Onlar da bi sıkıntı Yok vitamin deglerine hep bakıldı normal hepsiDahiliye git kan testi yaptır demir b12 çinko baktır tiroide baktır birde erkeklik hormonu yuksekse erkek tipi sac dokulmesi yapar canım
Karanfil kürü.
Tiroiddedir canım belki benim hasımato vardı hormon testinde bile belli olmuyordu takı biyopsi yapılana kadar bu hastalıkta saç dökülmesi yaparOnlar da bi sıkıntı Yok vitamin deglerine hep bakıldı normal hepsi
Benim trioitlerime de bakıldı bir sorun yoktu başka belirtileri var mı peki ?Tiroiddedir canım belki benim hasımato vardı hormon testinde bile belli olmuyordu takı biyopsi yapılana kadar bu hastalıkta saç dökülmesi yapar
Sağolun gerçektenhasımato cok kötü bir hastalık yorgunluk kansızlık kolay kilo alma zor verme herşeyi yapıyor saç dökülmesinde yapar ona baktır mutlaka hastalığın ilk evresinde kanda dahi çıkmıyor
Fazla koyuldugunda ne oluyor peki ?Şampuanın içine çam tarabentin yağı koyup kullanmıştım baya azalmıştı saç dökülmem ama bende aşırı kepek yaptı başka kullanan yakınlarımda yapmamış bi deneyin isterseniz A101 de bu tür marketlerde vardı yağ kullanımı üstünde yazıyor şakın fazla koymayın
Bİ arkadaşım ne olcak demiş fazla koymuş kafa derisi soyulmuş tamamen saçları avuç avuç kopmuş hastaneye gitmiş özel şampuan yazmışlar saçları çok azalmışFazla koyuldugunda ne oluyor peki ?
AAaa sok oldum hiç kullanmam daha iyiBİ arkadaşım ne olcak demiş fazla koymuş kafa derisi soyulmuş tamamen saçları avuç avuç kopmuş hastaneye gitmiş özel şampuan yazmışlar saçları çok azalmış
Tercih meselesi tabi siz bilirsiniz dediğim gibi bendede çok kepek yaptıAAaa sok oldum hiç kullanmam daha iyi
Öncelikle stres başlı başına bir sebep zaten. Onu hallettiyseniz yani ya bitkisel kürler ya yoga ya müzikler en son olarak da psikiyatriye giderek... Stresten sonra vitamin ve mineral eksiklikleri de kansızlık da saç dökülmesi yapar. Tüm bunlar varsa dışarıdan müdahale bir işe yaramayabilir. Vitamin için pharmaton ve zinco önerebilirim. Dışarıdan en etkilisi şampuanınıza bephanthol ve e vitamini ampulünden katmanız. Biotinli ve keratinli şampuanlar kullanmanız. Parabenli şampuanları bırakmanız. Saç kremini bırakmanız. Ve saç düzleştirici, maşa gibi hatta fön makinası gibi saça zarar veren her şeyi bırakmanız..Kızlar hepinize merhaba artık psikolojik olarak hiç iyi değilim Benim bazı sebeplerden dolayı 8 9 aydır yaşadığım stres dönemim oldu ama son bir aydır çok fazla sac dökülmem var ve İnan’ın duşa girmek sac taramak benim icin eziyet artık elimi sacıma her attığımda 7 8 tane sac teli geliyor duş esnasında yaşadığım seyi anlatmak dahi istemiyorum ben ne yapmalıyım o gür saçlarım bir ayda bitti resmen gözle görülür incelme ve boyle giderse kel kalmaktan bile korkuyorum lütfen yaptığınız veya size iyi gelen birsey söyleyin yaşadığım ilde cildiye ye randevu suan yok ben ne yapmalıyım
Ben yağı önce sürüp 30 dk beklettim. Sonra sabunla yıkadım. Çünkü yağı şampuan çözemiyor. Sonra da şampuanla yıkadım. Kepek olmadı. Çok da faydası oldu. Saç dökümesini de önlüyor. Bir çok yağ kullandım. Keratinli yağlardan bile daha iyiydi.Şampuanın içine çam tarabentin yağı koyup kullanmıştım baya azalmıştı saç dökülmem ama bende aşırı kepek yaptı başka kullanan yakınlarımda yapmamış bi deneyin isterseniz A101 de bu tür marketlerde vardı yağ kullanımı üstünde yazıyor şakın fazla koymayın
Dökülmeyi benimde önledi ama işte kepek olayı illallah ettirdi beni...benim cildim saçlarım çok kuru belki onunda etkisi olmuştur kepek konusunda bilemiyorumBen yağı önce sürüp 30 dk beklettim. Sonra sabunla yıkadım. Çünkü yağı şampuan çözemiyor. Sonra da şampuanla yıkadım. Kepek olmadı. Çok da faydası oldu. Saç dökümesini de önlüyor. Bir çok yağ kullandım. Keratinli yağlardan bile daha iyiydi.