Çok yanlış birşey yaptım :(

Su an kirmiyim diye az daha surdurmek istiyosan;sakin!
Canini tam su an en az yakarsin, uzatikca daha cok can yakar.
Su an en uygun zaman.
Dumduz konus.

Ve kadin taklidimi? Igrendim..

Benim başıma da buna benzer bi olay gelmişti. Ama biz arkadaşlık yani sevgili zaten olmazdi. Neyse ben gelişine gidişine Aldırmadan hissttiklerimi söylemiştim. Geç kalmadan söyle ki oda başka manalar yüklemesin.

inan ki o hataya nasıl düştüm bilmiyorum kendimi paldır küldür bi flörtün içinde buldum. aşık filan değilim söylediğim gibi. sadece muhabbeti gerçekten hoşuma gitmişti... ne diyeceğim sorusuna ise cevabım yok...

Su an kirmiyim diye az daha surdurmek istiyosan;sakin!
Canini tam su an en az yakarsin, uzatikca daha cok can yakar.
Su an en uygun zaman.
Dumduz konus.

Ve kadin taklidimi? Igrendim..

Al benden de o kadar. o ses haala kulaklarımda çınlıyor...

Bazılarınızda pek bi vicdansız ola biliyormuşsunuz yahu :)

Arkadaşım sağ'ya sola çekme, açıkca konuş adamla. Triple kavgayla daha ısrarcı duygusal olup işi dahada zorlaştıra bilir..

Acaba bu zavallı heyecanlanmış ola bilirmi??

o ihtimali ben de düşündüm ama çok sakin görünüyordu. diyorum ya çok ilginç hareketleri var. mesela elimde eldiven vardı. poşetler filan da var elimde ben de çıkartmak için dişimle parmak ucundan ısırıp çektim. yün ısırılınca bi tuhaf oluyomuş herhalde yapmaaa diye bi bağırdı ama herkes bize baktı yani. sonra pardon dedim ben. biraz durdu baktı baktı bırak yaa dedi gülerek kalktı masadan baya restoranın içinde bir tur attı geri geldi anlamsız anlamsız. bir tek bana mı tuhaf geliyor bu hareketler.

Arkadaşım bumu sorun? Bazı insanların böyle takıntıları var, benim eşimde şalımı eldivenimi ısırınca kafayı yer.. İnsanca bir tik bu.. Karton desem eşim gene suratını ekşitir şimdi ben bu adamdan tiksineyimmi :) eşya taşımaya gelince.. Bazı insanlara bunu şakayla birkez söylemek gereke bilir, her erkek doğuştan faxla kibar olmuyor.. Benim takılacağım konu olmazdı kusura bakma senin düşüncenede saygım var ama düşüncemi paylaşmak istedim hani insanlık derim ben çnce :)

Ya salaklık bende, benimle ilgili ne düşünüyorsun diye sordu aslında o an söyleyemedim. Sonra konuşuruz bunu deyip geçiştirdim
Onu kırmamak için bi ilişkiye baslayamazsin. Gerekirse yol parasini ver ve bu vicdan azabından kurtul. Zaten vicdan yapacak bişey yok. Çok Ince düşünüyorsun.

yok mesele tiki değil sonrasında yaptığı saçma hareket

bence bulusmaa durumu anlat .. gıtsın yurduna okuluna .. sonucta içine sinmemis.. hem onu da daha fazla kırma , umut verme

Kadinlar erkeklere vicdan yapar ama senin hissettiğini hisseden erkek olsaydı daha akşam vedalşırken küüüütt diye söyleyiverirdi. Sıkma caninı olmuyorsa olmuyor. Ortada fol yok yumurta yok adam hemen aşkında ölmedi ya.

yok mesele tiki değil sonrasında yaptığı saçma hareket
Bende de var aynısı kimseye anlatamıyorum. Ortamdan uzaklaşmadan düzelemiyorum. Elimde olan bişey değil bağırıyor um yapan kişiye dislerim öyle bi kamasiyor berbat bi his.

Bence tekrar görüşmeyin hiç istemediğim bi buluşmayı bende yaşamıştım gerçekten zor bi durum ve lütfen hiç tanımadığınız güvenmediğiniz biriyle buluşmayın

çok ince düşünüyorsunuz fakat sizin üzülmenizi gerektirecek bir durum yok bence. Hislerinizi anlamak için de zamana ihtiyacınız var sonuçta ve siz de anlamışsınız. Hiç üzülmeden gerçekleri söyleyin.

Vicdanlık bi durum yok ki
Sanalda sana beyaz atlı gibi görünen adam gerçekte hiçte öyle değilmiş
Umduğunuz gibi çıkmadı
Ne varki bunda
Kibar bi dil ile kırmadan söylersin olur biter
Herkes kendi yoluna gider bu kadarrrr

Şimdi kırmayayım diye ilişkiye başlarsan sonra nolacak? Evlenecek misin ? Hayır...

Bir kaç ay sonra terk etmektense, şimdi yol ver gitsin.

Bence 1 2 saatini ayir. Adam o kadar yol gelmis. Bi kahve için elektrik alamadığını söyle. Triple restle ugrasma. Benim icin o kadar yol gelen adamin yanina ugramamazlik yapamazdım sanirim

3 hafta içinde görmediğiniz bir kişinin aşk vaatleri sıralamasıyla soğumaya başlamalıydınız zaten. Geç olmuş sizin durum.
Ayrıca ne olursa olsun netten tanıştığınınız bir insana bu kadar çabuk güvenmeyin.

Vicdan azabı duymanıza gerek yok. Buluşmaya cesaret ediyorsanız bir daha , görüştüğünüz zaman hoşlanmadığınızı söyleyeceksiniz hepsi bu.

Telefon numaranı değiştir böyleleri sakız gibi yapışır. Ben senden hoşlanmadım görüşmek istemiyorum de gönder msjı. Sonrada arkana bile bakma. Acıma acırsan uzatır bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…