• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm

Severek mi evlendiniz? Mantık evliliği miydi?

Daha doğrusu eşinizin sizi sevdiğini hissettiniz mi? Yoksa aile yapıları vs benzerdi öyle mi evlendiniz?

Adamın üzülmeyin ama baştan beri size zerre sevgisi yok çünkü. Çok belli..
Severek evlendik. Yani en azından bu benim için böyleydi. Artık önemi yok tabi. Tüm mesajlarımı ailesine servis ettikten sonra. Şimdi bana gülüyorlardır

Bunu önceki konunuza yazmışsınız.

Siz aile olmamışsınız ki.

Özeliniz yok, eş mahremiyeti yok, ailesine sizi ezdirmiş. Bütün ilişkinizi kök ailesine naklen yayın yapmış, arkanızda durmamış.

Sizi ailesi olarak görmüyor. Onun ailesi kök ailesi sadece.

Bu arada eşiniz ciddi olarak ailesine bağımlı, pasif bir tip. Onlar ne derse o belli.

Boşanın sizi Allah kurtarmış.
Peki bu kadar pasif ve aileye bağımlı biri nasıl boşanma kararı alabiliyor?

Yok ya sadece bu boşanma sebbi olamaz şiddetli kavgalar falan var mıydı dışarı çıkıyorsunuz mesela çıkma deyip kavga edermiydiniz yani seven bir adam şu sebepten ayrılmak istemez
Kavgalar ediyorduk ama karşılıklıydı. En udak itirazımda dik başlısın. Bekar kız gibi gezmeyi düşünüyorsun derdi. Ama ben kendimi hiç gizlemedim ki. Sevgiliyken de hep sosyaldim. O zaman asla sorun etmiyordu ama. Sözünü dinlemediğimi için de bana seni zaptedemiyorum daha şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum dedi

+1 Daha nikahtan 3 gün sonra bu mesajları ailesine göstermiş tam bir ana kuzusuymuş. Hem bağımlı hem de sorumsuz. Hayır yani madem sosyal değilsin git kendin gibi biriyle evlen. Bir de kayınpederine " kızının kulaklarını çek" demiş. Sanki karşısında küçük çocuk var onu azarlıyor gibi.
Bence eşi tamamen evlenmek için evlendi. Konu sahibinin duygusu olduğu için eşinin falsolarini göremedi.

Düşünsenize konuştuğun, yazıştığın, yaşadığın her şeyi filtresiz kök ailesine gösteriyor.

Kök ailesi de seni çocuk gibi azarlıyor. Rezalet ya.

Mesajları yazışmaları okutuyor.

Korkunç bir durum ya. Konu sahibi nasıl sakin kalabildi acaba?

Tahminen o an şoka girmiştir.

İğrenç bir aile ama asıl iğrenç kişi konu sahibinin eşi..

Bu kadar mahremi nasıl gösterirsin ya? Korkunç:(

Ama annesi babası sadece ondan çekinirdi. Birlikte hareket ederlerdi ama ailesinde hiç dur yapma etme oğlum yoktu. Aileyi o yönetiyordu aslında. Babası bana bağırdı ama oğluna bağıramaz

Bence eşi tamamen evlenmek için evlendi. Konu sahibinin duygusu olduğu için eşinin falsolarini göremedi.

Düşünsenize konuştuğun, yazıştığın, yaşadığın her şeyi filtresiz kök ailesine gösteriyor.

Şok oldum.. çünkü başıma böyle bir şey ilk defa geldi. İnanın o an anlam bile veremedim

Severek evlendik. Yani en azından bu benim için böyleydi. Artık önemi yok tabi. Tüm mesajlarımı ailesine servis ettikten sonra. Şimdi bana gülüyorlardır
Adam sizi sevmemiş. Bunu ne kadar erken kabul ederseniz o kadar iyi.

Siz niye kendinizi hala rezil edilmiş görüyorsunuz ki? Burada rezil kişiler var ama onlar siz değilsiniz.

Eşinin mahremine sahip çıkmayıp eşini dedikodu malzemesi yapan o eşiniz rezil biri.

Ama annesi babası sadece ondan çekinirdi. Birlikte hareket ederlerdi ama ailesinde hiç dur yapma etme oğlum yoktu. Aileyi o yönetiyordu aslında. Babası bana bağırdı ama oğluna bağıramaz
Ben eşinizi pasif bulmadım. Çünkü böyle bir kararı verebiliyorsa pasif değildir. Ben yanlış insan,yanlış karar ve yanlış yapılmış bir evlilik gördüm ve en temel sorunda sizi üzmek istemem ama eşinizin sevgisizliği.

Adam sizi sevmemiş. Bunu ne kadar erken kabul ederseniz o kadar iyi.

Siz niye kendinizi hala rezil edilmiş görüyorsunuz ki? Burada rezil kişiler var ama onlar siz değilsiniz.

Eşinin mahremine sahip çıkmayıp eşini dedikodu malzemesi yapan o eşiniz rezil biri.
Peki bir şey sormak istiyorum. Sevgiliyken ya da nişan evresinin bir dönemine kadar. Çok ilgili ve iyi davrandı bana. Sonra ailemin müdahalesini bahane ederek sorunlar çıkardı. Ailemin onlardan bir talebi bile olmamıştı açıkcası

Ailesinden icazet aldı bence. O mesajları her şeyi onlara o yüzden gösterdi.

