• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Yalnız Hissediyorum

MightyPineapple

La Chica Bonita
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
3.242
5.175
73
Burada çoğunluk benden büyük kadınlar. Abla diyorum ben, o yüzden içimi dökmek istedim. Çok yalnızım. Geçen sene arkadaşlarım vardı bu sene yok ünideyim. Koptuk, sebebini sordum ama söylemedi. Gerçekten öylesine vakit geçirebileceğim ''Hadi bir kahve içelim dönelim'' diyebileceğim tek bir arkadaşım bile yok. Bugün dersten çıkıp giderken bir arkadaşıma rastladım, ''Dersim bitince müsaitim bir şeyler yapalım'' dedi, ''Beni ara dersin bittiğinde bekliyorum'' dedim. Sözleştik, ne aradı ne mesaj attı o kadar çok zoruma gitti ki, gözüm dolup durdu. Şu an bile gözüm dolu. İşi çıktıysa ya da buluşmak istemiyorduysa bir mesaj atıp bildirebilirdi. 1 ders dışında diğer derslerde yalnız oturuyorum. Yalnızlığı severim ama artık dört duvar arasında bunaldım. Somurtkan değilim, kendini beğenmiş değilim, kötü niyetli değilim, neden böyle oluyor anlamıyorum. KK olmasa kimseyle iletişim kuramayacağım. Hep kalabalık ortamların içinde yalnız oldum. 1 tane çok yakın arkadaşım var o da şu an uzakta ve aylarca görüşemiyoruz okul yüzünden.
En son telefonuma ne zaman mesaj geldiğini unuttum. Rehberime bakıyorum baştan sona, mesaj atabileceğim sohbet edebileceğim birini arıyorum, yok. En yakın arkadaşımı bile zorlaya zorlaya muhabbet etmeye çalışıyorum, gördüğü halde cevap vermiyor ben de zorlamayı bırakıyorum o an.
Spor salonuna gitmeye utanıyorum, giden kızları gördüm ince ve uzunlar, erkekler de kaslı.
Her bölümden öğrencinin olduğu bir ders alıyorum, yine yalnız oturan bir ben varım. İyi kötü herkesin bir arkadaşı var beraber gezdiği, ben artık çok bunaldım. Hiçbir zaman sevgili delisi olmadım ama artık biraz duygusal boşluk hissediyorum o anlamda da. İki yönden de fazlasıyla bomboşum. Dertleşebileceğim bir kuzenim bile yok. Akraba evine gidince bile yalnız oturuyorum. Abimle kuzenim kafeye bir keresinde, babam 'Almighty'yi de alın' dedi, abim gizlice gelip ''Babama desene ben gitmek istemiyorum onlarla diye'' dedi, babamı ikna edip oturdum balkonda saatlerce ağladım. Kendi abim bile istemiyor beni o kadar mı katlanılmaz bir insanım?
Napıcam bilmiyorum hiç iyi değilim aslında, depresyonda olduğumu hissediyorum. Biraz kilom var, o yüzden kendime güvenimi kaybettim. Sanki herkesi iten bir mıknatıs var bende, herkes ilk günden arkadaş buluyor. Halbuki biri bana bir soru sorsa bile ufak ufak muhabbet kurmaya çalışırım.
Çok yalnız hissediyorum, ailem aradığında onlara her şey yolundaymış gibi rol yapıyorum. Babam bir bilse üniversite ortamında böyle olduğumu, kahrolur üzüntüsünden. Kendi başıma gezmekten de bıktım.
Öyle içimi dökmek istedim sadece, kimseye anlatamadığım için. Yorum yapan ablalarım olursa teşekkürler.

Son düzenleme:
Fıstığım spor salonuna giden kızlar gittikleri için ince ve uzunlar zaten )) neyse yani bunu sorun yapma imkanın varsa git yap sporunu.

Ben de öğrenciyim. Yurtta falan mı kalıyorsun? Yurt arkadaşlarınla takılsan? Ya da git okuldan kızlar yemek yerken otur onlarla ye, muhabbet et gerisi gelir zaten.

Nerede okuyorsun bu arada?:KK50:

Arkadaşın da ayıp etmiş.:KK11:

Fıstığım spor salonuna giden kızlar gittikleri için ince ve uzunlar zaten )) neyse yani bunu sorun yapma imkanın varsa git yap sporunu.

Ben de öğrenciyim. Yurtta falan mı kalıyorsun? Yurt arkadaşlarınla takılsan? Ya da git okuldan kızlar yemek yerken otur onlarla ye, muhabbet et gerisi gelir zaten.

