• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok uzun emiyooor:((( bayilmak uzereyim:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ratu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ratu

cennet kokulum...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
8
0
86
- Yurtdışı
arkadaslar benm bebegim 4 aylik , bir emmeye basladimi saatlarce neredeyse emiyor... 1 gogsumu 45 dk emdigi oluyor:((( sutum de iyi,anlamadim neden????... gece uyanip emecek diye aklim gidiyor:(( bayilacak gibi oluyorum :( napacagim??? zorla biraktirmak istiyorum birakmiyor agliyor...:sm_confused:

dil bağı kısa olmasın o yüzden çok emiyordur belki de büyüme atağındadır

al bendende o kadar.benim bebeğimde çok emiyor üstelik göğüs uçlarım yara ve pişik çok kötüyüm...

büyüme atağı olabilir bi ara oğlumda 4 aylıkken falan 25 dakika kadar emiyodu normalde 10 dakika emer sonra bıraktı şimdi yine eski düzene döndük yalancı meme olarakta kullanıyo olabilir

arkadaşlar benim kızımda çok uzun emerdi saatlerce Allah affetsin çok sıkılırdın ve gögüslerimdeki yaralar kızım büyüdügü halde geçmemişti bende canımın acısından 10-15gün merhem kulaandım ve hiç emzirmedim yara savsında öyle veriyim diyordum şimdide bebegim ögürüyor gögsümü hiç almıyor şimdide ben vicdan azabı duyuyorum bebeyimi ben bıraktırdım diye olsun emsin birazcık sıkılalım birzcıkta can acısına katlanalım annelik bu demek degilmidir sonra benim gibi üzülürsünüzz

benim bebeğim 6 aylık ve hep uzun emiyor keyif yapıyor diyorum artık.babasıda öyleymiş..
bel ağrın için emzirme yastığı almanı tavsiye ederim, sırtına da bir yastık madem uzun emiyor bari konforlu hale getirip yorulma bence guclubacismile

canım senin bebeğin seni yalancı emzik niyetine kullanıyor :) tamamen fkeyfi... benimde öleydi, benim bebiş yalancı emziği aldı.. böle bebekler ağız tatmini istermiş..sen yalancı memeyi vermeyi dene sürekli.. çeşit çeşit al... yoksa uykuya geçmesi, dalması falan çok zor oluyo...

canım senin bebeğin seni yalancı emzik niyetine kullanıyor :) tamamen fkeyfi... benimde öleydi, benim bebiş yalancı emziği aldı.. böle bebekler ağız tatmini istermiş..sen yalancı memeyi vermeyi dene sürekli.. çeşit çeşit al... yoksa uykuya geçmesi, dalması falan çok zor oluyo...[/QU

deniycem bakalim ise yarar insAllah ...

benım kızımda 5,5 aylık felaket istiyoki göğsüm hep açıkta olsun o donsun etrafa baksın canı isteyince emsin
geceleri ağlıyo emzikte canı isterse güzel emıyo ama yinede cok değil
zaten daha yeni alıstı onada

niye böyle yaptın:(((((((( emsın sana yukmu oluyo anlamadım,benımkıde öyle emıyodu halada öle emıyo...anne sutunden daha faydalı bırsey yok

arkadaşlar benimde bebeğim saatlerce emiyor.45 felan uzayabiliyor bazrn bazende daha fazla.
emzik bizim bebeğimizde almadı.neler demedik,naptıysakta olmadı.
heralde eemzik kullanmadığı için.yada keyif yapıyor diye düşünüyoruz.
memem yara felan olmadı ama tabiki uzun süre eminde biraz acıyo.
4 aydır bu böyle.annem yeter artık kendini heder ediyosun yazık sana diyo.ama ben ek birşey vermek istemiyorum.olsun o anne sütünü alsında napalım diyorum.
bel felan kalmıyo zaten bende,ağrıdan ölüyom.ama saatlerce emzirmeye alıştım.
napalım artık canı sağolsun diyom.allah annelere sabır versin.annelerin hakkı ödenmez bence.

kızlar benim sütüm çok değildi oğlum doymak için uzun zun emerdi. ama arkadaşımın çok sütü var. yanımda bebeğin ağzından memeyi bir çekti süt çocuğun yüzüne fışkırdı. çocuk doyduğu için 15 dakika emme işini bitiriyor. benim ip gibi geliyordu ne yapsın bebekte dakikalarca memede kalıyordu.

herkese slm benim kızım da 3 aylık oldu akşam 6 dan 10 kadar neredeyse sürekli emiyr erken doğdu 7 aylık şu an 1 aylık olması gerekiyordu doymuyo mu diye düşünüyrm ama bu kadar sürede doyar keyfi mi bilmiyrm ama sırtım kolum gögsüm agrıdan kopuyr. üüstelik gögsümde yara olmuştu şimdi ii dayanıyrm annelik :) bu arada gögüs yaralarına bepanten deneyin ii geliyr garmastan kullandım ama bepanten daha etkili oldu

ne güzel keşke benimki de böyle emse benim sütüm iyice azaldı ne yapacağımı bilmiyorum keşke benim ki çoğalsa da benim kızım isterse bütün gün emsin yeter ki sütüm gelsin

UOTE=cigmex;12562474]arkadaşlar benimde bebeğim saatlerce emiyor.45 felan uzayabiliyor bazrn bazende daha fazla.
emzik bizim bebeğimizde almadı.neler demedik,naptıysakta olmadı.
heralde eemzik kullanmadığı için.yada keyif yapıyor diye düşünüyoruz.
memem yara felan olmadı ama tabiki uzun süre eminde biraz acıyo.
4 aydır bu böyle.annem yeter artık kendini heder ediyosun yazık sana diyo.ama ben ek birşey vermek istemiyorum.olsun o anne sütünü alsında napalım diyorum.
bel felan kalmıyo zaten bende,ağrıdan ölüyom.ama saatlerce emzirmeye alıştım.
napalım artık canı sağolsun diyom.allah annelere sabır versin.annelerin hakkı ödenmez bence.[/QUOTE]

geçen gün öğlen 1 den akşam 10 a kadar doyuramadım ben kızımı. akşam dayanamadım ve mama verdim kızıma 6 yada 7 çay kaşığı yedi uyudu alışmasından korkuyrm uzun emen bebekleri olanlara sabır diliyrm :)

Back