Çok yaramaz oldu

BengisuCan91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
471
-299
11
33
Bir mutfaga gidiyim bulasiklara 2 dakka el atayim dedim aman allahim benim kiz koltuktan düşmüş nasil korktum anlatamam güümm diye nasil bir ses geldi oyle kizim henuz 22 aylik o kadar korktum mi anlatamam eyvahh dedim kesin yuzu gozu mosmor oldu cocugumun ama Allah'tan biseyi yok hafif alni kizarmis . ahhh anneler biz napicaz boyle cok zor gunlerden geciyoruz bu zamanda cocuk buyutmek inanin cok zor yani buyuk konusmak gibi olmasın ama artik ikinci cocuk falan düşünmüyorum Allah olmayanlara nasip etsin diyorum o kadar yiprandim ki artik eşimde zaten çok istekli degil bu konuda yani maddi manevi insani çok yipratiyor zaten ailemde yanimda degil memlekette ler ben gurbette bi başıma burda bayilsam hic kimsem yok bu şartlarda daha da zorlaşıyor çocuk bakma olayimiz biz belki kimsemiz olmadigindan bu kadar zorlaniyoruz dicem ama korumasi kollamasi bile ayri bir sabir gerektiriyor hergün stresten mideme agrilar giriyor artik yetemedigimi düşünüyorum cocuk buyutmek sorumluluk istiyor gercekten böyle bir zamanda bana katilanlar varmi aranizda?

Son düzenleme:
Elbette katılıyorum. 15 aylık oğlum gerçekten öylesine yorgunum ki. İliklerime kadar. Aşırı aşırı meraklı kucağımdan inmek istemiyor çoğu zaman ben ne yapıyorum hep görmek dokunmak istiyor. Kucağımda olmadığı zamanlarda da tırmanmak atlamak vs. Doğru düzgün hiçbir iş yapamıyorum.annemle çok yakınız ama annem kanser hastası ona yardıma gidiyorum nasıl yardım ediyorum bilmiyorum tabii sürekli kucağa al kucaktan indir ağlasın gönlünü al oynat zıplat tekrar işe koyul tekrar kucak istesin. Şimdi üstümüzdeki baskılar da aşırı fazla. Sakın bağırma, tv kesinlikle izletme vs vs. Hem yalnız büyütüp hem uzman tavsiyelerine uymak anneler mükemmel derecede yoruyor.

Kardeş 22 aylık çocuk, düşecek kalkacak elbet.
Ben 2 aylıkken düşürmüştüm sonra zaten kendi halletti biraz büyüyünce, her seferinde farklı yer denemesi yaptı.

Biraz evhamlı mısınız acaba?
Çocuk yahu bu hareket edecek atlayacak zıplayacak lakin evi ona göre tehlikeyi en aza indirgeyerek önlem alacaksınız, çocuğu engellemek paniklemek yerine.

Tekrar düşünüyor musunuz bu arada annenizin durumuna da üzüldüm bizde eşimle beraber bi başımıza büyütmeye calisiyoruz su an 21 aylik zaten böyle oldumu herşey dahada zor oluyor cocuk dediğin biraz aile ortamida görmeli oynamali ne biliyim babaanne olur anneanne olur onlarla da oyalanir oynar ama biz çok yiprandik nereye kadar böyle cocuk sadece bi anneyi bide babayi goruyor baska kimse yok ee boyle oluncada cocuk yapmak bile icinden gelmiyor insanin bu kadar zahmet çektikten sonra bende evde iş guc yapamiyorum zaten agirlasti bu aralar indir kaldir benimde belim kopmuş durumda hersey zor gelmeye basladi ne zaman büyuýecek diyorum daha simdiden akşama kadar cocuk basinda beklemek ve evde hicbir is guc yapamamak ne kadar zor yani psikolojik olarak dahada zor birseyleri görüpte el atamamak temizleyememek yakami hic bırakmıyor ki ben nereye o peşime üstelik dağıtıyor herşeyi evde temizlik diye birşey kalmadı herseyi dokup dagittigi icin heryer aksama kadar dandinii.... yaa temizliğide önemsemiyorum tamam doksun oynasin diyorum ama evi öyle görüpte hicbirsey yapamamak yoruyor insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…