Çok yediğim halde neden kilo alamıyorum??

fk3009

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
307
1
296
Manisa
Kızlar ben çok zayıf değilim..normal görünüyorum ama yediğim yemeklere göre baya kilolu olamam gerekiyo.
acaba neden kilo alamıyorum? hangi doktora gidip ne testleri yaptırmak gerekiyo..bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim.bağırsaklarda kurt falan oluyomuş..o tür bişeyim mi var acaba diyorum..
yakıyo da olabilirim tabi ama bilemiyorummmmm ??????

çok zayıf deilsen ideal bi kilodaysan neden boşuna takıyosun ki cnım

Ben de çok yiyorum ve zayıfım herkes şaşırıyo yemeklere gömüldüğüm halde böyle olduğuma ama ben de bilmiyorum nedenini =(

kızlar ben 21 yaşımdayım geçensene 26 haziranda normal doğum yaptım hamile kalmadan önce 43 kiloydum nedense hep 40lı kilolardayım üstüne bir türlü çıkamadım hamileliğimde tam 12 kilo aldım ve 54 kilo yla doğuma girdim ve 3kilo 3330kiloda bebeğim oldu çok sağlıklı bir bebek ve ben doğumdan hemen sonra tam 6 kilo verdim yine 47. 46 civaryıyım çok kilo aldıracak yemekler yedğim halde hiç kilo alamıoyrum ve benim çok moralim bozuluyo

Bende cok yerdim her gün gözleme , tost , cola döner , hamburger uzaar gider böyle ama boyuma göre idealim 50 kilo suan büyük ölcüde kestim 2 kilo eksilmisim.. Cok yesem de fazla almıyorum ama kolayca verdigimde söylenemezz.

Son düzenleme:
slm bende 44 kiloyum 28 yasindayim ve bir cocugum var 1bucuk yasinda.. hic bir sekilde kilo alamiyorum.. esim sikayetci degil ama benim psikolojim bozuldu ...ne zaman jeans giyincemm bolee dolgun dolgunn....:2::2::2:

slm bende 44 kiloyum 28 yasindayim ve bir cocugum var 1bucuk yasinda.. hic bir sekilde kilo alamiyorum.. esim sikayetci degil ama benim psikolojim bozuldu ...ne zaman jeans giyincemm bolee dolgun dolgunn....:2::2::2:

Canım metabolizman hızlı olabilir wc'ye sık gidermisin? Benim bir arkadasım hafta da bir cıkarmıs ve kilolu biri veya hormon problemin olabilir tahlil yaptırman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…