- 18 Nisan 2015
- 15
- 3
-
- Konu Sahibi hassas_terazi
Bakın sırf bu konu için başka insanların fikrini almak için üye oldum bu soylediklerinizi soylemedim mi sanıyorsunuz ev değiştirdim komşularım bile rahatsız oldu numaralar Değişti ama iş yerimi degistirme gibi bi luksum yok söylenecek sözler bitti yapılacak hakaretler tükendi ama bi türlü kurtulamadım ve cok yoruldum
Siz neden isinizden oluyorsunuz canim? Elinizde kanitta var. ev degistirdim diyorsunuz. Kira sozlesmesi vs varsa elinizde yada sahit ispatlayin durumu huzurumu bozuyor bu adam musallat oldu bana diyin sikayet edin.bide benim sinirlerimi düşünün annesi kanser hastası ileri bi evede ailesini üzmek istemiyorum tekra KPSS çalışiyim bari baska yere yeniden atanirim diyorum artık kafamda almıyor.kendi aileme söylesem binbir emekler gece gündüz ders çalışıp büyük umutlarla kazandığım isimden olacağım. Bir off çeksem karşıki dağlar ağlar o derece
Minareyi çalan kılıfini hazırlar tabi annesi hasta olduğu için apar topar evlenmiş yok sevememis uzakta olunca sogumus dış görünüş falan filan saçma sapan hikayeler ben artık bi neden sormuyorumki karısının doğudan ataması buraya gelince ayrilacakmis ona bukadarini borçluyMus yani bana bunlarla hiç gelme diyorum ne dersen de işte hep bahane