Sonra da gereken icazet gelince hemen boşanalım vs dedi.

Bu arada kök aileye pasif biri. Eşine karşı değil.

Bu konu beni çok tetikledi. Ben de 9 ay evli kalmıştım ama 2 buçuk yıldır tanışıyorduk. Konu sahibi 10 ay görüşmüş. Demek ki yıllarla alakası yok. En başından beri berbat davranmış eşi. Sürekli mahremini, özel mesajlarını ailesine göstermesi çok itici. Ana kuzusu olanlar evlenmesin. Tartışma anında öfkesini yönetemeyen evlenmesin. Bir sorun olduğunda hemen koşup ailesine yetiştirenler evlenmesin. Kimse kimseyi değiştirmeye çalışmasın. Kim nasıl tanıyorsa olduğu haliyle sevsin.

Ailesinden icazet aldı bence. O mesajları her şeyi onlara o yüzden gösterdi.

Sonra da gereken icazet gelince hemen boşanalım vs dedi.

Bu arada kök aileye pasif biri. Eşine karşı değil.
Aynen dediğiniz gibi. Yani temelinde sevgisizlik var işte. Eşininiz evliliği oyuncak sanmış canım istedi evlendim canım istedi boşanırım.

Peki bir şey sormak istiyorum. Sevgiliyken ya da nişan evresinin bir dönemine kadar. Çok ilgili ve iyi davrandı bana. Sonra ailemin müdahalesini bahane ederek sorunlar çıkardı. Ailemin onlardan bir talebi bile olmamıştı açıkcası
Size çok ilgili ve iyi davranmasa baştan böyle hanzo olsa affedersiniz ama mazoşist olmasanız evlenir miydiniz?

Evlenmezdiniz. O yüzden kişiliğini sakladı. Sonra siz ona bağlanınca da gerçek yüzünü gösterdi.

Aslında eşiniz kendini belli etmiş ama işte evliliğe az kalmış iken düzelir vs diye devam ediliyor çoğunlukla.

Aynen dediğiniz gibi. Yani temelinde sevgisizlik var işte. Eşininiz evliliği oyuncak sanmış canım istedi evlendim canım istedi boşanırım.
Evet buram buram sevgisizlik var. Erkeğin sevmediği ilişkiden olmuyor. Bende yaşadım tecrübe ettim.

Erkek bir kadından her zaman daha çok sevecek yoksa gerçekten olmuyor. Sürmüyor.

Ben eşinizi pasif bulmadım. Çünkü böyle bir kararı verebiliyorsa pasif değildir. Ben yanlış insan,yanlış karar ve yanlış yapılmış bir evlilik gördüm ve en temel sorunda sizi üzmek istemem ama

Size çok ilgili ve iyi davranmasa baştan böyle hanzo olsa affedersiniz ama mazoşist olmasanız evlenir miydiniz?

Evlenmezdiniz. O yüzden kişiliğini sakladı. Sonra siz ona bağlanınca da gerçek yüzünü gösterdi.

Aslında eşiniz kendini belli etmiş ama işte evliliğe az kalmış iken düzelir vs diye devam ediliyor çoğunlukla.
O kadar haklısınız ki

Değildi.. sevgiliyken iyiydi ama iş ciddiye binince değişti. Mesela nişanlık aldım ailemle. Onun altına aldığım ayakkabıyı anneme sordum diye bana fikrin yok mu senin dedi. Beni hep başkalarının aklıyla yaşadığımı düşünerek suçladı. Oysa birilerinden fikir almam kötü mü? Ki bu ailemse
E nisanliyken baslamis tuhafliklarina
Neden gozardi ettiniz ki?
Nisana dogru giden bi iliskim vardi yillar once
Aileler tanisti vs akrabalar soruyordu nisan ne zaman diye
Bende tarih belirleyelim artik demistim
Telefonda babasina tarih belirleyelim diyorlar demisti ve babasinin cevabina kulak misafiri oldum
Yangindan mal mi kaciriyorlar ne bu acele dedi adam
Ve sevgilim olacak kisi agzini acip birsey diyemedi
Ve evlilik teklifi yuzugunu eline verdim turlu yalvarmalarina ragmen tek adim geri atmadim
Hic de pisman degilim
Bastan belli etmisti cunku kendini
Size de belli etmis adam ne ml oldugunu
Siz es gecmissiniz

E nisanliyken baslamis tuhafliklarina
Neden gozardi ettiniz ki?
Nisana dogru giden bi iliskim vardi yillar once
Aileler tanisti vs akrabalar soruyordu nisan ne zaman diye
Bende tarih belirleyelim artik demistim
Telefonda babasina tarih belirleyelim diyorlar demisti ve babasinin cevabina kulak misafiri oldum
Yangindan mal mi kaciriyorlar ne bu acele dedi adam
Ve sevgilim olacak kisi agzini acip birsey diyemedi
Ve evlilik teklifi yuzugunu eline verdim turlu yalvarmalarina ragmen tek adim geri atmadim
Hic de pisman degilim
Bastan belli etmisti cunku kendini
Size de belli etmis adam ne ml oldugunu
Siz es gecmissiniz
İşte o an konduramadım. Bir sürü hazırlık yapılmıştı. Cesaret edemedim ben. Ama sizi tebrik ederim/ umarım her şey gönlünüzce olur

Back
X