• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Üzgünüm

zerenteacher

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
1.372
4.739
333
İzmir
Selam kızlar, daha önceki konumda bahsetmiştim görüştüğüm kişiden , yavaş yavaş ısınmaya başlıyorum ama mantık daha ağır basıyo demiştim..

Gelelim üzüldüğüm şeye,, bu çocuk iki aydan beri hep benim dürtmelerimle hatalarını anlıyor ,düzeltmeye çalışıyor ve ben sürekli uyarıyor konumundayım..İki ay süresince gercekten beni üzecek şeyler yaptı ama özür dileyip yalvarıp affettirdi..
10 gün önceden öğretmenler günü hangi güne falan geliyo diye sorup duruyordu, benim tel bozuk sana yeni tel alalım falan ...
Bugün bütün gün okulda bir çiçek bekledim ,, akşama doğru aradı yemek yiyelim mi akşam dedi,, ahaa dedim süpriz yapacak!
Yemege gittik naptın bugün falan dedi, napim dedim veliler geldi süpriz oldu dedim...Öğretmenler günün kutlu olsun unutmusum ben yaa dedi, neyse en azından kutladım dedi,, hiç bişey demedim yemek bitti kalkalım dedim , nereye geçelim dedi..eve gitmek istiyorum dedim,,
öğretmenler gününü geç kutladıgım için mi dedi,, geç miii hiç kutlamadın ki dedim, ağlamaya başladım daha öncekiler neyse de bu seferki çok kırıcı oldu dedim, bütün gün senden ufak bişey bekledimm ben dedim.
Allah benim cezamı versin nolur affet ağlama yalvarıyorum falan dedi, bende indim arabadan eve geldim..
Ama nası üzgünüm anlatamam , böyle bi adaamı affetsem bile bunla hayat geçer mi...

Önceden telefon sözü vermese iyiymiş ama neticede öğretmenler gününü kutlamak zorunda değil bence.Adam sizin ogrenciniz değil ki sevgiliniz...

Erkekler biz kadınlar kadar ince fikirli değil
olsa bile evlenince evrim geçiriyorlar
çok fazla beklenti içinde olma
evlendiğinde hayal kırıklığına uğrarsın

Abartmissiniz bence, dogumgununuz degil ki, bilemedim, ben olsam bu kadar beklenti icinde olmazdim.

Ogretmenler gununu kutlamasini neden bu kadar buyuk bir sevkle beklediginizi de cozemedim :) Aglamaniz da cok garip olmus, ben adamin yerinde olsam ne garip bir kadin diye dusunurdum, zira su anda oyle dusunuyorum.

Bir de surekli adamin hatalarini duzeltiyorum demissiniz, neden , cocuk mu bu adam sizden bir seyler ogrensin, kendi kisiligi yok mu? Boyle bir seyi kabul etmesi bana kisiligi hakkinda iyi ipuclari vermedi acikcasi.

Garip bir iliski diye dusundum okurken, o. gunu kutlanmadi diye ziril ziril aglayan bir kadin, onun yaninda pismanliktan ne yapacagini bilemeyen bir adam getirdim gozumun onune.....ya da getiremiyorum?!

İlginç bir adammış. Siz öğretmen olduğunuza göre o da küçük değildir.
Böyle özel günleri atlaması tecrübesizlik değildir.
Adam ya umursamaz ya da cidden Önem vermiyor size.

Aglaman abartı olmus ama ;
Hanı ozel gunlerde suprızler,hedıyelerr,jestler aramam hatta ozel bır kutlama yapmayız hiç ama kutlamayı unutması ya da önemsememesi ki anlattıgına gore onemsememıs gıbı gorunuyor kotu bır durum.
Hepi topu 2 gün var dogum gunu ve bızler ıcın ogretmenler günü.(Sevgililer günü saçmalığını saymıyorum) Kutlamalıydı.

Valla ben sevgililer günü öğretmenler günü gibi tamamen maddi amaçlarla cikarilmis günleri önemsemedigimden adaminda unutmasi çok kotu gelmedi bana acikcasi..

Bir de affiniza siginarak bu kadar küçük şeyde agliyor olmaniz bana su sözü cagristirdi;

Rihannanin dovuldugu
Adriana lima nin aldatildigi dünyada
Seni harcarlar Hatceee....

