- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
Arkadaslar merhaba.kimseyle konusacan gucum dermanim yok sizlere yazayim dedim cunku bi yandan da icimi dokmem lazim.cok kirginim esime cok.kisaca ozetlemeye calisacagim durumu.uzun zamandir surekli esime bana ilgi gostermiyorsun bana iki kelime tatli soz soylemiyorsun diye sitem ediyorum trip atiyorum.beni sevdgini biliyorum ama gercekten bunlari da duymaya ihtiyacim var.sitem etmeyim diyorum bende sallamayim diyorum ama olmadi bir turlu.neyse 2 ay once dogum yaptim kilolarimin cogunu verdim ama bir kismi kaldi.malum kendimi cokta guzel hissetmiyorum zaten.ama normalde guzel oldgumu soylerler.neyse iki gun once giyindim disari cikacaktik esim espri yaptini sanarak son derece sacmalayarak annene bak kizim maymun gibi olmus dedi.sok oldum.gulerek ve akli sira saka yaparak soyledi.ben basladim ne diyorsun sen kimsin vs.delirdim cunku aglamaya basladim bir yandan da.ama bende saldiriya gectim sen kendini ne saniyorsun hic aynaya baktin mi bir kendine bak bir bana bak once filan diye konusuyorum.seni benim yanima kimse yakistirmiyor bile kendinin farkinda ol gercekleri gor dedim.benim gibi biriyle birliktesin diye kendini bise sanmaya mi basladin filan dedim.cok mu yakisiklisin sen yani senin eksilerini saymaya baslasam sabah olur dedim.onun tepkisi ben senin gibi dusunerek konusmuyorum oylesine soyledim kiyafetini begenmemis olamaz miyim filan dedi once sonra o da saldiriya gecti.sen beni sevmiyor musun begenmiyor musun diye cok sinirli bir sekilde 50 kere sordum.ben seni hic begenmiyorum anladin mi dedim.ben cok guzelim sen cok cirkinsin dedim.o da afedersiniz bi tarafima benziyorsun dedi.ve orada bitti tartisma dondum kaldim.aradan yarim saat gecti yanima geldi sarildi seni cok seviyorum bebegim vs seyler soyluyor.orali olmadim hazirlandim ciktik.annemgile gidecektik iptal edemezdim.bu olaydan sonra asla mecbur kalmadgm surece konusmuyorum.konusurken yuzune bakmiyorum veya ters cevap veriyorum ayni ortamda bulunmuyorum.bir tartisma oldgunda yuzde 99 ben ilk adimi atan oldum bugune kadar buda benim hatam.su anda kendimi cok cirkin yalniz sevilmeyen sayilmayan yani kisacasi cok cok kotu hissediyorum.bu olaydan sonra gece yatarken sarilmaya calisti hic orali olmadim.cok kirginim.ona oyle bir ders vermek istiyorumki beni kaybedebilecegini gorsun istiyorum.hi acikcasi bir taraftan sanki kaybediyor gibi gercekten.icimde bazi seyler öldü gitti sanki ona karsi..cok mutsuzum...bir akil verin ne olur.ama bana al karsina konus vs demeyin cunku konusmaktan anlayan biri olsaydi yuzbin kere iki tatli soz soyle benimle ilgilen dememe karsilik verirdi...