Çok yıprandım..

Tamam kalbinizi kıracak bir kelime söylemiş fakat siz katlamıssiniz.Seni yanıma yakistirmiyorlar falan..ne bilim bana göre çok ağır
Bana da arkadaşlarım sen eşinden daha güzelsin demişlerdi.. Yıllardır ne yasadiysakta dile getirmedim ben kendime yakistirdiysam kimseye laf düşmez.
Oyle bir damarima basti ki.hersey guzelken bir anda bana o yakistirmayi yapmasina cildirdim resmen kontrolden ciktim.ya zaten kime ne ben begenip almisim ve esimi cidden begeniyorumda.bende onu kirmak istedim sadece.cunku beni cok mutsuz etti cok.sonrasinda da en son sozuyle bitirdi herseyi..

İlişkiniz laçkalaşmış baya.
Kocanız da haksız siz de sinirinizden gerçekleri dışa vurmuşsunuz ama hoş değil.
Kocanız sizi üstün görüyor olabilir tabii yani tip olarak siz daha öndeyseniz bunun için gurur kırmak için yapma ihtimali yüksek ama her seferinde yapıyor muydu bilemedim.
Siz de madem böyle düşünüyorsunuz bu kadar saydırmak gerekir miydi bilemedim siz de haksız duruma düşmüşsünüz.
Adam kalkıp der tabii madem tip olarak senden aşağıdayım ne diye evlendin benimle?
Dusunmeden hareket etti o dedigi gibi.kendini asagida filan gormuyor aslinda.plansizdir o an begenmedi kiyafetimi yakistirmadi ve sacma salak bir yorun yapti bende isi iyice.her seferinde boyle yapan biri degil tabiki ama benim kizdgim nokta su guzel laf etmeye gelince yalvar yakar 2 kelime duyuyorum ya da duyamiyorum is kirmaya gelince ne kolay hersey.iste bunu hazmademiyorum...

Lutfen uzatmayın. Cok cok haklısınız tabiki daha dogum yapalı 2 ay olmuş el ustunde tutması iltifatlar etmesi gerekirken bu kadar cirkin bi laf söylemesi hic hos olmams. Ama siz de ona baya saydırmıssınız zaten. Kendince özür dilemeye çalışıyor olamaz mı boyle sarılmaya çalışarak yemek getirerek falan? Çünkü bazı insanlar özür dilemeyi beceremezler, onun yerine de böyle jestler yapyor olabilir. Duzgunce konuşmayı deneyin ya da tekrar

Oyle bir damarima basti ki.hersey guzelken bir anda bana o yakistirmayi yapmasina cildirdim resmen kontrolden ciktim.ya zaten kime ne ben begenip almisim ve esimi cidden begeniyorumda.bende onu kirmak istedim sadece.cunku beni cok mutsuz etti cok.sonrasinda da en son sozuyle bitirdi herseyi..
Canım yine de biraz daha sakin olun.Evet söylediği yeni doğum yapmış bir kadın için sinir bozucu..
Tepkinizi konuşmayarak yada çok kırıldığınızı ona söyleyip vicdan yapmasını sağlayarak verebilirdiniz. Yeni doğmuş bir bebeğiniz var ona şimdiden sevgisiz bir ortam sunmayin.

Lutfen uzatmayın. Cok cok haklısınız tabiki daha dogum yapalı 2 ay olmuş el ustunde tutması iltifatlar etmesi gerekirken bu kadar cirkin bi laf söylemesi hic hos olmams. Ama siz de ona baya saydırmıssınız zaten. Kendince özür dilemeye çalışıyor olamaz mı boyle sarılmaya çalışarak yemek getirerek falan? Çünkü bazı insanlar özür dilemeyi beceremezler, onun yerine de böyle jestler yapyor olabilir. Duzgunce konuşmayı deneyin ya da tekrar
Surekli ilgi bekleyen guzel sozler duymayi bekleyen ve bunu dile getiren tarafim ustelik bu kadar dile getirmeme istememe ragmen asla yapmiyor.bu durum kendimi degersiz hissetmeme sebep oldu artik.bunun uzerine birde boyle davranmasi son nokta oldu bende.cok kizgin ve kirginim.bu olaydan sonra bir daha asla beni seviyor musun veya beni begendin mi ya da benimle hic ilgilenmiyorsun tripleri atmamaya karar verdim.artik ben o kadar ilgilenmeyecegim o dusunsun kafa yorsun istiyorum..evet kendince birseyler yapmaya calisiyor ama bu bana yetmiyor yaa elimde degil boynuna sarilamam ya da birsey olmamis gibi davranamam.siradan bir olay degil bu..

