Sizin çocuklarınız var erken kalkmanız uykusuz olmanız çok normal neden milletin 11de kalkmasına bozuluyosunuz anlamadım o kadar saçma ki. Büyük olan kaç yaşında? Havalar artık açıyor alın çocuklara gidin parka eve tıkılmayın habire birini gözlemeyin çok itici. 6 saat uykuda gayet iyi. Bence sorun eşinizde haftasonu evdeyse çocuklara bakacak sizde nefes alacaksınız biraz böyle psikolojiniz bozulurBen 6 yıllık evliyim.2.cocuktan sonra tükendim.Bebegim 7 aylik.Gece çok sık uyandi ve oynadi oyle uyudu benim uykum 2 kere bölündü yetmedi sabah7 de kalkti 6 satlik uykuylayim.Kaynanam üst katında oturuyor bugün ona ciktik ailecek 11 de kalkmışlar.Benim çok gücüme gitti bu durum.Onlar hep geziyor düğün dernek gidiyorlar ben 2 cocuk haftasonu bile evdeyim havalar şansıma güzel olursa en fazla parka çıkabiliyor apartmanda komşuluk yok 1 tane komşum var onla görüşüyorum ama bu hafta da yakını kız kaçırmış düğüne diye İstanbul a gitti.Cocugumu kimseye birakip ise giremiyorum kursa gidemiyorum ki cevre yapabileyim.Yapayalniz uykusuz kaldim.Esimle yalnız bile kalamadım büyük kızımı babaannesine gitmiyor kardeş kiskancligina.Esim de beni suçluyor ne annelik yapabiliyorsun ne kadınlık biliyorsun diye.Hungur hüngür ağladım sabahtan beri.
Büyüğü 5 yaşını doldurdu eylülde anaokuluna başlayacakKomşudan kayınvalidenizden değil de öncelikle eşinizden destek bekleyin.
Sizi suçlayacağına yardımcı olmalı.
Bugün hava çok güzeldi ailecek açık hava bir yerlere gidebilirdiniz. İki çocuğunuza da iyi gelirdi. Eşiniz hallederiz dese size cesaret verse çıkardınız.
6 saat uyku az değil. Sizin sorununuz uykusuzluk değil. Bebeğim 7 aylıkken sabaha kadar sürekli emiyordu. Sonra da 5te uyanıyordu. İki kere uyanıp 7de uyanması gayet iyi olması gereken.
İki çocukla sürekli evde vakit geçirmek sizi bıktırmış bence.
Büyüğü kaç yaşında? Anaokulu zamanı gelmedi mi?
Havalar açar açmaz soluğu parkta markette aliyorum ama yetmiyor artık arkadasimin olmaması benim canımı sıkıyorSizin çocuklarınız var erken kalkmanız uykusuz olmanız çok normal neden milletin 11de kalkmasına bozuluyosunuz anlamadım o kadar saçma ki. Büyük olan kaç yaşında? Havalar artık açıyor alın çocuklara gidin parka eve tıkılmayın habire birini gözlemeyin çok itici. 6 saat uykuda gayet iyi. Bence sorun eşinizde haftasonu evdeyse çocuklara bakacak sizde nefes alacaksınız biraz böyle psikolojiniz bozulur
6 saat uykuylayım diyor... 6 saat uyku az geliyor. Ben 6 saat uyuyunca elhamdülillah dediğim günleri bilirimKomşudan kayınvalidenizden değil de öncelikle eşinizden destek bekleyin.
Sizi suçlayacağına yardımcı olmalı.
Bugün hava çok güzeldi ailecek açık hava bir yerlere gidebilirdiniz. İki çocuğunuza da iyi gelirdi. Eşiniz hallederiz dese size cesaret verse çıkardınız.
6 saat uyku az değil. Sizin sorununuz uykusuzluk değil. Bebeğim 7 aylıkken sabaha kadar sürekli emiyordu. Sonra da 5te uyanıyordu. İki kere uyanıp 7de uyanması gayet iyi olması gereken.
İki çocukla sürekli evde vakit geçirmek sizi bıktırmış bence.
Büyüğü kaç yaşında? Anaokulu zamanı gelmedi mi?
