Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok yakın zamanda meme ameliyatı olucam lütfen cc ve fiyatlarını yazarmisiniz.
Çok az kaldi aslında hem göğüs hem bürün aynı anda olucam ama tek tek fiyatta alsam olur ikisini bir yaptıran varsa oda yazabilir ve kaç cc takıldı boy ve kilonuzà gore
Kizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim
Kizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim