• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm

bazen instagramda sitemli şeyler paylaşıyordum. Onu da gerekçe gösterdi.
IMG_1807.gif

Aman boşver insan çok mantıklı düşünemiyor boşanma sürecinde.
Zihin hala allak bullak, duygular karman çorman
Yalvardıysan da yalvardın, elimden geleni yaptim olmadi diyip daha rahat bakarsin önüne
Ama hırs yapıp yazma çizme arama sorma tut kendini

Aman boşver insan çok mantıklı düşünemiyor boşanma sürecinde.
Zihin hala allak bullak, duygular karman çorman
Yalvardıysan da yalvardın, elimden geleni yaptim olmadi diyip daha rahat bakarsin önüne
Ama hırs yapıp yazma çizme arama sorma tut kendini
Çok haklısınız ❤️

Boşver olan olmuş, bence boşanmada zaten iki taraf ortak anlaşamadığına karar vermemişse duygularınızla hareket etmişsinizdir. Anladığım kadarıyla çocuğunuz yok bağlayaci hiçbir şey yok artık görmezden gelin

Kötü etkiledi tabiki. Mahremiyetim kalmadı hiç
Demek istediğim şu saatten sonra onunla boşanmamaya ,evliliğin devamına yönelik bir isteğiniz kalmamıştır sanırım.Gerçi bu adam bu davranışı daha önce de kaçkez yapmış ..sizin de bu konudan çıkaracağınız dersler olsun 🙏

Eşimle boşanma aşamasında duygusal anıma denk geldi, ailemde çok üzülüyor diye mahkemeden dönmesi için onunla konuşmak istedim. Hatta onu ikna etmeye çalıştım. Devamlı suçu bende ve ailemde buldu. Sonra bütün mesajlarımızı ss alıp ailesine atmış. Peşimi bırakmıyor gibisinden. Ve benim akrabama da mesajların içeriğinden bahsetmiş. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aslında bence bu şer gözüken bi hayır sizin icin. Bi kere daha olmamasi gerektiğini anlamis oldunuz. İnsan eşiyle özelini kimseye gösterir mi

Kendisi boşanmak istedi. Ben sosyal biriyim o biraz asosyal seni zaptedemiyorum dedi. Ki evime de bağlıydım. Haftada bir ya da 2 haftada bir yakın arkadaşımla görüşüyordum sadece
Nasıl yani arkadaşınızla sabahlara kadar partilediniz mi seni zaptedemiyorum ne demek ki. Böyle bir adamın ağır y.vşak olduğunu düşünürüm.

Mantik evliligi miydi?
Adam ne kadar ruhsuz
Sosyal biri oldugunuzu bilmiyor muydu evlenmeden
Ki haftada 1 15 gunde bir demissiniz
Sanki discolara akiyorsunuz gibi abartmis
Değildi.. sevgiliyken iyiydi ama iş ciddiye binince değişti. Mesela nişanlık aldım ailemle. Onun altına aldığım ayakkabıyı anneme sordum diye bana fikrin yok mu senin dedi. Beni hep başkalarının aklıyla yaşadığımı düşünerek suçladı. Oysa birilerinden fikir almam kötü mü? Ki bu ailemse

kavgalarımızda oluyordu haliyle ama bana göre aşılamayacak şeyler değildi. Koştur koştur dava açtı ve tanıdık hakim bile ayarlamış. Mahkeme gününü öne çeksin diye
Hayatında başkası olabilir

Eşimle boşanma aşamasında duygusal anıma denk geldi, ailemde çok üzülüyor diye mahkemeden dönmesi için onunla konuşmak istedim. Hatta onu ikna etmeye çalıştım. Devamlı suçu bende ve ailemde buldu. Sonra bütün mesajlarımızı ss alıp ailesine atmış. Peşimi bırakmıyor gibisinden. Ve benim akrabama da mesajların içeriğinden bahsetmiş. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu hayatta ne olursa olsun bir erkeğe " asla ama asla, asla" yalvarmayacaksınız. Bir erkeği hayatınızda kalsın diye zorla ikna etmeye asla çalışmayacaksınız.

Yalvardınız elinize ne geçti? Eğer çekişmeli davada iseniz o ss'leri kanıt olarak mahkemeye sunacak. Belki olay aleyhinize dönecek.

Acınızı uzatıyorsunuz. Bir erkeğin ikna edildiği bir ilişki, evlilik hiçbir şeyden hayır gelmez. Yalvarıp döndürdüğünüz erkek bugün gitmez ise bile yarın mutlaka gider.

Boşanmak mı istiyor?

Kapıyı gösterin, def olsun gitsin.

Haklarınızı hepsini alıp boşanın.

Son düzenleme:
Nasıl yani arkadaşınızla sabahlara kadar partilediniz mi seni zaptedemiyorum ne demek ki. Böyle bir adamın ağır y.vşak olduğunu düşünürüm.
En geç 10 da evimde oluyordum. Kahve içip kalkıyorduk. Beni devamlı kuzenimle, akrabalarımla görüştüğüm için suçluyordu.

Değildi.. sevgiliyken iyiydi ama iş ciddiye binince değişti. Mesela nişanlık aldım ailemle. Onun altına aldığım ayakkabıyı anneme sordum diye bana fikrin yok mu senin dedi. Beni hep başkalarının aklıyla yaşadığımı düşünerek suçladı. Oysa birilerinden fikir almam kötü mü? Ki bu ailemse
Abi diyorum işte hem narsist hem tiyniyetsiz .

Back
X