COK YAKiSACAK.../satılmıştır.

Saks mavi elbise bol cepli elbise ve son elbiseye talibim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecen hafta cuma günü alışverişi yaptik.cumartesi sabah erkenden gönderdim kargonuzu. Defalarca MSj yazdim size.lütfen artik mesajlarima bir cevap bekliyorum.ne siz kargoyu teslim aldiniz.nede ben parami alabildim.

Giyerler umarim.elbiselerimin tamamini satin alip ödemeyen ve kayiplara karisan belki1gün nickli kullanici...eminim gule gule giyecek :(((

:20: Giyemez sen hiç merak etme haram malı kimse rahat rahat giyemez üç kuruş için kul hakkı yemeye nasıl cesaret eder insan ?
acaba başka bi sorunmu oldu dicem çünkü hepimiz insanız başımıza ne geleceği bilinmez numarası yokmuydu canım aradınmı detaydan haberim yok ama belki başına bişey gelmiştir diye hüsnüzan etmek istiyorum, ama dediğin gibiysede kaybeden sen değilsin rahat ol :31:

:20: Giyemez sen hiç merak etme haram malı kimse rahat rahat giyemez üç kuihtimalleçin kul hakkı yemeye nasıl cesaret eder insan ?
acaba başka bi sorunmu oldu dicem çünkü hepimiz insanız başımıza ne geleceği bilinmez numarası yokmuydu canım aradınmı detaydan haberim yok ama belki başına bişey gelmiştir diye hüsnüzan etmek istiyorum, ama dediğin gibiysede kaybeden sen değilsin rahat ol :31:

Aynen öyle canim. Kaybeden ben degilim.o uc kuruş la ben zengin olmam.ama o cok sey kaybeder.butun ihtimalleri bende düşündüm canim.numarasi var.siteyede giris yapiyor.tum mesajlarimi da okuyor fakat tek kelime cvp vermiyor. amacim diger arkadaslarin dikkatli olmasi..

Back