Sonuç olarak bu kadar hassas olmayin

günler öncesinden sürekli öğretmenler gününü sorup durdugu için bende bir beklenti oluştu, sanırım o yüzden biraz duygusal davrandım , yoksa tabiki de gün içinde bir mesaj atsa o bile yeterliydi

10 gün önceden öğretmenler günü hangi güne falan geliyo diye sorup duruyordu, benim tel bozuk sana yeni tel alalım falan ...
Bugün bütün gün okulda bir çiçek bekledim ,, akşama doğru aradı yemek yiyelim mi akşam dedi,, ahaa dedim süpriz yapacak!
Yemege gittik naptın bugün falan dedi, napim dedim veliler geldi süpriz oldu dedim...Öğretmenler günün kutlu olsun unutmusum ben yaa dedi, neyse en azından kutladım dedi,, hiç bişey demedim yemek bitti kalkalım dedim , nereye geçelim dedi..eve gitmek istiyorum dedim,,
öğretmenler gününü geç kutladıgım için mi dedi,, geç miii hiç kutlamadın ki dedim, ağlamaya başladım daha öncekiler neyse de bu seferki çok kırıcı oldu dedim, bütün gün senden ufak bişey bekledimm ben dedim. .

Abarttığınızı düşünmüyorum.

Salt öğretmenler gününüzü kutlamadığı için değil, birikim olduğundan ağlamışsınız.

Adamın 10 gün önce hangi güne denk geliyor dediği bir özel zamanı kutlamasını beklemeniz gayet doğal.

Takvime bakmak varken size sorması abes, o ayrı.

Herkesin hassasiyetleri farklıdır.

Kimi annesinin bile doğum gününün hatırlanmasını bekler sevgilisi tarafından...

Kimi ortak hatırası olan şarkı için "bu hangi şarkıydı" dense bozulur...

Tekrar tekrar duyarsızlığını ispatlamış bir adamın umutlandırıp yine hüsrana uğratması ağlatabilir insanı.

Bu meseleye "ben olsam takılmazdım" diye bakılmamalı.

Siz bu şartlarda takılırsınız ve haklısınız.

Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

Selam kızlar, daha önceki konumda bahsetmiştim görüştüğüm kişiden , yavaş yavaş ısınmaya başlıyorum ama mantık daha ağır basıyo demiştim..

Gelelim üzüldüğüm şeye,, bu çocuk iki aydan beri hep benim dürtmelerimle hatalarını anlıyor ,düzeltmeye çalışıyor ve ben sürekli uyarıyor konumundayım..İki ay süresince gercekten beni üzecek şeyler yaptı ama özür dileyip yalvarıp affettirdi..
öğretmenler gününü geç kutladıgım için mi dedi,, geç miii hiç kutlamadın ki dedim, ağlamaya başladım daha öncekiler neyse de bu seferki çok kırıcı oldu dedim, bütün gün senden ufak bişey bekledimm ben dedim.
Allah benim cezamı versin nolur affet ağlama yalvarıyorum falan dedi, bende indim arabadan eve geldim..
Ama nası üzgünüm anlatamam , böyle bi adaamı affetsem bile bunla hayat geçer mi...
gununu kutlamasuni gectim de her uyarinda yalvarmasi falan. bilmem yaa itici bence hem de cok..

Neden bu kadar abartıyorsunuz akşam üzeri alına gelmiş yoğun olabilir unutmuş olabilir ama yemeğe götürmüş zaten öğretmenler günü için götürmüş hatta oradan da nereye geçelim demiş siz ağlamaya başlamışsınız yani çocuk hiç görüşmese aramasa neyse ama öyle olmamış ki hatasını telafi etmiş. Şimdi sen yemekte deyince mi aklına geldi tüh unuttum diye yoksa akşam üzeri aradığında kutladı mı ve o amaçla mı çıkardı yemeğe bilemedim ama bence yemeğe götürmesi hatırladığına işarettir yani arayıp çağırması akşam yemek yiyelim demesi. Hayatında hep öğretmenler yoktu ya sevgili olarak ilk öğretmenler gününüzde olabilir insanın hayatında öğretmen bir arkadaşı olmayınca hatırlamayabiliyor yani. Benim eşimde öğretmen onunla çıkana kadar çok da önemsemezdim öğretmenler gününü. Eski bir ilkokul hocam var onu arardım ona da ulaşamaz olunca onu da arayamadım eşimle çıkarken de ilk öğretmenler gününü unutmuştum yoğun çalışıyordum akşam kutlamıştım.

Cnm aglanacak bise degil, duygusal gunundesin galiba. Ama caninin sikilmasi normal. Ozellikle iliskinin baslarinda jer ozel gunu her vesileyi degerlendirip seni mutlu etmeye calismasi gerekir. Biraz umursamaz dvranmis. Ama bu tarz seyler icin aglaman karsindakine. Degisik gelebilir.

Back