetli bulanti yapiyor ilerlemişse. Bende gecenlerde taş düşürdüm inanilmaz bi ağrım bulantim vardı. Nefes alamiyordum agridan bazen

Benm annem de de idrar yolu enfeksiyonu olunca siddetli kusma, ve karin agrisi oluyor. Ve de ne ilac ne serum fayda ediyor. Cikartinca rahatliyorum diyor. Maalesef yilda bir kac kez bu durumu yasiyor.

Benm annem de de idrar yolu enfeksiyonu olunca siddetli kusma, ve karin agrisi oluyor. Ve de ne ilac ne serum fayda ediyor. Cikartinca rahatliyorum diyor. Maalesef yilda bir kac kez bu durumu yasiyor.
Farklı bir durum olsa o kadar kan tahlilinde illaki belli olurdu değil mi?

Farklı bir durum olsa o kadar kan tahlilinde illaki belli olurdu değil mi

Crp si çok yüksekti midesine karnına hep sancı girdi bir de kum döküyormuş sizin de öyle miydi?
Benimde sirtima vuran bi mide agrim vardi. Doktorum bana aslinda bobreklerin agriyodurda cok siddetli bi agri oldugu icin hissediyorsundur demisti ama eminim yani sirtima vuruyodu te mide ağrısı. Verdigi ilaclari hatirlamiyorum ya hatirasam soylerdim size sadece suya katilan bisey vermisti bol suyla icmek icin

Nasilda korkmussunuz kiyamam kesin belli olurdu ultrason cektilermi ben sonrasinda ultrasona girdigimde ceken doktor sen taş dusurmussun dedi.

Nasilda korkmussunuz kiyamam kesin belli olurdu ultrason cektilermi ben sonrasinda ultrasona girdigimde ceken doktor sen taş dusurmussun dedi.
Ultrasona girmedi işte onun için ayrıca dahiliyeye gitmesi gerek ama şimdi işe uzun süre gidemedi işler birikti bir süre izin alamıyor ilaçlarım bitsin bakalım dedi gidicek sonra ama şu anda ben hala paniğim herşeyden korkar olduk artık ama işte hasta olduğunun 6. Günü biraz daha toparlanmıştı genel cerrah randevumuz vardı ona gittik o da büyük tuvaletinden sonra taze parlak kan geliyordu onun için gittik hemoroid varmış ama doktor yine de kontrol amaçlı kakada gizli kan var mı diye baktı bir de kan değerlerine baktı ama normal acildeki kan gibi değil böyle elinde nerdeyse 10 tüp vardı kan verdi ertesi gün sonuçlarını almaya gittik sonuçları tertemiz çıktı crp si de düşmüştü kan değerleri normaldi sonra tekrar işte bu sefer karnından rahatsızlandı 2 gün sonra tam iyi oldu derken acile gittiler yine orda kan idrar bakıldı tekrar crp 20 lerdeydi sanırım 150 lerde değildi artık ama idrar yolu enfeksiyonu kum döküyosun demiş doktor da ürolojiye git demiş hattaha kan gazlarına bile bakmışlar ogün de acilde yani farklı bir durum olsa bu kadar kan tahlilind illaki belli olur muydu acaba çünkü üst üste rahatsızlandı ve crp si bir anda 152 oldu 1 hafta önce sonra arkasından karnı rahatsızlanınca korktum ben de

Benimde sirtima vuran bi mide agrim vardi. Doktorum bana aslinda bobreklerin agriyodurda cok siddetli bi agri oldugu icin hissediyorsundur demisti ama eminim yani sirtima vuruyodu te mide ağrısı. Verdigi ilaclari hatirlamiyorum ya hatirasam soylerdim size sadece suya katilan bisey vermisti bol suyla icmek icin
Anneme de verdi tek sefer kullanılıyo suya koyup içti

Belli olmasa bile biseyden şüphelenir şu bölüme de görünmeniz gerek, şu veya bu olabilir derdi. Riske atmazdi sizi. Panik yapmayin bu kadar. Yaş ilerleyince iste ister istemez hastaliklar beliriyor. En ufak şeyden hastalik kapiliyor.

İlk gittiğimiz acildeki doktor crp yüksek diye tahlil yaptıktan sonra kötü ciddi bir şeh yok ama enfeksiyon var dedi yine de dahiliyeye bi görünürsünüz dedi sonra genel cerra detaylı baktı ya organlarla ilgili değerlere de bakınca gerek duymadık artık dahiliyeye aslında karın ağrısında gittiği doktorda ürolojiye görünün kum döküyosunuz demiş tahlillerden sonra

Acı su yeşil ya da sarı kusmuk bunlar safra belirtisi ,başıma geldiginden biliyorum umarım değildir geçmiş olsun.

Evet işte ama ben çok paniğim insan herşeyden korkuyor
Belli olmasa bile biseyden şüphelenir şu bölüme de görünmeniz gerek, şu veya bu olabilir derdi. Riske atmazdi sizi. Panik yapmayin bu kadar. Yaş ilerleyince iste ister istemez hastaliklar beliriyor. En ufak şeyden hastalik kapiliyor.
Bir de antibiyotik kuşlandıktan sonra iyi oldu çok şükür işe yaradı

X