Surekli ilgi bekleyen guzel sozler duymayi bekleyen ve bunu dile getiren tarafim ustelik bu kadar dile getirmeme istememe ragmen asla yapmiyor.bu durum kendimi degersiz hissetmeme sebep oldu artik.bunun uzerine birde boyle davranmasi son nokta oldu bende.cok kizgin ve kirginim.bu olaydan sonra bir daha asla beni seviyor musun veya beni begendin mi ya da benimle hic ilgilenmiyorsun tripleri atmamaya karar verdim.artik ben o kadar ilgilenmeyecegim o dusunsun kafa yorsun istiyorum..evet kendince birseyler yapmaya calisiyor ama bu bana yetmiyor yaa elimde degil boynuna sarilamam ya da birsey olmamis gibi davranamam.siradan bir olay degilbu..

Canım yine de biraz daha sakin olun.Evet söylediği yeni doğum yapmış bir kadın için sinir bozucu..
Tepkinizi konuşmayarak yada çok kırıldığınızı ona söyleyip vicdan yapmasını sağlayarak verebilirdiniz. Yeni doğmuş bir bebeğiniz var ona şimdiden sevgisiz bir ortam sunmayin.
Haklisin belki ama canimi acitinca bende onun canini acitmak istedim cunku gercekten yaptigi tam bi odunluk yani.begenmediysen bunu soylemenin bin tane yolu yordami var.zaten kendimi cok iyi hissetmiyorum.ustelik senden surekli ilgi alaka guzel sozler istiyor ve bunlarin hicbirini goremiyorum.bari bunu yapma ...

Haklisin belki ama canimi acitinca bende onun canini acitmak istedim cunku gercekten yaptigi tam bi odunluk yani.begenmediysen bunu soylemenin bin tane yolu yordami var.zaten kendimi cok iyi hissetmiyorum.ustelik senden surekli ilgi alaka guzel sozler istiyor ve bunlarin hicbirini goremiyorum.bari bunu yapma ...
Belki de o gün çok güzel olmuştunuz ve eşiniz sizi kıskanmış ta olabilir modunuzu düşürmeye çalıştı bilemezsiniz.Yani beğenmediğini düşünmüyorum yaptığında kıskançlık seziliyor.
Hiç üzmeyin kendinizi. Bu olaydan sonra akillanmiştir. Sizde eşinize karşı bir daha bu kadar ağır konuşmayın.Baristiginiz zaman kirginliginizi güzelce anlatın o da kendine çeki düzen versin.

Ay adam şaka yapmış siz çok üstüne gitmişsinix. Hala bide trip atıyorsunuz. Ne ayıp ya seni kimse yanıma yakıştırmıyor falan demek. Bunu şakaydı, sinirle söyledim diye de toparlayamazsınız. Baya içinizi dökmüşsünüz. Uzatmayın adamın gönlünü alın bence.

Ay adam şaka yapmış siz çok üstüne gitmişsinix. Hala bide trip atıyorsunuz. Ne ayıp ya seni kimse yanıma yakıştırmıyor falan demek. Bunu şakaydı, sinirle söyledim diye de toparlayamazsınız. Baya içinizi dökmüşsünüz. Uzatmayın adamın gönlünü alın bence.
Maymun gibi olmus demek nasil bir saka yaa burada asagilama var

Belki de o gün çok güzel olmuştunuz ve eşiniz sizi kıskanmış ta olabilir modunuzu düşürmeye çalıştı bilemezsiniz.Yani beğenmediğini düşünmüyorum yaptığında kıskançlık seziliyor.
Hiç üzmeyin kendinizi. Bu olaydan sonra akillanmiştir. Sizde eşinize karşı bir daha bu kadar ağır konuşmayın.Baristiginiz zaman kirginliginizi güzelce anlatın o da kendine çeki düzen versin.
Yok ya eminim o gun begenmedi beni o yuzden oyle soyledi cok iyi degildim biliyorum o yuzden.cikarttjm zaten hemen ustumu degistirdim.umarim akillanmistir..

