Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona ne şüphe. Doktorların işini kitap okumakla öğrenip yapacağını düşünecek kadar zekisinizÇevremdeki herkesin aptal olduğunu düşünüyorum, beni hiçbir zamam şüpheye düşürmüyorlar. Gerçek manada zeki olduğunu düşündüğüm çok az sayıda insan oldu.
yaptıkları iş hiç zor değil. Yönetmelikleri, kanunları, tüzükleri, genelgeleri, nizamnameleri, kullanma kılavuzlarını hep okudum, robbins, harrins gibi kitapları da okuyup anlayabiliyorum. Keşke benim de böyle bir işim olsa. Tam zamanlı çalışırken üniversiteye hazırlanıp, kazandıktan sonra da okuma imkanım var mı? Psikolojik sorunları olanları mesleğe kabul ediyorlar mı? Zaten raporlar süreli veriliyor sanırsam?
Biri zaten sensin.Gerçek manada zeki olduğunu düşündüğüm çok az sayıda insan oldu.
Pubmed diye bir site buldum, çok güzel.Ona ne şüphe. Doktorların işini kitap okumakla öğrenip yapacağını düşünecek kadar zekisiniz
Çapanın gururu poineeee.Pubmed diye bir site buldum, çok güzel.
Gerçekten çok zekisiniz, siz bu gidişle ön lisansla savcı/hakim/ doktor olursunuzBen anadolu liseliyim ve 28 yaşımdayım, bunun dışında hiçbir vasfım yok. Yök'ten alınmış bir puanım yok. Yds'ye hiç girmedim. Bu bu dönem 5, gelecek dönem 1 ders verebilirsem galiba ön lisans mezunu olacağım. Bu durumda başvurabileceğim memurluklar neler? Yani üniversite yerleştirmesi gibi seçim yapılan bir yer mi var?
3 dil biliyorum, 4 ve 5.'sini öğreniyorum. aynı zamanda 2 tane programlama dili, 2 veri tabanı dili, 2 scripting dili biliyorum ve bu 4. üniversitem.Gerçekten çok zekisiniz, siz bu gidişle ön lisansla savcı/hakim/ doktor olursunuz
İnsanları zeki bulmuyorsanız bari önce bir vasfınız olsun, bir idealiniz olsun sonra insanları küçük görün.
Poe bebeğim oğlumuz yok alamayiz seni anla artık ahsbsvs3 dil biliyorum, 4 ve 5.'sini öğreniyorum. aynı zamanda 2 tane programlama dili, 2 veri tabanı dili, 2 scripting dili biliyorum ve bu 4. üniversitem.
Eee ne yapalım peki.3 dil biliyorum, 4 ve 5.'sini öğreniyorum. aynı zamanda 2 tane programlama dili, 2 veri tabanı dili, 2 scripting dili biliyorum ve bu 4. üniversitem.
Sanirim 1.side sensin yani ilk dusunduklerindenÇevremdeki herkesin aptal olduğunu düşünüyorum, beni hiçbir zamam şüpheye düşürmüyorlar. Gerçek manada zeki olduğunu düşündüğüm çok az sayıda insan oldu.
Oğluna al dicim ama o da yok ki sende shshsgEee ne yapalım peki.
ben üniversiteden mezunum mu dedim?Poe bebeğim oğlumuz yok alamayiz seni anla artık ahsbsvs
Daha dün lise mezunuydun kız.
Ne yapıyorsun peki kuzum 4. Sınıfa kadar gelip pat diye ayrılıyor musun ? Shdhshsgben üniversiteden mezunum mu dedim?
4.üniversitem derken bindiğiniz otobüsün önünden geçtiği üniversiteleri mi kastettinizben üniversiteden mezunum mu dedim?
Çevrenizdeki insanların umrunda mı sizce bu? Sizi karar mercii kılan ne?Çevremdeki herkesin aptal olduğunu düşünüyorum, beni hiçbir zamam şüpheye düşürmüyorlar. Gerçek manada zeki olduğunu düşündüğüm çok az sayıda insan oldu.