- 3 Kasım 2014
- 150
- 42
- 98
- 36
- Konu Sahibi melankoli88
-
Ben adet olacakmisim gibi çektim ama düşük yasadysan uzan bu iki gün saten doktora gittiğinden büyük ihtimalle progeston baslatirHiç bel agrisi çeken yokmu gercekten
Ben bel ağrısı ile öğrendim. Kısaca özet geçmem gerekirse reglime 4-5 gün falan vardı. Temizlik yapıyordum ve şiddetli bel ağrım vardı. Ağrı kesici almadan bir test yapayım dedim ve pozitifi gördüm. Üstelik yaklaşık 12 haftalık olana kadar da devam etti. Sürekli devam edecek diye ödüm koptu. Benim de önceden kayıplarım vardı. Hiç korkmayın rahat olun. Bol bol dinlenin ki rahat yerleşsin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHenüz adet günümdeyim hamile oldugumu öğrendim fakat belime ara ara giren sancılar var bazen bacağına vuruyor sinsi bir ağrı daha önce böyle olmuştu ve o ağrılarla düşük yapmıştım kimyasal gebelikti ve bununda öyle olmasından tedirginim sanki oyleymis gibi hissediyorum doktora pazartesi gidecegim ama 2 gun nasil gecicek bilmiyorum
bana biraz moral oldunuz teşekkürler kötü tecrübeler insanı biraz karamsar yapiyor.sizin bel agriniz devamli bir agrimiydi? Yoksa arada bir girip çıkan kramp tarzı miydi.benimki bacaklarıma yayiliyoBen bel ağrısı ile öğrendim. Kısaca özet geçmem gerekirse reglime 4-5 gün falan vardı. Temizlik yapıyordum ve şiddetli bel ağrım vardı. Ağrı kesici almadan bir test yapayım dedim ve pozitifi gördüm. Üstelik yaklaşık 12 haftalık olana kadar da devam etti. Sürekli devam edecek diye ödüm koptu. Benim de önceden kayıplarım vardı. Hiç korkmayın rahat olun. Bol bol dinlenin ki rahat yerleşsin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Evet adet olcakmisim gibi karın ağrım var o beni korkutmuyor da bel agrisi aklkma dusukten başka bisey getirmiyoBen adet olacakmisim gibi çektim ama düşük yasadysan uzan bu iki gün saten doktora gittiğinden büyük ihtimalle progeston baslatir
Korkma annesi o sana baglanmis birakmaz allahin izniyle bak ben bi düşük yaptim 1.5 sene olmadi çocuğum tam umudunu kestigim ay hamile aldim 8 haftamda kanamam oldu düşük tehlikem oldu günlerce aglaya aglaya yattim ama simdi 18 haftadayim emin ol Rabbimin izniyle bebegin çok saglikli olacak korkma stres düşüğe sebepEvet adet olcakmisim gibi karın ağrım var o beni korkutmuyor da bel agrisi aklkma dusukten başka bisey getirmiyo
Benim sürekli bir bel ağrım vardı. Sol bacağıma vuruyordu resmen sürüklüyordum ağrıdan. İlk 1 hafta adet olacakmışım gibi sancı ve lekelenme de yaşadım o ayrı. Pozitif olun pozitif düşünün. Stres en büyük düşmanınızSuan
bana biraz moral oldunuz teşekkürler kötü tecrübeler insanı biraz karamsar yapiyor.sizin bel agriniz devamli bir agrimiydi? Yoksa arada bir girip çıkan kramp tarzı miydi.benimki bacaklarıma yayiliyo
Çok haklısın aslında iki kere düşük yapınca ister istemez o dusuklerdeki belirtilerle bu hamileliğimdeki belirtileri kiyasliyorum ama sanırım artık biraz rahat olmam lazım.bide az önce dikkati mi çekti ayağa kalkınca ayaklarında güç yok ayakta zor duruyorum bacaklarım tutmuyor sanki hemen oturma ihtiyacı hissediyorum.sabahta rüyamda gördüm yakınlarımız bize hayırlı olsun diyordu hamileliğime inşallah çıkar.ruyamBenim sürekli bir bel ağrım vardı. Sol bacağıma vuruyordu resmen sürüklüyordum ağrıdan. İlk 1 hafta adet olacakmışım gibi sancı ve lekelenme de yaşadım o ayrı. Pozitif olun pozitif düşünün. Stres en büyük düşmanınız
