• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yeme şişmanlarsın

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma nedenim sadece soruyorum; ben mi sorunluyum, gereksiz alinganim, çok abartiyorum vs. bir de size danışmak istedim görüş paylaşacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

Dün kuzenler gelmişti en sevdiğim çay yanı atıştırmalıklarını yapmıştık ben de biraz fazla kaçırdım midem ağrıyınca mutfakta kardeşime 'ay çok yedim ya midem ağrıdı' diye serzenişte bulundum. Baktım babam balkondan 'çok yeme kızım şişmanlarsin kadınlar kilo alınca kolay veremiyor'
165 boyunda 47 kiloyum kemiklerim sayılacak ortalama kilonun altındayım zaten biraz fazla kaçırdım diye böyle bir cümle duymak canımı sıktı biraz. Biz kadınların fazla kaçırmaya bile hakkı yok galiba hatta kilo almaya bile hakkı yok. Birşey demedim içime attım sanırım bu yüzden üzerinde durdum gereksiz yere. Siz ne düşünüyorsunuz, abartmış mıyım?
Kusuruma bakma da baban densiz. İstersem 100 kg olurum sana ne demen lazımdı.

Bu durumdan annem çok çekmiş hala da çekiyor o yüzden çok öfkeleniyorum böyle densizlere

Kaç kilo olmalıymışsınız? 40 mı?
Babanızdan tuhaf. Ben babamın hayatı boyunca benim bedenime herhangi bir yorum yaptığını hatırlamam.
Yediğiniz lokmalar mı sayıyor?

Ooo biz 3 kızkardeşiz,ucumuzde hem boylu hem de kilomuz da var yani babam da bize der alıştık tiye alıyoruz artı sizin takılacak kilonuz yok ,biz napak :)))))

47 kilo bir insana da çok yeme şişmanlarsın demek de ne bilim garip
50 lerde falan olman lazım zaten
İdeal kilonun altındasın

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma nedenim sadece soruyorum; ben mi sorunluyum, gereksiz alinganim, çok abartiyorum vs. bir de size danışmak istedim görüş paylaşacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

Dün kuzenler gelmişti en sevdiğim çay yanı atıştırmalıklarını yapmıştık ben de biraz fazla kaçırdım midem ağrıyınca mutfakta kardeşime 'ay çok yedim ya midem ağrıdı' diye serzenişte bulundum. Baktım babam balkondan 'çok yeme kızım şişmanlarsin kadınlar kilo alınca kolay veremiyor'
165 boyunda 47 kiloyum kemiklerim sayılacak ortalama kilonun altındayım zaten biraz fazla kaçırdım diye böyle bir cümle duymak canımı sıktı biraz. Biz kadınların fazla kaçırmaya bile hakkı yok galiba hatta kilo almaya bile hakkı yok. Birşey demedim içime attım sanırım bu yüzden üzerinde durdum gereksiz yere. Siz ne düşünüyorsunuz, abartmış mıyım?
Abartmışsınız.Adam ne kadar guzel solemıs .Verılmıyor kılo

Back
X