Cok yanlızım!!

Bence. Çok haklısın konu sahibi arkadaşım illa sıkı dostluklar kurmak gerekmiyor ama cevrende bu kızda ne yapıyor nasıl diyebileceğiniz bir yerde oturmaniz size güven duygusu verir ve yalnızlık hissetmezsiniz.bence sizinle alakası yok oturduğunuz yer bu tarz sanırım.caninizi skmayin.ins çocuğunuz büyüdüğünde velilerle filan çevre edinirsiniz Belkide.
Yeni görüyorum mesajinizi kac gundur girmedim sayfaya..evet tamd a anlatmak istedigim bu ama npalim dediginiz gibi okul zamani belki yemi arkadasliklar edinirim :KK50:

sen böylesindir demiyorum da benzer şekilde şikayetçi insanlar tanıyorum,
örnek baabında yazcam

bu şekilde hayıflanan tanıdıklarım, her tuttuğu insana saatlerce kendinden bahseden tipler
yok on yıl önce şöyle olduydu, yok beş gün önce şu yan baktıydı
o yan bakınca ben de şunu dedim
bence şunu demek istedi
öyleydi de böyleydi vıyvıyvıy

karşıdaki insan istemsizce uzaklaşmaya başlıyor böyle olunca
kendinden çok bahsetmek güzel bişey değil
bi ölç tart kendini istersen

Oturdugum yerde tek bir arkadasim yok olsa da cok kisa sürüyor neden anlamis degilim..Aksamdan sabaha aramız bozuluyor aksam bos sohbet ar
Ayrıldığım arkadasim sabahina yuzume bakmıyor yani birisi sanki bizim aramizi bozuyor sihir gibi kimsenin dedikodusunu yapmam yapanla da muhattap olmam halbuki herkesin herseyine kosuyorum taziye düğün hastalik vs hal hatir sorarim ama bana bisey olsa kimse gelmez..Arkadas canlisiyimdir gelinsin gidilsin severim ama cagrilmadan da gitmem.Bu yuzden tasinmaya karar verdim sizce her yer boylemidir.Cok uzuluyorum oglumunda hiç arkadasi yok

Bende oyleyim canim oturdugum yerde hic arkadasim yok fakat bir kac tane dost yetiyor fazlasina ne hacet

Oturdugum yerde tek bir arkadasim yok olsa da cok kisa sürüyor neden anlamis degilim..Aksamdan sabaha aramız bozuluyor aksam bos sohbet ar
Ayrıldığım arkadasim sabahina yuzume bakmıyor yani birisi sanki bizim aramizi bozuyor sihir gibi kimsenin dedikodusunu yapmam yapanla da muhattap olmam halbuki herkesin herseyine kosuyorum taziye düğün hastalik vs hal hatir sorarim ama bana bisey olsa kimse gelmez..Arkadas canlisiyimdir gelinsin gidilsin severim ama cagrilmadan da gitmem.Bu yuzden tasinmaya karar verdim sizce her yer boylemidir.Cok uzuluyorum oglumunda hiç arkadasi yok
Canım artık insanlar hem meşgül hem seçici.. Eski arkadaşlıklar kurulmuyor. Okuldan veya çocukluktan olanlar devam ediyor. Yoksa yeni arkadaş hele hele dost edinmek çok zor. Herkesin bi hayat mücadelesi var ve koşturmada geneli ve o koşturmadan kalan zamanlarını da genelde insanlar çekirdek aileleri ile geçirmeyi seçiyorlar. Çabuk kaynaşan vıcık vıcık insanlarda zaten kişiyi tatmin etmiyor çünkü arkadaşlık kavramları başka oluyor. Yani anlayacağın zor yeni dostluklar edinmek.

Ben de ayni durumdayim.Gel gel derler gitmem.Birgün yine böyle gel gel hic sormadan gel diyen bir komsuma gidiverdim.Musait degilim dedi kapida kalakaldim.:))hala gel gel der gel de sinir olma :KK70: gelinmesini cok isteyen kisi gün verir saat verir gidilir.insanlar samimiyetsiz bosverin.

Böyle apartmanda oturupta aynı yaşta çocuk sahibi olup beraber büyütenlere gıpta ile bakıyorum bana denk gelmedine karşımda huysuz ve yaşlı aksi oturan dul kadın vardı en iyi yaptığı şey suratıma kapısını kapatmak birde bunun dul öğretmen kızı vardı oda annesi gibi kibirli asık suratlıydı , hiç komşuluk görmedik
herhalde küçük kızımla on rahatsız ederim diye bana yüz vermediler , öyle kafa denk bulmak zor , çok değer verdiğininde bir yerleri kalkıyor kendini birşey sanıyor zor dost bulmak olanda yakında olmuyor ,
toplum olarak tahamül iyice azaldı
herkes az çok bir yalnızlık çekiyor ne varsa eski dostlarda var belli yaştan sonra yeni dost edinmek zor , güvenebileceğin arada kötü niyetli insanlarda çıkıyor ,sonradan anlıyorsun insan aldana biliyor

birda müstakil evdede oturduğum vakit ev sahibide hergün gelen kızı ve torunuyla muhatap olurdu , pek ilgilenmezdi , ki bende çalışıyordum kızım ben işten eve gelene kadar pencere dibinde beklerdi, kadın aşırı titiz ve temizdi , kendi kızı mutfak penceremizden sofra bezini çırpardı kaç defa uyardıysamda aksi cevap verirdi en sonunda bedduam tuttu herhalde evde kaldı , halen bekar ,

merhaba benimde dururmum ayniydı sizin gibi ben artik takılmıyorum insanlar neden böyle diye bende yalniz takiliyorum

Ben de izmirdeyim sanırım toplum olarak artık kavramları yitiriyoruz güzel olan ne varsa bozuluyor yediğim kazıklardan anladıgım bu

X