Ne zor işlermis bunlar ilk hamileliginde hiç sıkıntım olmayınca bütün hamileliklerin sıkıntısız olduğunu düşünüyordum ama öyle değilmiş.insallah dediğin gibi tutunmusturda aynı acıyı 3.kez yaşamam insallahKorkma annesi o sana baglanmis birakmaz allahin izniyle bak ben bi düşük yaptim 1.5 sene olmadi çocuğum tam umudunu kestigim ay hamile aldim 8 haftamda kanamam oldu düşük tehlikem oldu günlerce aglaya aglaya yattim ama simdi 18 haftadayim emin ol Rabbimin izniyle bebegin çok saglikli olacak korkma stres düşüğe sebep
bak sunu unutma rabbim ne eylerse güzel eyler bazen bizim ser olarak gördüklerimiz hayirdir aslında bizim için rahat ol bebegin allahin izniyle kucagina alacaksnNe zor işlermis bunlar ilk hamileliginde hiç sıkıntım olmayınca bütün hamileliklerin sıkıntısız olduğunu düşünüyordum ama öyle değilmiş.insallah dediğin gibi tutunmusturda aynı acıyı 3.kez yaşamam insallah
Çok haklısın sığınılacak tek düşünce bu olsa gerek bunu düşünerek rahatliyacagim tesekkurlerbak sunu unutma rabbim ne eylerse güzel eyler bazen bizim ser olarak gördüklerimiz hayirdir aslında bizim için rahat ol bebegin allahin izniyle kucagina alacaksn
Her bunalima girdiğinde mesaj atabilirsin rica ederm rabbim kucagina saglikli olarak almani nasip etsin ❤Çok haklısın sığınılacak tek düşünce bu olsa gerek bunu düşünerek rahatliyacagim tesekkurler
Nasıl bir bel agrisiydi benimkisi ara ara belimin altından kalcama oradan da bacaklarıma vuruyor.malesef 3 ay önce düşük yaptigimdada böyle ağrım olmuştu pazartesi doktora gideceğim ona.Bende de bel ağrısı olmuştu, doktor tedbiren progesteron vermişti.
Siz de yarın bi doktora görünün isterseniz.
Çok Tesekkurederim inşallah.seninde ne dileğin varsa kabul olur insallahHer bunalima girdiğinde mesaj atabilirsin rica ederm rabbim kucagina saglikli olarak almani nasip etsin ❤
Haklısınız. Ben de maalesef 3 kayıp yaşamıştım. İlk başlarda çok tedirgin oldum. Sonra dedim ki Allah ın takdiri. Ben elimden geleni yapayım rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği. Hala daha arada aklıma geliyor. Kucağıma alana kadar da aklıma gelecek korkarım. Sanki son anda bişey olacak ve bebeğimi kucağıma alamayacağım gibi geliyor. Benimde ilk başlarda nefes daralması yaşıyordum resmen panik atak oldum diye düşünüyordum. Doktor hareket et dedikçe kendimde o gücü hissedemiyordum. Taşikardi varmış meğerse. Tamamen gebelikten bağımsız bir durum olabilir. Birazcık sabredin iyi haberlerinizi alın. Eğer hala şikayetiniz olursa ortopediye danışırsınız. Yavrunuz anne ben geliyorum demiş rüyanızda öyle düşünün. Kötü olması için hiçbir sebep Yok. Eskiyi eskide bırakın şu anınızın tadını çıkarın.Çok haklısın aslında iki kere düşük yapınca ister istemez o dusuklerdeki belirtilerle bu hamileliğimdeki belirtileri kiyasliyorum ama sanırım artık biraz rahat olmam lazım.bide az önce dikkati mi çekti ayağa kalkınca ayaklarında güç yok ayakta zor duruyorum bacaklarım tutmuyor sanki hemen oturma ihtiyacı hissediyorum.sabahta rüyamda gördüm yakınlarımız bize hayırlı olsun diyordu hamileliğime inşallah çıkar.ruyam
Nasıl bir bel agrisiydi benimkisi ara ara belimin altından kalcama oradan da bacaklarıma vuruyor.malesef 3 ay önce düşük yaptigimdada böyle ağrım olmuştu pazartesi doktora gideceğim ona.
Amin cumlemizinÇok Tesekkurederim inşallah.seninde ne dileğin varsa kabul olur insallah
Evet fazlaca evham yapıyorum gecmis düsukler beni çok etkiledi.doktora bile gitmeye korkuyorum kötü bisey duyacağım diye korkunun ecele faydasına yok.vucudumu çok iyi tanıyorum endişe nde biraZ bundan sanirimBacağıma vurmuyordu ama bel ile kalça arasındaydı benimki de...
Çok evham yapıyorsunuz sanırım, yarın sabah acile gidin isterseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?