Çok üzgünüm

Aslında Böylelerine başka bisey denir ama ağzımı bozmayacağım su mübarek günde. Pes bu nasıl bir odunluktur, nasıl bir kabalıktır, cok afedersin nasıl bir öküz arabasılıktır anlamadım :KK12: üzülme canım bosver, Allah hayırlısından tüm isteyenlere nasip etsin

Az önce kandilleşmek için eşimin arkadaşının eşiyle görüştüm 3.e hamileymiş bende eşimle konuşurken hamile olduğunu söyledim bizde 1 yılı aşkın süredir çocuk düşünüyoruz ama malesef pko yüzünden hala hamile kalamadım eşimde bana bak milleti görüyomusun ceket atsan hamile kalıo sende iş yok dedi ondan bu cümleyi duyduğuma öyle şaşırdım ki sanki ben istemiorumda olmuyor gibi çok kırıldım çok :KK43:

Ayni durumdan muzdarip arkadasim vardi cok kere aşılama yaptirdi ,en son tup bebek deneyeceklerdi. Kendiliginden hamile kaldi...
Demem o ki stress yapma, ALLAH ne zaman dilerse o zaman insallah hayirlisi...

Eşiniz yüreğinizi yakıp geçmiş resmen dağlamış içinizi.
Kendisinde sorun olsa acaba sen bu davranışı ona yapar mıydın?
Evlat isteme -bekleme süreci ,psikolojisi çok farklı sizin daha pozitif olmanız gerekirken sizi daha da karanlığa sürüklemiş eşiniz.
Herşey imtihan belki de senin bu tavrın yüzünden Allah görüyor da evlat vermiyor diyebilirsiniz eşinize.

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı ise nasip eylesin .Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

pko lu olup hamile olanlar çok eşin sorunu kendinde arasın.. Sende kocana pkoluyum falan filan diye söylersen olacağı o. Eşin tam bi görgüsüz biraz da kendisine baksın.

Az önce kandilleşmek için eşimin arkadaşının eşiyle görüştüm 3.e hamileymiş bende eşimle konuşurken hamile olduğunu söyledim bizde 1 yılı aşkın süredir çocuk düşünüyoruz ama malesef pko yüzünden hala hamile kalamadım eşimde bana bak milleti görüyomusun ceket atsan hamile kalıo sende iş yok dedi ondan bu cümleyi duyduğuma öyle şaşırdım ki sanki ben istemiorumda olmuyor gibi çok kırıldım çok :KK43:
Katıksız öküz!! Belki senin genlerinin gelecek nesillere taşınmamasında bir hayr vardır deseydin.

O nasıl terbiyesiz bir yorum, nasıl cahilce bir tavr. Sinir oldum mübarek gün.

inşaallah Allah onu utandıracak hayırlı bir evlat nasip etsin size ne diyeyim, gene de kinlendirmeyin kendinizi üzüntüden ağzından da fırlamış olailbir

Bence su an cocugunuz olmamasında bir hayır vardır. İnsalar en iyi kötü zamanlarında tanıyor eşlerini. Rahatken sorun yokken herkes iyidir.

X