Nerede okuyorsun bu arada?:KK50:

Arkadaşın da ayıp etmiş.:KK11:
Yurtta tek başıma kalıyorum, arkadaşım yok, eve çıkacağım bir aksilik çıkmazsa inşallah. Bölümdeki herkes sıkı sıkıya kurmuş grubunu gidip yanına otursan bozulacak tipler maalesef.
Spor salonunu deneyeceğim, takmamaya çalışacağım kimseyi. İstanbul'da okuyorum.
O arkadaşımı gerçekten severdim, yanında mutlu olurdum. Bugün bunu yapınca o kadar gücüme gitti ki, bu kadar mı değersizim bir mesajla bile haber verilmeyi haketmiyorum

Kıyamam sana, okulun kulüpleri falan yok mu onlara katılsan mesela? Derslerde yalnız oturma insanlarla kaynaşmaya çalış. O arkadaşın belki unutmuştur aramayı, kötü düşünme. Fazla kilon sorun falan değil özgüvenini düşürme yediklerine dikkat ederek zayıflayabilirsin, zayıflayana kadar da aman ben kiloluyum diye kendini soyutlama insanlar seni kilonla mı değerlendirecek? Öyle arkadaş olmaz olsun zaten. Kütüphanede de arkadaş edinebilirsin en kötü. Laf aramızda benim de pek arkadaşım yok, oturup dertleştiğim en yakın kişi annem yaşında mesela. :KK54:

Yurtta tek başıma kalıyorum, arkadaşım yok, eve çıkacağım bir aksilik çıkmazsa inşallah. Bölümdeki herkes sıkı sıkıya kurmuş grubunu gidip yanına otursan bozulacak tipler maalesef.
Spor salonunu deneyeceğim, takmamaya çalışacağım kimseyi. İstanbul'da okuyorum.
O arkadaşımı gerçekten severdim, yanında mutlu olurdum. Bugün bunu yapınca o kadar gücüme gitti ki, bu kadar mı değersizim bir mesajla bile haber verilmeyi haketmiyorum
Yurtta tek başına kalman iyi olmamış. Yurt hayatı eğlencelidir aslında. Eve kimle çıkacaksın? Tek değildir inşallah..

Ben de istanbulda okuyorum. Aslında bu şehri iyi değerlendirsen çok iyi ilişkiler kurabilirsin. Çok sosyal bir şehir.

O saygısız arkadaşını da salla gitsin:KK12:

Kıyamam sana, okulun kulüpleri falan yok mu onlara katılsan mesela? Derslerde yalnız oturma insanlarla kaynaşmaya çalış. O arkadaşın belki unutmuştur aramayı, kötü düşünme. Fazla kilon sorun falan değil özgüvenini düşürme yediklerine dikkat ederek zayıflayabilirsin, zayıflayana kadar da aman ben kiloluyum diye kendini soyutlama insanlar seni kilonla mı değerlendirecek? Öyle arkadaş olmaz olsun zaten. Kütüphanede de arkadaş edinebilirsin en kötü. Laf aramızda benim de pek arkadaşım yok, oturup dertleştiğim en yakın kişi annem yaşında mesela. :KK54:
Okulun kulüplerine de özgüven sorunundan dolayı katılamıyorum. Bir de orada yalnız oturmayı kaldıramam diye düşündüm. Unutmadığına eminim, çünkü benim attığım snap'leri gördü. Kütüphaneyi deneyeceğim.
Annemle dertleşemem, bunları anlatsam ''Aman canım sen de kendi kendine yapıyorsun böyle'' diye direk azarlamaya girişiyor.

Öncelikle o arkadaşına işin çıktısa bana söylemeliydin sonuçta sözleşmiştik demelisin.Sessiz kalmak hoş bir şey değil.Madem arkadaş grubu kuramıyorsunuz o halde eve çıkmayın tek başınıza daha da daralacaksınız.2 kişilik odada kalın yurtta.Çevre edinin okulun kuluplerine katılın izcilik fotoğrafçılık vs.Dönem başında kütüphanede çalışmak için başvuru yapın insanlar sizi tanır.Hafif bir eğlenceli kursada gidebilirsin ben zumbaya gidicem mesela:KK53:ilk önce düşün ben neyi yapsam keyif alırım diye.Daha sonra da keyif aldığınız şeylerle uğraşıp aynı hisseden insanlarla arkadaşlık kurun.Ve sessiz kalmayın ekilmişssiniz baya siz sustukça aman o nasılsa umursamaz diye düşünülür.

