• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Çok Yakında İsteme ve Söz(YARDIM!)

Ladybug59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
3
0
36
Tekirdağ
Arkadaşlar çok yakında isteme ve sözüm olucak,Bayanlar tanıştılar,ben bütün ailesiyle de tanıştım.Annemin umreden gelmesini bekliyorlar :) Annem yarın geliyor ve ailecek gelicekler, babalarda tanışcak bahaneyle.Şurda 10 gün kaldı yok yok 1 hafta ben daha ne giycem,ne yapcam ne etcem bilmiyorum :( nolur bana yardım edin ayrıntıları öğrenmek istiyorum...Nasıl davranmalıyım,elbise modelleri?,yüzük vs bütün herşeyi bilmek istiyorum..Şimdiden teşekkür ediyorum :)

Canım benimde durumum aynı tanışmalar oldu ama isteme falan daha olacak.Bence heyecanlanma ama biran önce kıyafet seçmeye başla birde alyanslar tabiki.1haftada yapabilirsin.Nasıl davranacağın konusunu bilmiyorum ama sanırım onuda halledebilirsin rahat ol.Benimde tarih belli olsada keşke derdim bunlar olsa diyorum :(

İlerleyen zamanlarda nefret edeceğin insanlar için bu kadar süslenmeye, onları bu kadar düşünmeye değmez. Bence günlük kıyafetlerle çık karşılarına.

kızlar bu işler nasıl olur detaylı aktarabılırmısınız:)
yaza dusunuyoruzda innş.
ilk once aıleler tanısıyormu? vs
çok karışık ve heyecanlı :52::16:

İlerleyen zamanlarda nefret edeceğin insanlar için bu kadar süslenmeye, onları bu kadar düşünmeye değmez. Bence günlük kıyafetlerle çık karşılarına.

:) çokta haksız sayılmazsın ama onlar için değil, kendi için süslensin. diğer taraftan belki de süsleneceği insanlardan nefret etme durumunda kalmaz.

Arkadaşlar çok yakında isteme ve sözüm olucak,Bayanlar tanıştılar,ben bütün ailesiyle de tanıştım.Annemin umreden gelmesini bekliyorlar :) Annem yarın geliyor ve ailecek gelicekler, babalarda tanışcak bahaneyle.Şurda 10 gün kaldı yok yok 1 hafta ben daha ne giycem,ne yapcam ne etcem bilmiyorum :( nolur bana yardım edin ayrıntıları öğrenmek istiyorum...Nasıl davranmalıyım,elbise modelleri?,yüzük vs bütün herşeyi bilmek istiyorum..Şimdiden teşekkür ediyorum :)

Siyah şık bir elbise giymelisin bence. İsteme de olacaksa siyah asil durur. Diğer konularda yardımcı olamayacağım canım. Daha istenilmedim :)

Hepinize tek tek teşekkür ederim :)) Dün babalar tanışsın diye bize geldiler :)
Herşey konuşuldu,ayın 16sında ısteme 17sınde söz+nişan birlikte olucak önümde 10 gün var napcam ben :(

tatlım öncelikle madem 1 hafta kalmış alyansları alın derim... kıyafet konusunda çok abartıya kaçmadan şık bir elbise giymeni öneririm... bu siyahta olabilir mavide olabilir yeşil de olabilir istediğin renkte olur tek dikkat edeceğin şey abartıya kaçmamış olması... tabii makyaj saçlar falanda hem doğal hemde göz kamaştırıcı olmalı... biraz karışık geliyor olabilir ama saç ve makyajı zaten kuaföre gidersen onlar çok güzel bir şekilde yaparlar... onlar geldiklerinde kendinden emin dur... hiç somurtma ne olursa olsun hep gül hep mutlu ol... onun dışındakiler kendiliğinden gelişecek zaten... hiç stres yapma... herşeyin çok güzel olacağından eminim... umarım ömür boyu mutlu olursunuz...

not: ben nişanlımın kahvesine baya bi tuz koymuştum istersen sen de yapabilirsin öyle bir ortamda paşa paşa içmek zorunda kalıyorlar:1::1::1:

Back
X