Surekli ilgi bekleyen guzel sozler duymayi bekleyen ve bunu dile getiren tarafim ustelik bu kadar dile getirmeme istememe ragmen asla yapmiyor.bu durum kendimi degersiz hissetmeme sebep oldu artik.bunun uzerine birde boyle davranmasi son nokta oldu bende.cok kizgin ve kirginim.bu olaydan sonra bir daha asla beni seviyor musun veya beni begendin mi ya da benimle hic ilgilenmiyorsun tripleri atmamaya karar verdim.artik ben o kadar ilgilenmeyecegim o dusunsun kafa yorsun istiyorum..evet kendince birseyler yapmaya calisiyor ama bu bana yetmiyor yaa elimde degil boynuna sarilamam ya da birsey olmamis gibi davranamam.siradan bir olay degil bu..
Siz bu cirkin sakadan cok oncesine kızmıssınız sanırım ve haklısınız da herkes sevildigini begenildigini hissetmek ister esi tarafından

Ayrica en son soyledigi lafi nasil yutucam
Unutulmuyor ama unutmuş gibi yapacaksın yapacağın başka bir şey yok.Sonuçta o senin esin,çocuğunun babası üstelik sende ona ağır konuşmuşsun. .
Ayrıca kendine bak,spor yap kalan kilolarını ver,saçlarını degiştir.Söylediğine utansın.

Maymun gibi olmus demek nasil bir saka yaa burada asagilama var
Şaka anlayışı bu demek ki. Doğru demiyorum ki. Uyarırsın ama sizinki aşağılamayı falanda geçmiş. Normal birinin vurup kapıyı gitmesi lazım o söylediklerinizden sonra.

Hala degisen bisey yok.o da mecbur kalinca konusuyor gibi ben yuzune bakmadan kisa cvplar veriyoruk genelde cocukla ilgili.pisman olsun beni anlasin istiyorum.ben ondan ilgi alaka beklerken onun bu sacma sapan espirisine cok icerledim en azindan bunu anlasin istiyorum ama uzadikca uzuyor...

Arkadaslar merhaba.kimseyle konusacan gucum dermanim yok sizlere yazayim dedim cunku bi yandan da icimi dokmem lazim.cok kirginim esime cok.kisaca ozetlemeye calisacagim durumu.uzun zamandir surekli esime bana ilgi gostermiyorsun bana iki kelime tatli soz soylemiyorsun diye sitem ediyorum trip atiyorum.beni sevdgini biliyorum ama gercekten bunlari da duymaya ihtiyacim var.sitem etmeyim diyorum bende sallamayim diyorum ama olmadi bir turlu.neyse 2 ay once dogum yaptim kilolarimin cogunu verdim ama bir kismi kaldi.malum kendimi cokta guzel hissetmiyorum zaten.ama normalde guzel oldgumu soylerler.neyse iki gun once giyindim disari cikacaktik esim espri yaptini sanarak son derece sacmalayarak annene bak kizim maymun gibi olmus dedi.sok oldum.gulerek ve akli sira saka yaparak soyledi.ben basladim ne diyorsun sen kimsin vs.delirdim cunku aglamaya basladim bir yandan da.ama bende saldiriya gectim sen kendini ne saniyorsun hic aynaya baktin mi bir kendine bak bir bana bak once filan diye konusuyorum.seni benim yanima kimse yakistirmiyor bile kendinin farkinda ol gercekleri gor dedim.benim gibi biriyle birliktesin diye kendini bise sanmaya mi basladin filan dedim.cok mu yakisiklisin sen yani senin eksilerini saymaya baslasam sabah olur dedim.onun tepkisi ben senin gibi dusunerek konusmuyorum oylesine soyledim kiyafetini begenmemis olamaz miyim filan dedi once sonra o da saldiriya gecti.sen beni sevmiyor musun begenmiyor musun diye cok sinirli bir sekilde 50 kere sordum.ben seni hic begenmiyorum anladin mi dedim.ben cok guzelim sen cok cirkinsin dedim.o da afedersiniz bi tarafima benziyorsun dedi.ve orada bitti tartisma dondum kaldim.aradan yarim saat gecti yanima geldi sarildi seni cok seviyorum bebegim vs seyler soyluyor.orali olmadim hazirlandim ciktik.annemgile gidecektik iptal edemezdim.bu olaydan sonra asla mecbur kalmadgm surece konusmuyorum.konusurken yuzune bakmiyorum veya ters cevap veriyorum ayni ortamda bulunmuyorum.bir tartisma oldgunda yuzde 99 ben ilk adimi atan oldum bugune kadar buda benim hatam.su anda kendimi cok cirkin yalniz sevilmeyen sayilmayan yani kisacasi cok cok kotu hissediyorum.bu olaydan sonra gece yatarken sarilmaya calisti hic orali olmadim.cok kirginim.ona oyle bir ders vermek istiyorumki beni kaybedebilecegini gorsun istiyorum.hi acikcasi bir taraftan sanki kaybediyor gibi gercekten.icimde bazi seyler öldü gitti sanki ona karsi..cok mutsuzum...bir akil verin ne olur.ama bana al karsina konus vs demeyin cunku konusmaktan anlayan biri olsaydi yuzbin kere iki tatli soz soyle benimle ilgilen dememe karsilik verirdi...
Biraz abartmışsınız sanki