Yurtta tek başına kalman iyi olmamış. Yurt hayatı eğlencelidir aslında. Eve kimle çıkacaksın? Tek değildir inşallah..

Ben de istanbulda okuyorum. Aslında bu şehri iyi değerlendirsen çok iyi ilişkiler kurabilirsin. Çok sosyal bir şehir.

O saygısız arkadaşını da salla gitsin:KK12:
Oda arkadaşımla aramız iyiydi ama o kendine ev buldu gitti. O da dışarı çıkmayı sevmeyen çok meşgul bir kız, o yüzden görüşemiyoruz. Tek çıkacağım çünkü biriyle aynı evi paylaşamıyorum. Kesinlikle öyle düşünüyorum, arkadaş ortamı olunca acayip eğlenceli bir şehir.
O kadar kırıldım ki çok da sevdiğim bir arkadaşımdı, uyuyakalırım aradığını duymam diye teli son ses açtım kucağıma koydum uzandım, uykuya karşı koymaya çalıştım. Ha aradı ha arayacak derken şu an buradayım işte. Kesinlikle sebebini sormayacağım, yazmayacağım da.

Oda arkadaşımla aramız iyiydi ama o kendine ev buldu gitti. O da dışarı çıkmayı sevmeyen çok meşgul bir kız, o yüzden görüşemiyoruz. Tek çıkacağım çünkü biriyle aynı evi paylaşamıyorum. Kesinlikle öyle düşünüyorum, arkadaş ortamı olunca acayip eğlenceli bir şehir.
O kadar kırıldım ki çok da sevdiğim bir arkadaşımdı, uyuyakalırım aradığını duymam diye teli son ses açtım kucağıma koydum uzandım, uykuya karşı koymaya çalıştım. Ha aradı ha arayacak derken şu an buradayım işte. Kesinlikle sebebini sormayacağım, yazmayacağım da.
Kıyamam ben sana ya.. bir de onun telefonunu mu bekledin? Bırak ne hali varsa görsün. Tek başına eve çıkmak konusunda emin misin? Korkmaz mısın?

Öncelikle o arkadaşına işin çıktısa bana söylemeliydin sonuçta sözleşmiştik demelisin.Sessiz kalmak hoş bir şey değil.Madem arkadaş grubu kuramıyorsunuz o halde eve çıkmayın tek başınıza daha da daralacaksınız.2 kişilik odada kalın yurtta.Çevre edinin okulun kuluplerine katılın izcilik fotoğrafçılık vs.Dönem başında kütüphanede çalışmak için başvuru yapın insanlar sizi tanır.Hafif bir eğlenceli kursada gidebilirsin ben zumbaya gidicem mesela:KK53:ilk önce düşün ben neyi yapsam keyif alırım diye.Daha sonra da keyif aldığınız şeylerle uğraşıp aynı hisseden insanlarla arkadaşlık kurun.Ve sessiz kalmayın ekilmişssiniz baya siz sustukça aman o nasılsa umursamaz diye düşünülür.
İlk geldiğimde 2 kişilik odadaydım (hala öyleyim oda arkadaşım eve çıktı ben gelecek birini bekliyorum) ve sütten ağzım o kadar yandı ki tövbe ettim. Evim olursa hiç değilse ailem yanıma gelir kalır, uzaktalar ben eve gidemedikçe beni göremiyorlar o yüzden onlar da istiyor.
2.dönem açılırsa kulüplere başvurular, bir tanesine başvurmayı düşünüyorum. Şansımı deneyeceğim.
Arkadaşıma da gerçekten bozuldum. Hiç ondan beklemeyeceğim bir şeydi.

Benimde bir arkadasim vardi
oda nisanlaninca beni unuttu
3 ayda bir mesaj atmaya baslamisti o atmayinca bnde atmadim .
eskiden carsiya alisverise cikardik
gezer eglenirdik
simdi unutuldum
diyorum yalniz diye mi bnmleymis
simdide bn aramiyorum srmuyorum o ariyor soruyor ben acmiyorum .
ama seni cok iyi anliyorum
yalnizlik cogu zaman iyi olsada bir arkadas ariyor insan
Sevindiginizde uzuldugunuzde "alo " diyip derdinizi anlatabileceginiz
ama daim kalan pek cok arkadaslik gormedim
yarisi karsilikli cikar iliskisi uzerine kurulur olmus

Kıyamam ben sana ya.. bir de onun telefonunu mu bekledin? Bırak ne hali varsa görsün. Tek başına eve çıkmak konusunda emin misin? Korkmaz mısın?
Yok, korkmam Allah'ın izniyle. Hem ailem gidip gelebilir, uzaklar. Bekledim valla ne yalan söyleyeyim, hatta uyursam duyamam ayıp olmasın diye uyumamaya çalışarak bekledim.

