Kac kere söyledim babasini cagirdim oda konustu 1 hafta falan sürdü sonra yine özüne döndü bosanmak istedigimi söyledigimdede off sus baslama abartiyorsun vs cümleler kuruyor ve bu insani dahada sinirlendiriyorSorumsuz ve iğrenç bir adam daha nefret ediyorum böyle adamlardan ya bosan demesi kolay diyeceksin ama.gercekten sıktır.et.bu adamı
Ya çok haklısın ya gerçekten iğrenç bir adam.ya nasıl pırlanta gibi karısını ve evlatlarını ihmal eder böyle ya insan deli oluyor okurken bile.senjn bir işin var mı güzel.kardesim ayakların üzerinde dur ve boşa bu iğrenç adamıKac kere söyledim babasini cagirdim oda konustu 1 hafta falan sürdü sonra yine özüne döndü bosanmak istedigimi söyledigimdede off sus baslama abartiyorsun vs cümleler kuruyor ve bu insani dahada sinirlendiriyor
Eş desteği olmadan cok zor hem de 2 cocukla. Ailenizden destek olacak birilerini çağırın destek almaktan çekinmeyin. eşiniz yardım etmiyor bari yardımcı birini bulun parasını ödesin. Her şeyin çözümü vardır diye düşünüyorum. Ya da boşanalım deyin korkar
Evliligin ilk aylardinda herseyde yardim ediyordu cocuklar oldukdan sonra böyle oldu ilk kizimdada cok kavga ediyorduk bu yüzden.Eşiniz önceden de böyle miydi bebekten sonra mı bu şekle geldi
Kizimi kresden cikardim bir kac olay olmustu kresle alakali simdi haftada 2-3 kere benimle gidiyor yeniden alismasi icin baska yerdeAllah yardımcınız olsun. Büyük çocuğunuzun yaşı kreşe tutmuyor mu. Eşiniz için bi çözümüm yok ama inşallah büyük çocuğunuz kreşe başlayınca bi nebze rahat edersiniz
ilk zamanlarda bosanalim dedigimde korktu zaten ama suan dedigimde off abartma vs seyler söylüyor üstelik aileler yardim etmisti ama onunda cocuklari sonucta geceleri o yanimizda birazda yardim etsin büyük kizimin baba ilgisinede ihtiyaci var.Eş desteği olmadan cok zor hem de 2 cocukla. Ailenizden destek olacak birilerini çağırın destek almaktan çekinmeyin. eşiniz yardım etmiyor bari yardımcı birini bulun parasını ödesin. Her şeyin çözümü vardır diye düşünüyorum. Ya da boşanalım deyin korkar belki.
İkinci çocuk isteyerek olduysa üzülmüyorum . Adam ilkinde burnunuzdan gelmiş ikinci nie yani . Elinizdeki ortada.Evliligin ilk aylardinda herseyde yardim ediyordu cocuklar oldukdan sonra böyle oldu ilk kizimdada cok kavga ediyorduk bu yüzden.
Böyleydi hatta cok kavga ediyorduk ona demistim ikinciyi istemen icin degismen lazim cünkü ikinci cocugu o cok istiyordu ve yeminler etti degiscegine yardim edecegine ama iste mallik bende inandimYine sadece çocuk yapımına katkı sağlamış sperm babası. İlk çocukta da böylemiydi
Ikinciyi o cok istiyordu yeminler etti karsimda degiscegine herseyin düzelcegine.İkinci çocuk isteyerek olduysa üzülmüyorum . Adam ilkinde burnunuzdan gelmiş ikinci nie yani . Elinizdeki ortada.
Üzülmüyorum çünkü bu adam normalde de evle alakası olmayan biri gibi elinden tel düşmüyor yazmışsınız .
Doğru söze ne denirBöyleydi hatta cok kavga ediyorduk ona demistim ikinciyi istemen icin degismen lazim cünkü ikinci cocugu o cok istiyordu ve yeminler etti degiscegine yardim edecegine ama iste mallik bende inandim
O zaman çocukları 1 hafta bi eşinize bırakın kendıme alan ve zaman istiyorum bıktım düşünmem lazım diyip annenize gidin . Şöyle bi aklı yerine gelsin .Telefonlara bakmayın çocukları da kafanıza takıp koşarak geri dönmeyin oda babası sonuç olarak ayrılsanız haftasonları alacağını düşünün. Bu şekilde çocukların piskolojisi zaten bozulur kavga gürültü onuda düşününIkinciyi o cok istiyordu yeminler etti karsimda degiscegine herseyin düzelcegine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?