dusunmeden konusmus ıste uzme kendını ,Az önce kandilleşmek için eşimin arkadaşının eşiyle görüştüm 3.e hamileymiş bende eşimle konuşurken hamile olduğunu söyledim bizde 1 yılı aşkın süredir çocuk düşünüyoruz ama malesef pko yüzünden hala hamile kalamadım eşimde bana bak milleti görüyomusun ceket atsan hamile kalıo sende iş yok dedi ondan bu cümleyi duyduğuma öyle şaşırdım ki sanki ben istemiorumda olmuyor gibi çok kırıldım çok
Az önce kandilleşmek için eşimin arkadaşının eşiyle görüştüm 3.e hamileymiş bende eşimle konuşurken hamile olduğunu söyledim bizde 1 yılı aşkın süredir çocuk düşünüyoruz ama malesef pko yüzünden hala hamile kalamadım eşimde bana bak milleti görüyomusun ceket atsan hamile kalıo sende iş yok dedi ondan bu cümleyi duyduğuma öyle şaşırdım ki sanki ben istemiorumda olmuyor gibi çok kırıldım çok
Onda bir problem yok spermiyogram yaptırdı normale göre yüksek bile çıktı değerlerie yuh yani! bizde 7 aydır deniyoruz, bende sorun yok, henüz sorun eşimdemi bilmiyoruz bile, belki tek engel pko değildir, belki eşindede sperm eksikliği vardır bellimi olur? ay sinirlerim zıpladı!!!!
Normalde hep ben isterim o der herşeyin bi zamanı var Allah ol desin yeter die böle bişi nasıl diebildi anlamadım çok mutsuzumKırılmakta haklısınız. Çok ayıp etmiş eşiniz şu mübarek günde. Böyle kalp kırmaya ne gerek var.
Dra gidiyorum tedavi oluyorum şuandaSaka gibi... Bence siz bi doktora gidin esinizde bi kendini kontrol ettirsin
Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlerin yardımcısı olsun inşdusunmeden konusmus ıste uzme kendını ,
mubarek gunun hatrına Allah tum ısteyenlere evlat nasıp etsın
bende pkoluyum bu arada cok korkuyorum olmamasından
Dra gidiyorum tedavi oluyorum şuanda
ne olursa olsun, böyle bişey nasıl der. hiç olmasa ne yapacak? kadar kısmet diye bişeydem haberi yokmu kocanızın?Onda bir problem yok spermiyogram yaptırdı normale göre yüksek bile çıktı değerleri
Durup durmadık yere dedi tartışmamız falan olmadı hiç normal bi konuşma esnasında söyledidurduk yere mi dedigi bi terbiyesizligi? tartistiniz mi önceden?
eşinizi hangi ormandan kestiniz?Az önce kandilleşmek için eşimin arkadaşının eşiyle görüştüm 3.e hamileymiş bende eşimle konuşurken hamile olduğunu söyledim bizde 1 yılı aşkın süredir çocuk düşünüyoruz ama malesef pko yüzünden hala hamile kalamadım eşimde bana bak milleti görüyomusun ceket atsan hamile kalıo sende iş yok dedi ondan bu cümleyi duyduğuma öyle şaşırdım ki sanki ben istemiorumda olmuyor gibi çok kırıldım çok
Amin inşallah Rabbim kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınamasın inşallahŞimdi bende doğum yapan 2 arkadaşımı aradım..
rabbim mübarek kandilin Hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah. .
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle yarabbi. .
Eşine kırıldığını belli et..
Şakanında bi dozu olmalı ama insanların çaresizliğiyle dalga geçmek doğru mu ?Ya siz erkeklerin dediğine bakmayın sorsanız şaka yapmıştım der kendince takilmistir size hepsinin içinde okuzluk var biraz