- 18 Nisan 2015
- 15
- 3
-
- Konu Sahibi hassas_terazi
Tum yolu denedinyseniz o adinin esine soyleyin kurtulun.ne demek artik tepki koyamiyorum.hayatinizi yakmayin bi hic ugrunaBakın sırf bu konu için başka insanların fikrini almak için üye oldum bu soylediklerinizi soylemedim mi sanıyorsunuz ev değiştirdim komşularım bile rahatsız oldu numaralar Değişti ama iş yerimi degistirme gibi bi luksum yok söylenecek sözler bitti yapılacak hakaretler tükendi ama bi türlü kurtulamadım ve cok yoruldum
Gerçekten böyle düşünmenize üzüldüm öyle yazmamin sebebi oda etkilenmiş olabilir anlaminda belki yanlış cümle kurdum ayrıca ben mazoşist biri degilim kendime acı cektirmekten zevk almiyorumCok da rahatsiz olmuyormussunuz gibi sanki.. yani oraya bakimli bir vayan oldugunuzu neden hemen iliştiriveediniz laf arasina anlamadim.
Annesi de haklı yuvası yıkılsın istemiyor bende istemiyorum bu yuzden susacamablacım neden annesi her şeyi reddetmenizi istedi anlamıyorum yaaa? o kadın da kandırıldı farkında mısınız? o kadının her şeyi bilmeye hakkı var. buna göz yummayın derim Allah yardım etsin akıl fikir versin o adama.
O adi herifin çalıştığı kurumun idarecisine bir şikayet dilekçesi yaz bırak, bakalım hala peşinden gelecek mi ? İş sessiz sedasız hallolurMerhaba arkadaşlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum. Ve artık çıkmaz bi yoldayım. Ben devlete yeni atanmış bir memurum o şahısta başka bir kurumda. Ve ben bir gün işim düştü ve benimle ilgilenen memur işte o kişi ilk izlenim dış görünüşünu çok begendim ilk parmağına baktım yüzük yoktu orda hoş sohbet derken akşam sosyal medyadan beni ekledi bende kendime dikkat eden bakımlı alımlı bir bayanim neyse zaten ilk gördüğümde etkilenmistim profilinide inceledim hiç şüpheli gelmedi biz konuştuk tanıma tanışma faslı iki ay sürdü 2 ay sonunda ben tamamen şans eseri yeni evli olduğunu eşinin doğuda öğretmenlik yaptığına eş dolayısıyla tayini beklediklerini öğrendim. Ve bu süreçte ayrıldım 3 kere numaramı değiştirdim ama hemen hemen hergün çiçek gönderiyor yoluma çıkıyor en son polise şikayet edeceğimi yada eşini arayacağımi söyledim ama işe yaramadi hala çok ısrarcı. 6 aydir kaciyorum yeni atandigim için iki yılım dolmadan Tayin de isteyemiyorum ama ne yapicagimi bilmiyorum ilk duyduğum kadarda tepki koyamiyormuyum ben çok begenerek bu ilişkiye başlamıştım her yoluma çıktığında daha da zorlaşıyor kendisini de unutturmuyor ikinci bi kadın yuva yıkmak gibi bi niyetim yok bana yardım edin ne yapmaliyim yoruldum.
Artık olay benden çıktı söylenmesi gerekirse bunu ben söylemek istemem içim rahat artık annesi olayları biliyor yapılması gerekeni o yapsın zaten annesi söz de verdi endiselenmemem gerektiğini bu konuyu çözeceğini söyledi. Bi kere şikayet ettim şimdi ise olaylar buyusun istemiyorum Çünkü mahkeme falan artık kendi hallerine bıraktım.Yani kusura bakmayinda daha ne uzatiyosunuz
Esine soyleyin
O da olmadi tekrar sikayet avukat vs halledin
Artık olay benden çıktı söylenmesi gerekirse bunu ben söylemek istemem içim rahat artık annesi olayları biliyor yapılması gerekeni o yapsın zaten annesi söz de verdi endiselenmemem gerektiğini bu konuyu çözeceğini söyledi. Bi kere şikayet ettim şimdi ise olaylar buyusun istemiyorum Çünkü mahkeme falan artık kendi hallerine bıraktım.
İşler artık rayindan çıktı. Çok mutsuzum. Bugün bir kargoyla işyerime boşanma dilekçesinin bir fotokopisi ve bir tane yüzük içinde de not : bu süreçte senin nefes almani sagliycam ve tamamen yanlız biri olarak karşına cikicagim ozaman sorucam benimle evlenirmisin. her genç kızın evlilikle ilgili bir hayali vardır benim payıma da bu düştü hiç te böyle hayal etmemiştim oysaki. Ortada paramparça bir aile ve hayalleri yıkılmış bir ben var. Boguluyorum artık bu şehirde..