COK YAKiSACAK.../satılmıştır.

Aynen öyle canim. Kaybeden ben degilim.o uc kuruş la ben zengin olmam.ama o cok sey kaybeder.butun ihtimalleri bende düşündüm canim.numarasi var.siteyede giris yapiyor.tum mesajlarimi da okuyor fakat tek kelime cvp vermiyor. amacim diger arkadaslarin dikkatli olmasi..

Daha neler duyacağız:(Geçmiş olsun canım boşver :50:

. 40_42 beden uzeri leopar sifon tarzında mini siyah elbise Bu Ayakkabılarla kombine yapılabilir.gizli platformlu 37 numara gerçek deri siyah suet ayakkabı koyu kahverengi 40_42 beden spor model kemerli elbise. cep kenarları deri detayli. bire bir ayni renklerde 37 numara gerçek deri bu ayakkabı ile kombinlenebilir krem rengi çok sik çanta. yakali 40 beden gri siyah elbise. şaks mavi tunik elbise 40 beden 40 beden. HER PARCA 15 TL...

Canım elinde kalanları görebilirmiyim yeni farkettim çok güzeller özellikle eşofmanlarla ilgileniyorum

Pardon canım şimdi gördüm 7 tl :) einde kalan pijama ve eşofman takımlarını görebilirmiyim canım

Canim bir kısmı duruyor.fakat zamanim olmadigi icin secip hazırlayamiyorum.sen begendiklerini listele ve ozelime gonder .olanlari gonderiririm.topluda bir fiyat veriririm.

Back