Çok Üzgünüm

Her mesleğin bir günü var öyle bakarsak, hangimizinki kutlanıyor ki? Kim mühendisler gününü doktorlar gününü mimarlar gününü vs. kutluyor? Bir çok insanın bu günlerden haberi bile yok. Ben de ağlayacağım bundan sonra günümü kutlamadılar diye.
Neyse öğretmenler gününüz kutlu olsun, bize de bozulursunuz falan.

Ne kadar kırılgansınız
aynen katılıyorum

Bu mu dert ettiğin arkadaşım.
Erkeklere karşı bu kadar beklentide olursan işte hep böyle ağlarsın.
Onlar bizim gibi ince fikirli değiller.
1 buçuk yıllık bir ilişkim var kaç bin kere sürpriz yaptım ona, bir kere bile sürpriz yapmak aklından geçmedi adamın.
Ben romantik değilim diyo, oyle kabul ettim.
Bu bir ayrılık sebebi, bu adamla ömür geçer mi diycek kadar abartmayın bence.

evet ağlama konusunda haklısınız , regl olamıyorum kaç gündür , ve biriktirdiğim bazı şeyler de vardı yoksa tabiki de bazı arkadaşların bahsettiği gibi ota b...a ağlamıyorum , eğitimciyim sonuçta ,, ama canım sıkıldı işte, böyle karakterle bi adamla yapabilir miyim diye...

Siz ağlamışsınız ama ben çok güldüm, kusura bakmayın. Regl falan mı olacaksınız? Normal bir tepki değil çünkü. Buraya bir hemşire eşim hemşireler günümü kutlamadı diye konu açsaydı ne düşünürdünüz. Sizin durumunuzun da bundan farkı yok. Her mesleğin özel bir günü var ve bu günlere fazla anlam yüklememek lazım bence.

Adamlara da yazık, yılbaşı doğum günü, sevgililer günü, tanışma yıldönümü, nişan yıldönümü, evlenme yıldönümü, öğretmenler günü, ıvır günü, zıvır günü boş bir ay geçmez böyle gidersek.

Siz bunlara üzülmekten çok gelecekte düşeceğiniz duruma üzülün. Şimdi benim dürtmelerimle kendini değiştiriyor dediğiniz adam yarın öbür gün evlenirseniz fabrika ayarlarına geri dönecek. Umarım bunun farkındasınızdır.

Ağladıysan dolmuşsun bence . Hemşireler günü mühendisler günü v.s demişler de bir öğretmen olarak seni anlayabiliyorum. Şu an çalışmayan bir öğretmen olarak bile eşim unutacak die hafiften buruldu içim açıkçası. Neyse ki öğlen çiçek yolladı eve. Böyle şeylere önem veririm ben de hele ki ilişkinin başıysa

Siz ince bir davranis beklemissiniz, kadiniz hepimiz bekleriz.
Karsinizdski beyefendi de dusunse cok guzel olurdu.
Ama sizi yemege goturmus ve bu duruma uzuldugunuzu soylediginizde de oda uzulmus.
Bence cok uzatmaya gerek yok.
Baska konulardaki bu tarz tutumlarindan mutsuzsaniz acik acik konusabilirsiniz.
Bende ogretmenim, meslektasim ogretmenler gununuz kutlu olsun..

Konuya yorum yapacaktim
Siz butun dusuncelerimi yazmissiniz.
Aynen katiliyorum.

iki aydan beri hep benim dürtmelerimle hatalarını anlıyor ,düzeltmeye çalışıyor ve ben sürekli uyarıyor konumundayım.
Ben bu kısma takıldım açıkcası. O sizin öğrenciniz değil sevgiliniz. Deseniz ki, sorunlarımızı karşılıklı oturup konuşuyoruz amenna dicem de böyle uyardım düzeltti boyutu tehlikeli geldi bana.

Son düzenleme:
Fabrika ayari

Aaaa canım buna ağlanır mı?? Ne olmuş ki sanki..Yani ağlayacağın kadar kırılacağın kadar buyutulecek bişey değil..Ne guzel yemeğe gitmişsiniz işte kutlamışta daha ne..Bence abartmışsınız yanlış anlama da beni..

ben bugunu unutmasindan ziyade, daha iki ayda surekli hatalar yapmasina ve senin duzeltmeye cabalamana takildim..

Bu 2 ay boyunca yaptı dediğiniz hataları merak ettim. Çok özel değilse birkaç örnek verebilir misiniz?

Ogretmenler gununuzun kutlanmasi icin ogrenciniz olmasina gerek yok. Siz ogretmensiniz ve hayatiniz bu meslekle geciyor gececek. Elbettw ki kutlamasi gerekirdi size deger verdigini soyleyen kisinin.
Unutmus olmasini da hiç anlamam. Bugun facebookta ve tv kanallarinda heryerde öğretmenler gunune dair paylasimlar vardi.
Eski hatalari da sizi duygusal olarak karsiliksiz ya da beklediginiz sekilde davranmayarak olduysa ve hep oluyorsa sanirim böyle yürümez.

Ama kızlar şu zamanda en heycanlı samanda yani olması gereken incelik yoksa buuu evlenince keresteye dönüşür, bu kızda ağlaya ağyaya yeşertir...
Neyse yesillk de iyidir...

abartmayın ya olgun davranın biraz neden benim öğretmenler günümü kutlamadı diye ağlanır mı çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…