Her zaman arkadaş dost aramayın insanın kendi kendini mutlu edebilmesi gerek, herkesin telaşı koşturması var. Çocuklar büyüdüğü zaman gezersiniz sizde sonuçta bile isteye çocuk sahibi olunuyor hayatın belli bi seneside bazı fedakarlıklar olacak tabikiHavalar açar açmaz soluğu parkta markette aliyorum ama yetmiyor artık arkadasimin olmaması benim canımı sıkıyor
Yani 1 evladım var şu an. Gece 6 saat uyursam göbek atarım. 2 kere uyanırsam da 'ne kadar az uyandım' derim. Uyku konusunda şanslı olduğunuzu bilin. Düğüne vs de iki çocukla gidebilirsinizBen 6 yıllık evliyim.2.cocuktan sonra tükendim.Bebegim 7 aylik.Gece çok sık uyandi ve oynadi oyle uyudu benim uykum 2 kere bölündü yetmedi sabah7 de kalkti 6 satlik uykuylayim.Kaynanam üst katında oturuyor bugün ona ciktik ailecek 11 de kalkmışlar.Benim çok gücüme gitti bu durum.Onlar hep geziyor düğün dernek gidiyorlar ben 2 cocuk haftasonu bile evdeyim havalar şansıma güzel olursa en fazla parka çıkabiliyor apartmanda komşuluk yok 1 tane komşum var onla görüşüyorum ama bu hafta da yakını kız kaçırmış düğüne diye İstanbul a gitti.Cocugumu kimseye birakip ise giremiyorum kursa gidemiyorum ki cevre yapabileyim.Yapayalniz uykusuz kaldim.Esimle yalnız bile kalamadım büyük kızımı babaannesine gitmiyor kardeş kiskancligina.Esim de beni suçluyor ne annelik yapabiliyorsun ne kadınlık biliyorsun diye.Hungur hüngür ağladım sabahtan beri.
Eşinize ne cevap verdiniz bu sözler karsisinda. Ben olsam "sende ne baba olmayı becerdin ne de koca " derdim. Haspam birde kadınlık bekliyor öyle mi sizden. Bence tüm suç eşinizde kv nizin gezmesine takilmayın yani. Ayrica küçük bebeğı olan herkes kısıtlı gezebiliyor zaten. Cocuklar büyüyünce rahatlarsınız ancak ama yine söylüyorum suç eşinizde desteği ondan bekleyin her zamanBen 6 yıllık evliyim.2.cocuktan sonra tükendim.Bebegim 7 aylik.Gece çok sık uyandi ve oynadi oyle uyudu benim uykum 2 kere bölündü yetmedi sabah7 de kalkti 6 satlik uykuylayim.Kaynanam üst katında oturuyor bugün ona ciktik ailecek 11 de kalkmışlar.Benim çok gücüme gitti bu durum.Onlar hep geziyor düğün dernek gidiyorlar ben 2 cocuk haftasonu bile evdeyim havalar şansıma güzel olursa en fazla parka çıkabiliyor apartmanda komşuluk yok 1 tane komşum var onla görüşüyorum ama bu hafta da yakını kız kaçırmış düğüne diye İstanbul a gitti.Cocugumu kimseye birakip ise giremiyorum kursa gidemiyorum ki cevre yapabileyim.Yapayalniz uykusuz kaldim.Esimle yalnız bile kalamadım büyük kızımı babaannesine gitmiyor kardeş kiskancligina.Esim de beni suçluyor ne annelik yapabiliyorsun ne kadınlık biliyorsun diye.Hungur hüngür ağladım sabahtan beri.
Peş peşe iki çocuk yapmışsınız, şimdi ki e ve neye sitem ediyorsunuz? Benimkilerin arasında da iki yaş var ama hiç böyle ağlanmadım.Büyüğü 5 yaşını doldurdu eylülde anaokuluna başlayacak
MerhabalarBen 6 yıllık evliyim.2.cocuktan sonra tükendim.Bebegim 7 aylik.Gece çok sık uyandi ve oynadi oyle uyudu benim uykum 2 kere bölündü yetmedi sabah7 de kalkti 6 satlik uykuylayim.Kaynanam üst katında oturuyor bugün ona ciktik ailecek 11 de kalkmışlar.Benim çok gücüme gitti bu durum.Onlar hep geziyor düğün dernek gidiyorlar ben 2 cocuk haftasonu bile evdeyim havalar şansıma güzel olursa en fazla parka çıkabiliyor apartmanda komşuluk yok 1 tane komşum var onla görüşüyorum ama bu hafta da yakını kız kaçırmış düğüne diye İstanbul a gitti.Cocugumu kimseye birakip ise giremiyorum kursa gidemiyorum ki cevre yapabileyim.Yapayalniz uykusuz kaldim.Esimle yalnız bile kalamadım büyük kızımı babaannesine gitmiyor kardeş kiskancligina.Esim de beni suçluyor ne annelik yapabiliyorsun ne kadınlık biliyorsun diye.Hungur hüngür ağladım sabahtan beri.
Havalar açar açmaz soluğu parkta markette aliyorum ama yetmiyor artık arkadasimin olmaması benim canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?