Çok üzgünüm

mors

cantanem
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
4.033
12
116
Diğer
suan o kadar mutsuzum ki..evimize hirsiz nasil oldu da girdi bilmiyorum.ben esimin bana aldigi yuzuge sahip cikamadim..aglamaktan bittim..o da benimle uzuldu..olan oldu artik.sadece yazmak istedim..siz dikkat edin ben yapamadim..uzun bir zaman yokum belki net bulursam girebilirim..

çok geçmiş olsun.. polise haber verdniz mi parmak izi falan arandı mı?
olan olmuşş artık.. üzülmeyin.. elinizde olan birşey değil ki evimizde bile güvende değiliz işte....

geçmiş olsun arkadaşım .üzülme canınıza bişey olmamış onu düşün ..yüzük konusuna gelince kaybetmemişşinki napacan elinden bişey gelmez ..geçmiş olsun ..

Geçmişolsun olumlu yönünden bakmayı deneyin giden yüzük olsun cana gelecegine mala gelsin size yada eşinizede zarar vere bilirlerdi dimi allah korumuş

çok geçmiş olsun tabikide üzülünür fakat size bişey olmadı ya buna şükretmelisiniz ..

Geçmiş olsun canım.Cana geleceğine mala gelsin derler çok doğru.
Bundan sonra daha tedbirli olursunuz .Gereken ne varsa yapın. Bin nasihattense bir musibet iyidir.Hamd edin siz evde değilken gelmiş.
:teselli:

canım geçmiş olsun öncelikle.Yüzüğe üzülme canım eşin şimdi dahada iyi anlamıştır ona ve hatıralarına ne kadar değer verdiğini.Mala gelsin yeterki siz huzurlu mutlu olun evinizde olmuş artık bikereopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun..allahtan başka birşey yok canınız sağolsun..neler olabilirdi biliyorsun..bir yüzük boşver,gene alır kocan allah sağlık versin inşallah..sıkma canını... :teselli:

Gecmis olsun. Allah korusun size ya da esinize de bir sey olabilirdi. Esin her daim yaninda ileride bir yuzuk daha alir sana canim .. Onemli olan saglik sihhat.

çok geçmiş olsun hatta bununla geçmiş olsun
daha farklı şeylerde olabilirdi neler duyuyoruz olan yüzüğe olsun

eski oturduğum il mersindi her yıl evimize hırsız girerdi en son işe gideceğim çantam yok

ara ara sonra aklıma geldi hırsız girmiş olabilir diye kredi kartlar gitti neyseki kimlik marketin önünde

buldum eve yakın ama en kötüsü ehliyet için bi dolu para ödedim vaktimi aldı çıkarmak için

sanada geçmiş olsun hırsız balkondan girmiş o günde yalınızdım

kizlar cok tesekkur ederim..sorun kalmadi yuzuk ve diger seyler bulundu.
gercekten cok mutlu oldummmm...

ohooo ben iki kere yaşadım o acı tecrübeyi. Yüzük künye küpe, ne varsa gitti:gitme:

Bi daha gelirlerse çay kahve ikram edicem, yabancılık çekmesinler

Bir gece arkadaş gezmesinden döndüğümüzde,eşimle kapıda yaşadığımız şoku size anlatamam.:1shok::1shok:
Televizyonumuza kadar götürmüşlerdi:1shok:
Takılar,ev eşyaları,eşimin beğendikleri kıyafetleri,hatta güneş gözlüklerimize kadar almışlardı:1shok:
Mal canın yongası,insan tabiki üzülüyor ama ilk aklıma gelen şey iyiki çocuklarım ve biz evde değildik oldu:Saruboceq:
Beterin beteri var canım
Giden mal nasılsa telafi edilir,mühim olan can sağlığınız.
Şükretmelisin bence bu kadar küçük atlattığın için
Geçmiş olsunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…