çok yoruldum

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
benim 2 yıllık bi ilşkim var..sevgilim genelde beni kırmayan biri..okuldan bi çocuk var bizden 8 yaş büyük 3 yıl önce bana sınıfta aa bana doğru bakma çok heyecanlanıyorum çok güzelsin demişti derslerdede rahatsız edici şekilde bakıyordu bunu sevgilime anlatmıştım...bu çocuk sınavla ilgili soru sordu bende unuttum olanları uzun uzun cevap verdim sevgilimde benle kavga etti tamam aşkım bidaha öyle uzun konuşmam dedim

sevgilim ve benim ta 1.sınıftan samimi olduğumuz bi kız arkadaşımız vardı o zamanlar sevgilimle çıkmıyorduk her berabep bu kızın evine giderdik kızın annesi bize yemek falan yapardı biz okulu uzattık bu kız mezun oldu.. 3 4 ay önce sevgilimi görmüş ve bi ara senin evine geleyim demiş ha deseki asudede gelsin tamam ama ne demek eve gitmek sevgilimde bi gün sen ben asude dışarda buluşalım demiş
şimdi ben sevgilime ben artık o kıza siinir oluyorum sil faceden diyorum ya ne alaka silmiyorum ben napcam kıza eve mi çağırdım baskı kurma diyo ama kendi bana yaptığıda baskı baya tartıştık ve aramız bozuk

sınıfatada her kızla beraber olma çabasına giren erkekler var onlar bende ekli sende onları sil fırsatları olsa senle bile beraber olmak isterler ama ben sana güveniyorum bişey demiyorum sen neden böle yapıyosun dedi... bende kalakaldım annene ablana sölermisin o lafı dedim bi erkek fırsat olsa senle beraber olmak ister die sölerim çünkü onlar ş...f dedi...sınıfta kızlarla b,rlikte olup ayrılan tipler..bu olayıda beraber olmak adıyla değil kabaca söyledi zaten çok sinir oldum üstünde baskı kuruyormuşum o kız ona ne yapabilirmiş zaten üçümüz görüşürüz demiş sevgilim baskı yapmama sinir oluyomuş..ama onunda bana yaptığı baskı değil mi..sınav zamanı aklım bunlarda

Son düzenleme:
eskiden bu silme konusu açıldığında gir kendin sil şifremi biliyosun demişti bende yok sen sil demiştim keşke silseyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…