Çok yakın zamanda meme ameliyatı olucam lütfen cc ve fiyatlarını yazarmisiniz.

Sinsi_poncik

ve benim devrim başladı.....
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
295
236
Çok az kaldi aslında hem göğüs hem bürün aynı anda olucam ama tek tek fiyatta alsam olur ikisini bir yaptıran varsa oda yazabilir ve kaç cc takıldı boy ve kilonuzà gore

1. Kizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim

1. Kizlar burun+göğüs estetigi olmak aynı ands mantıklı mı ayrıca meme buyutme de naci celik,barış cakir,Ayşegül sivri,fatih Dağdelen,güncel Öztürk bu doktorları duydum valla artık kafayı yiyecek duruma geldim ben bütçemi 15 bin olarak ayarlıyorum sizce ikisine yetermiş ortalama olarak hani fiyatları biliyor musunuz diye soruyorum. Yaşım 20 .İstanbul dayım. Yardımcı olursanız sevinirim
Daha düşüge bile yapıyorlar ama ben genel bir fiyat almak istedim. Vallahi süreci kısa zamanda atlatmak adına bence en iyisi ikisini birden olmak

fatih dağdelennnn en besttt en iyi doktordurrr

X