çok yorgunum

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
merhaba arkadaşlar.. havalardan mıdır psikolojik midir bilmem çok ama çok yorgununum.. evi tadilat ettiriyoruz bitmedi bitürlü heryerim heryerde.. oğlum var 4.5 yaşında bana yapışık bütün gün.. çalışıyorum bitaraftan.iş zaten çok yoğun.
eşim destek oluyor ile olmuyor arasında.kendine göre oda yoğun. inanın çok ama çok bunaldım.

eşimin bi arkadaşı var atmadığı kazık kalmadı hala ondan kopamıyor. bugün istanbula gidicek eşim. işten izin alayım bende geleyim dedim.yok alma izin dedi önemli bişey olunca alırsın dedi. bugün öğrendimki kendi söyledi. yolda ona eşlik etmesi için o arkadaşını çağırmış. oda uyanamamış sabah gelememiş falan. benim bütün sinirlerim boşaldı işyerinde. dedim haftalardır yorgunum bi hava almak için senle geleyim dedim sen o adamı mı götürüyosun dedim. yazıklar olsun dedim kapadım.

eşimde bana msj attı yola çıkıyorum bütün moralimi bozdun. allah belanızı versin öleyimde kurtulayım sizden diye.. kaldım resmen. etlerim çürüdü temizlik yapmaktan çocuk bakmaktan. kendi istediği zaman çıkar hava alır pc de takılır. kendimi çok kötü hissediyorum moralim hepten gitti.
bide gitmek istediği adam eşimi kullanıyo resmen kendi de biliyo nasıl böyle davranabiliyor gerçekten bıktım usandım!!!

Allah Allah bir garşp.
Beddua etmeyen biri nasıl bir anda bu kadar ağır konuşur.
Dönünce sorun bakalım derdi neymiş?
inan konuşmak bile istemiyorum. ona değer vermeyen birileri için resmen beni ezdi geçti. insanın gözü bu kadar nsıl kör olur anlamıyorum. göz göre göre adam onu kullanıyor genede o!! kendide biliyor bi dünya laf söylüyor. ama tercih edilecek bir durumda benimle gitmeyi değil onunla gitmeyi uygun görüyor.

İyi de adam ilk defa böyle bir iş yapmış.
Demek ki telefonda anlatamadığı bir durum var.
Bekleyip görün.
Konuşmazsanız bu değişimin sebebini nasıl öğreneceksiniz?

çok kızarım ailesinden üstün tutulan arkadaşlara..acaba arkadaşıda aynı şekilde eşine davranır mı?
bence arama kafasını dinlesin sakince..gelince ben sana bukadar kötü konuşacak ne dedim de..
çocuğunu bırak eşine ve sende hava almaya çık..

o kadar uğrasiyorum yoruluyorum hani beni abartıyorum diyorum bazen ama gerçekten çok yoruluyorum adam elin salağını düşünüyo benim yerime ya!!!

ben ona kızıyorum zaten adam evli değil sabaha kadar hop burda hop arda dünya umrunda değil. arabası olan her arkadaşını kullanır. oğlum ameliyat oldu bi aramadı geçmiş olsuna. eşim bi dünya saydı eee ne oldu daha ne yapması lazım anlamadım. başka arkadaşı olsa umrumda olmaz. ama bu ne ya adam resmen kullanıyo ama bildiği halde gene o diyo..

aramıcam zaten. şimdi ben konuşsamda anlamıcak sen aslında konuşmaktanda yoruldum artık.

İyi de adam ilk defa böyle bir iş yapmış.
Demek ki telefonda anlatamadığı bir durum var.
Bekleyip görün.
Konuşmazsanız bu değişimin sebebini nasıl öğreneceksiniz?
o kşiyle ilgili bi çok şey yaşadık kaç senedir. gözü nasıl bu kadar kör oluyor anlayamıyorum. ben konuşmaya çalışınca kendi hep geri çekiyor kendini. bekliycem kendi konuşsun diye.

cinsel hayatınız nasıl? yanlış anlamayın ama bana böyle eşi yerine her yere erkek arkadaşıyla giden erkekler başka ihtimaller düşündürüyor

cinsel hayatınız nasıl? yanlış anlamayın ama bana böyle eşi yerine her yere erkek arkadaşıyla giden erkekler başka ihtimaller düşündürüyor
yok yok öyle bişey değil bu. başka bi arkadaşı olsa dediğim gibi hiç sıkıntı değil. aslında sıkıntı olan bu tip insanların onu kullanığını kendi bile bildiği halde neden uzak durmaması. hani bekliyo sanki gel bi kazık daha at diye..

hani sosyalde biri bisürü çevresi var hani adamı yok anlamıyorum cidden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…