Biraz abartmışsınız sanki
Siz ne tepki verirdiniz?ben cok uzuldugum icin onu da uzmek istedim.birde zaten uzun bir suredir istedgim ilgiyi alakayi goremiyorum uzerine boyle yapinca son nokta oldu.guzel soz soylemek bu kdr zorken kotu soz soylemek ne kadar kolaymis dedim

Siz ne tepki verirdiniz?ben cok uzuldugum icin onu da uzmek istedim.birde zaten uzun bir suredir istedgim ilgiyi alakayi goremiyorum uzerine boyle yapinca son nokta oldu.guzel soz soylemek bu kdr zorken kotu soz soylemek ne kadar kolaymis dedim
Yok size hak veriyorum açıkçası böyle hödükçe davranışları sürekli sergiliyorsa yaşamak çok zor. Belki sadece kıyafetinizi beğenmedi ama konuşmayı bilmiyor. Ya da tam tersi giyiminizde bir şeyi kıskanmış da olabilir. Bu tarz konularda genel ilişki yapısına bakmak lazım. Bence öncelikle ilgi odağınızı eşinizden kendinize çevirin, kilo mu vermek istiyorsunuz? Bunun için gerekeni yapmaya çalışın. Kıyafetlerinizden mi memnun değilsiniz yeni parçalar satın alın. Abarttınız derken o 10 söylemiş ise siz 1000 söylemişsiniz yani olay daha kötü bir duruma gelmiş. Hiçbir tepki vermemek değil tabi ki söylediği kabul edilemez bir şey, eşinize biraz ayna tutmanız lazım. Bence asıl sorun yeni doğum yapmanızdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm aşırı hassas durumunuz.

Yok size hak veriyorum açıkçası böyle hödükçe davranışları sürekli sergiliyorsa yaşamak çok zor. Belki sadece kıyafetinizi beğenmedi ama konuşmayı bilmiyor. Ya da tam tersi giyiminizde bir şeyi kıskanmış da olabilir. Bu tarz konularda genel ilişki yapısına bakmak lazım. Bence öncelikle ilgi odağınızı eşinizden kendinize çevirin, kilo mu vermek istiyorsunuz? Bunun için gerekeni yapmaya çalışın. Kıyafetlerinizden mi memnun değilsiniz yeni parçalar satın alın. Abarttınız derken o 10 söylemiş ise siz 1000 söylemişsiniz yani olay daha kötü bir duruma gelmiş. Hiçbir tepki vermemek değil tabi ki söylediği kabul edilemez bir şey, eşinize biraz ayna tutmanız lazım. Bence asıl sorun yeni doğum yapmanızdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm aşırı hassas durumunuz.
Esime nasil ayna tutucam bende mi ayni sekilde ona davranayim?igrenc olmussun veya sacma sapan benzetmeler mi yapim onu kiracak ama kendimce komik olan?peki nasil tepki verseydim cok zoruma gitti o davranisi.ben daha ilgili daha kibar olmasini beklerken daha bir kabalasti ya:(

Back
X