• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yeni hamileyim kanamam oldu

Gulyigit123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
57
5
1
24
Günaydın kızlar 2gun önce beta verdim sonucum 134 çıktı dün lavabodayken peçeteye ve klozete hafif sıvı kirmizi kan geldi direk beta vermeye gittin 194cikti doktorum düşük yok uzan 10gun boyunca dedi başka da bir şey yapmadı burda açılan konuları görünce korktum benim gibi olan var mı??

Felaket tellalı Google ve olumsuz şeyler okuma,keyifli şeyler izle ve uzan dinlen,olumsuz düşünme ve araştırma,ağrın olunca yada kanama olursa Dr a gidersin, sağlıcakla kucağına al ,hayırlı olsun.

Günaydın kızlar 2gun önce beta verdim sonucum 134 çıktı dün lavabodayken peçeteye ve klozete hafif sıvı kirmizi kan geldi direk beta vermeye gittin 194cikti doktorum düşük yok uzan 10gun boyunca dedi başka da bir şey yapmadı burda açılan konuları görünce korktum benim gibi olan var mı??

Başka doktora git iğne olmam lazım

Ayağa kalkmaya korkuyorum açıkcasi bir yandan da burada okudum yanlış ilaçlar vermişler kadının birine o da korkuttu beni
Sana ilaç vermedi mi?
Yani korkacak bir şey yok. Eve yakın özel hastaneye yavaş hareketlerle taksiyle gitme imkanın varsa git. İlaç kullanman lazım.

Aldırdım şimdi sabah aksam kullanırsın dedi başka doktor ile görüştüm o da dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrarla betayi dedi

Her şey olabilir. İnşallah bebiş seninledir. Ama heveslendirmek istemem. stres de yapmana gerek yok şu an. Çünkü zaten daha çok yeni. Bir şey yoksa eğer üzülecek bir durum yok. Biraz rahat ol. Elinden geleni yap ilacını al ve beta takibi.

Back