Benimde bir arkadasim vardi
oda nisanlaninca beni unuttu
3 ayda bir mesaj atmaya baslamisti o atmayinca bnde atmadim .
eskiden carsiya alisverise cikardik
gezer eglenirdik
simdi unutuldum
diyorum yalniz diye mi bnmleymis
simdide bn aramiyorum srmuyorum o ariyor soruyor ben acmiyorum .
ama seni cok iyi anliyorum
yalnizlik cogu zaman iyi olsada bir arkadas ariyor insan
Sevindiginizde uzuldugunuzde "alo " diyip derdinizi anlatabileceginiz
ama daim kalan pek cok arkadaslik gormedim
yarisi karsilikli cikar iliskisi uzerine kurulur olmus
Çok kötü bir şey. Gözüm şişti ağlamaktan. Kimseyle dertleşemedim bugüne kadar 'küseriz de bana karşı kullanır mı' diye ama içimde tutmaktan da bıktım, burası olmasa valla delireceğim. Hiç değilse sizin bir eşiniz var sizi seven, sarılıp derdinizi unutabileceğiniz. Ben birine küçücük de olsa bir şey hissedebilmek istiyorum.

Çok kötü bir şey. Gözüm şişti ağlamaktan. Kimseyle dertleşemedim bugüne kadar 'küseriz de bana karşı kullanır mı' diye ama içimde tutmaktan da bıktım, burası olmasa valla delireceğim. Hiç değilse sizin bir eşiniz var sizi seven, sarılıp derdinizi unutabileceğiniz. Ben birine küçücük de olsa bir şey hissedebilmek istiyorum.
Canim dertlesiyoeuz ama dedigin gibi ywri geliyor bunu kullaniyorlar cok kez basimada geldi arkadasim tarafindan cahil dedim sonra kiskanclikla oldugunu anladim belkide geri cekilmek daha iyi oldu boylece.
esim evet iyiki yanimda var
ama oda bir kadin degil malesef sabh gidiyor gece geliyor
kadinca seyler yapabilecegim arkadaslarim yok
esinizle malesef dedikodu yapamiyorsunuz
alisveriste hadi artikk diyor :KK45::KK45::KK45::KK48:
oysa kadin oylemi aksama kadar gez dur yaninizda sıkıliyrm demez " hadi sunun mavisinide deneyelim " der :KK47::KK47::KK47:

Sanirim hayatinda biri yok ve iyice icine kapanmissin .

Canim dertlesiyoeuz ama dedigin gibi ywri geliyor bunu kullaniyorlar cok kez basimada geldi arkadasim tarafindan cahil dedim sonra kiskanclikla oldugunu anladim belkide geri cekilmek daha iyi oldu boylece.
esim evet iyiki yanimda var
ama oda bir kadin degil malesef sabh gidiyor gece geliyor
kadinca seyler yapabilecegim arkadaslarim yok
esinizle malesef dedikodu yapamiyorsunuz
alisveriste hadi artikk diyor :KK45::KK45::KK45::KK48:
oysa kadin oylemi aksama kadar gez dur yaninizda sıkıliyrm demez " hadi sunun mavisinide deneyelim " der :KK47::KK47::KK47:
İnanır mısınız bu konularda ben de erkek gibiyim. Kıyafet mağazası gezmekten nefret ederim çünkü üstüme giydiğimi yakıştırmam kilomdan dolayı, kızlar gibi giyip giyip deneyemem. Annem denerken onu darlarım hatta hadi artık diye.

Sanirim hayatinda biri yok ve iyice icine kapanmissin .
Yok, yıllar önce olanı da internetten bulmuştum, buluştuk ama ona hiçbir şey hissetmediğimi anladım arkadaşlıktan başka. O da arkadaş kalamayacağımızı beni sevdiğini ve başka türlü hayatında kabul etmenin ona acı verdiğini söylediği için konuşmuyorum. Ondan başka hiç kimse olmadı hayatımda, birinden hoşlanmak nedir inanın hatırlamıyorum.

Back
X