Çocuk Hastalıkları Çok üzgünüm😟😟😟😟

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

betuaysss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2021
22
9
1
30
Kızlar merhabaa 20 haftalık gebeyimm.. bu gün aurıntılı ultrasona girdim ve bebeğimin sol böbreğinin olmadığını sağ böbreğininde olması gerekenden daha büyük olduğunu söylediler o kadar üzüldümm ki snki içimde bi ateş var benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı aranızda yardımcı olabilir misiniz ((

Ailenizde var mi böyle bir şey

Doğuştan tek böbrekli bir arkadaşım vardı gayet sağlıklıydı. Doktorlara danışın, sakıncaları olur mu, yapabileceğiniz bir şey var mı, nelere dikkat etmeniz gerekir...

Bobrek genişlemesi genellikle kendiliğinden düzeliyor diye biliyorum. Tek böbrek de yaşamasına engel değil canım inşallah iyi olacak.

Tek bobrekli gayet saglikli yasayabilir uzulmeyin nolur sadece daha cok kollayip korumasi gerek

Dedem ve teyzem tek böbrekli ve gayet sağlıklılar:) Sağlıkla gelsin yavrunuz inşallah:)

Arkadaşım var tek böbrekli masallah hic bir sıkıntısı yok endiselenmeyin, dua edin. Hamileyken duanız kabul olur insallah Bir de, ayrıntılı da sorun cikip da sapasağlam dogan bebekler var duyduğum,akrabalar

Tek bobrekli gayet saglikli yasayabilir uzulmeyin nolur sadece daha cok kollayip korumasi gerek
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…